Transformers: Fall of Cybertron

PC, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo DS, Wii

Akció, Robotos
Kiadó: Activision, Fejlesztő: High Moon Studios
Új részt kapot az eddigi legjobb és legsikeresebb Transformers-játék, a War for Cybertron. A második részt szintén a High Moon Studios készítette, és DLC-k is érkeztek hozzá.
Értékelés: 8.4

Állítólag új Transformers-játék van készülőben

A TFW2005 oldal szerkesztői szerint vadonatúj Transformers-játékon dolgozik a Certain Affinity csapata. A játék állítólag Transformers Online néven fut és külső nézetes akciót ígér.

Eltűntek a digitális boltokból a Transformers-játékok

Az Activision már a tavalyi év végén elkezdte leszedni a különböző digitális üzletek kínálatából a Transformers-játékait, és most már az is kiderült, hogy miért: véget ért a cég és a Hasbro tíz évre szóló licencmegállapodása.

Visszatért a Transformers: Fall of Cybertron

A Marvel: Ultimate Alliance két része után a Transformers: Fall of Cybertron is megkapta a maga PS4-es és Xbox One-os portját. A megjelenés meglepő módon nem kapott túl nagy hírverést.

Újabb remaster-hullám jöhet az Activisiontől

Habár a hivatalos bejelentésre még várni kell, a tajvani korhatár-besorolásokért felelős szervezet már bevizsgálta a Marvel: Ultimate Alliance két részét és az egyik Transformers-játékot az új platformokon.

Újabb Transformers-filmek a láthatáron

A Paramount Pictures újabb Transformers-filmeken dolgozik, a jelenlegi tervek szerint a következő három évben három újabb résszel bővül majd a sorozat. Az egyik egy Bumblebee-spin-off lesz.

Még négy Transformers-film készül

A tavalyi Transformers: Age of Extinction sikerét látva a Hasbro Studios már belekezdett a 2017-ben érkező ötödik robotos film munkálataiba, ráadásul további három mozi is várható a következő tíz évben. Örülünk?

Akciósak a Ubisoft-játékok a Humble Store-ban

Most hétvégén két nagyobb kiadó címeit is akciósan vásárolhatjátok meg: a Humbe Store-ban a Ubisoft játékaihoz juthattok hozzá kedvezményesen, a Steamen pedig az Activision produktumai kerülnek kevesebbe.
  • Írta: barackostej
  • 3 komment

A High Moon Studios is Call of Duty-n dolgozik?

A találgatások szerint a High Moon Studios fejleszti az idei Call of Duty-játék PlayStation 3-as és Xbox 360-as változatát. Erre több jel is utal, egyebek mellett néhány álláshirdetés...

Mi az a Transformers: Rise of the Dark Spark?

Az Amazonon spottolták a Transformers: Rise of the Dark Spark című valamit, ami a leírás szerint ugyan egy videojáték, csak ugye az Activision még nem jelentett be semmi ilyesmit hivatalosan.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Inkább az ínyenceknek tartogat meglepetéseket ez a hét, de DLC-fronton is várható egy-két érdekes megjelenés. Az ősz felvezetésében érkezik a Tekken Tag Tournament második része, lesz új NHL, és a Joe Danger is folytatást kap. A mozikban az új Resident Evilre lehet érdemes jegyet váltani.
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

Transformers: Fall of Cybertron - itt a launch trailer

Jövő héten kerül boltokba a Transformers: Fall of Cybertron, ennek apropóján az Activision kiadta a játék megjelenés előtti előzetesét - a CG és gameplay jeleneteket egyaránt tartalmazó trailer remekül meghozza az ember kedvét az anyaghoz. Spoiler: Cybertron elbukik.

Transformers: Fall of Cybertron - multis örömök

A High Moon Studios bepillantást enged a Transformers: Fall of Cybertron többjátékos üzemmódjába. Megcsodálhatjuk leendő karakterünk testreszabási lehetőségeit és az online mód egyéb sajátosságait. Az biztos, hogy nem egyszer fogyasztható darab a Cybertron bukása.

Még egy Transformers: Fall of Cybertron trailer

Két hónap van hátra a Transformers: Fall of Cybertron megjelenéséig, a High Moon Studios pedig ontja magából az új látnivalókat - mára is jutott egy trailer. Az előzetes sok újat nem mutat, de remekül összefoglalja, mi mindenre számíthatunk a rendkívül ígéretesnek tűnő folytatásban.

Marvel játékon dolgozik a High Moon Studios?

Közös bejelentésre készül a Marvel Video Games és a legújabb Transformers játékokat fejlesztő High Moon Studios, amire a jövő heti Comic-Conon kerülhet sor. Egyelőre még találgatni sem tudunk a nagy hír tárgya kapcsán, de az illetékesek biztosítottak róla minket, hogy letesszük majd a hajunkat.

Tranformers: Fall of Cybertron - infók Optimus-ról

Ismét a színfalak mögé tekinthetünk a High Moon Studios jóvoltából, ezúttal az autobotok vezéréről, Optimus Prime-ról hull le a lepel. Az ikonként szeretett karakter hangját ismét a zseniális Peter Cullen kölcsönzi. A Cybertronért folyó harcban természetesen nagy szerepe lesz.

E3 2012: Az ötödik galériafrissítés

A kiállítás hivatalosan véget ért, de még mindig záporoznak az új anyagok. Most éppen egy raklapnyi képet és screenshotot töltöttünk fel a galériába, lesz a felhozatalban Batman, kinectes Dragon Ball Z, Epic Mickey, Mario, Gyűrűk Ura és az idei Pro Evolution Soccerről is láthattok ezt-azt.

E3 2012: Brutális látnivalókon az új Transformers

A Transformers: Fall of Cybertron minőségéről érthető okokból egyelőre nem nyilatkozhatunk, de ha a monumentalitásáról kérdeztek bennünket, már most leszögezhetjük: az új rész nemcsak annyit vállal, mint elődje, hanem jóval többet is - városnyi méretű transformerekre számíthatunk harc közben.

E3 2012: PC-re is jön az új Transformers-játék

Bár korábban a fejlesztők még szabadkoztak is, hogy kihagyják a platformot az előző rész gyenge szereplése miatt, a minap bejelentették: mégis elkészül PC-re a Transformers: Fall of Cybertron, ami ráadásul ugyanakkor érkezik, mint a konzolos változatok. Egy tízperces gameplay anyaggal is gazdagodtunk.

E3 2012: Felkészülés az új Transformers-trailerre

A Transformers: Fall of Cybertron már kiforrott formában lesz jelen az idei expón. A High Moon Studios megígérte, hogy egy látványos trailerrel kedveskedik nekünk hétfőn, a konferenciák előtt. Ennek a kedvcsinálónak futott be most a pár másodperces teasere, ahogy lenni szokott.

Transformers: Fall of Cybertron - a dinobotokról

Ez a csendes vasárnap kiváló alkalom arra, hogy pótoljunk némi elmaradást: a napokban megérkezett a Transformers: Fall of Cybertron legújabb kedvcsinálója, amiben a High Moon Studios-féle játékok új szereplői, a dinobotok mutatkoznak be. Némi gameplay és a fejlesztők gondolatai következnek...