X-Men: Destiny

PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo DS, Wii

Akció, Képregényes
Kiadó: Activision, Fejlesztő: Silicon Knights
Új X-Men játék készül az Activision és a Silicon Knights gondozásában - a Destiny-ben eddig nem ismert mutánsokat irányíthatunk majd.
Értékelés: 4.5

Jogerősen is pert vesztett a Silicon Knights

Másodfokon is elvesztette az Epic Games ellen vívott pert a Too Human fejlesztője, a Silicon Knights. Csapatnak 9,2 millió dolláros büntetést kell fizetnie, amiért jogtalanul használtak fel kódsorokat az Unreal Engine 3-ból.

Elérhetetlenek a digitális Marvel-játékok

Az Activision rejtélyes okokból visszavonta a Marvel-licenccel rendelkező játékok értékesítését a Steamről, az Xbox Live-ról és a PlayStation Networkről. Lehetséges, hogy lejárt a kiadó és a képregénygyártó közti megállapodás.

Blogajánló: Hív a Kötelesség - Szellemek

A napokban megjelent a Call of Duty legújabb felvonása, a Ghosts és a Battlefield negyedik része is, így a háborús FPS-ekre éhező gamer társadalom jó részének oda lett a szabadideje.

Gyerekpornót birtokolt a Silicon Knights fejlesztője

A hétfői pangás közepette egy-egy bulvárhír simán befér a felhozatalba. A Silicon Knights alapítóját és egykori elnökét, Ken McCulloch letartoztatták Ontarióban, mivel gyermekpornográfiát tárolt az otthoni számítógépén.

Még többet fizet a Silicon Knights az Epicnek

A bírósági ügy, melyet eredetileg a Silicon Knights indított az Epic Games ellen, visszaütött, ahogy arról már korábban beszámoltunk. Most még rosszabb fordulat következetett a szilikon lovagjai számára: az eredeti bírság dupláját fizethetik ki, mert kiderült, nagyon aljas módon loptak.

Végleg elfogyott a Silicon Knights csapata

A Silicon Knights sosem tartozott a legpatinásabb fejlesztőstúdiók közé, és inkább pereskedéseiről híres a csapat, mintsem minőségi játékairól. A legfrissebb beszámolók szerint ennek sok köze volt a cég vezetéséhez, és meg is itták a levét: mára alig páran maradtak a brigádban.

Óriási leépítések az X-Men: Destiny alkotóinál?

A 1UP két egymástól független forrásból értesült arról, hogy óriási leépítésekre készülnek az X-Men: Destintyt és a Too Humant is tető alá hozó Silicon Knightsnál. Mindez azért is érdekes, mert a csapat még nyáron tervezgette, hogy jelentősen megnöveli a stúdióban dolgozók létszámát.

Launch trailert kapott az X-Men Destiny

A heti megjelenések között talán kicsit elbújik a legújabb X-Men-játék, a képregény és a filmek rajongóinak viszont érdemes egy pillantást veti a Silicon Knights által fejlesztett címre. Számos karakter felett vehetjük át az irányítást, kiválaszthatjuk az oldalt, és utána már saját magunk alakíthatjuk a "sorsunkat".

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, a kiadók ezúttal sem hagyták cserben a játékosokat, lesz minden mi szem-szájnak ingere. Főleg a focifanatikusok örülhetnek, jön az új FIFA és a Pro Evolution Soccer is, hamarosan eldől, idén az Electronic Arts vagy a Konami gyűjti-e össze a több rajongót.

Val Kilmer is szerepel az új Pókember játékban

A Comic-Con közeledésével joggal vártuk, hogy az Activision elárul majd néhány újdonságot a legújabb képregényes játékairól, a Spider-Man: Edge of Time-ról és az X-Men: Destiny-ről - bár látnivalókat még nem kaptunk a szinkronszínészek gárdája részben már bemutatkozott.

X-Men: Destiny - az első mozgókép

Nemrégiben mutatták be a hazai mozik az X-Men: Az elsők című filmcsodát, az Activision és a Marvel ennek örömére nem hagy minket mutánsok nélkül videojáték formában sem. A Destiny nem kapcsolódik a filmhez ugyan, ám tekintve, hogy milyen bizonytalan volt a sorsa, mindenképp jó hír, hogy itt a trailer.

E3 2011: Activision line-up, CoD Elite béta dátum

Bobby Kotick csapata bejelentette végre, hogy milyen játékokat szeretne kiállítani a héten Los Angelesben, emellett megerősítették a Call of Duty Elite névre keresztelt közösségi rendszer mindenki számára kipróbálható változatának dátumát. Szinte csak folytatásokat kapunk, de ne legyen igazunk.

Pletyka: jövő novemberben érkezik az MGS: Rising

A minap bejárta a netet egy lista, amely állítólag a GameStop megjelenési dátumait foglalja össze. A dokumentumon olyan nevek kaptak helyet, mint a Metal Gear Solid: Rising, az Aliens: Colonial Marines, az új Tomb Raider, a Saints Row: The Third vagy éppen a Final Fantasy XIII-2.

Lelőtték a True Crime-ot, nem lesz Guitar Hero sem

Az Activision tegnap éjjel bejelentette, hogy nem fejezik be a True Crime legújabb, Hong Kongban játszódó epizódját, emellett a Guitar Hero és a többi zenés címüket is jegelni fogják. Az óriáskiadó a jövőben a Blizzard játékaiba és a Call of Duty-sorozatba szeretné a legtöbb pénzt ölni.

Befutottak az X-Men: Destiny első képei

Egy YouTube-videó formájában szivárogtak ki az első képek a Silicon Knights boszorkánykonyhájában készülő X-Men: Destiny-ről. A Too Human készítőinek új játékában ugyan egy ismeretlen mutánst alakíthatunk, de több népszerű képregényhős is visszaköszön majd a képernyőinken.

Még egy teasert kapott az X-Men: Destiny

Örülhetnek az X-Men-rajongók, hiszen nem elég, hogy tegnap bejelentették az X-Men: The Arcade Game otthoni gépes változatainak megjelenési dátumát, mára egy újabb teaser is napvilágot látott a titokzatos Destiny-projektből. Tudjátok, ez az a játék, amiben ismeretlen mutánsokat irányíthatunk.

3 milliónál a Starcraft II, jövőre is lesz Call of Duty

Az Activision Blizzard kiadta a harmadik negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését: ebből többek között kiderül, hogy a kiadó a vártnál jobb eredményt ért el, hogy a StarCraft II-ből mára 3 millió példány fogyott el, és hogy - milyen meglepő - jövőre is folytatódik a Call of Duty-sorozat.

Új X-Men játék készül Destiny alcímmel

Az Activision kihasználta a New Yorkban zajló képregényfesztivált, a Comin Cont annak érdekében, hogy bejelentsen egy új X-Men játékot. A Destiny alcímmel készülő anyagban több mutánst is irányíthatunk majd, melyek közül egyik sem a film vagy a képregény főszereplője.