Mortal Kombat: Arcade Kollection PC, PS3, X360

A klasszikus Mortal Kombat játékok arcade letölthető csomagja.
1317376846

Új Mortal Kombat film és játék érkezik 2013-ban

Zöld az út az új Mortal Kombat mozi előtt, erősítették meg az érintettek, a Warner Bros. és a New Line Cinema - a rendezést a legutóbbi websorozat készítője vállalta magára. De egy másik jó hírrel is szolgálhatunk: a filmmel párhuzamosan egy újabb videojáték is napvilágot lát 2013 folyamán.
1314792000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve, de összeraktuk a megjelenési listát, s bár lehet panaszkodni, hogy vége a nyárnak, az kétségtelen, hogy ez a játékosoknak kedvezni fog. Az uborkaszezonnak vége, a héten olyan címek kerülnek boltokba, mint a Driver: San Francisco vagy a Bodycount.
1314781247

Videón a Mortal Kombat Arcade Kollection

Megjelent a klasszikus Mortal Kombat epizódok HD-re húzott gyűjteménye, így már a tapasztalatlan játékosok is megtudhatják végre, miért ajnározzák folyton az öregek az első három epizódot. Mindez kiegészül online ranglistával, multival, achievementekkel vagy trófeákkal. Előzetesünk is van hozzá.
1311580181

Mortal Kombat: Legacy - itt az utolsó epizód

A szokásosnál többet kellett várni a Mortal Kombat: Legacy befejező epizódjára, de nem véletlenül: a készítők valószínűleg direkt a Comic-Conhoz igazították az új rész premierjét. A kilencedik felvonásban Cyrax és Sektor kerül bemutatásra, természetesen Tancharoen jól bevált stílusában.
1306908000

Mortal Kombat: Legacy - itt a nyolcadik epizód

Ahogy azt a készítők megígérték, a múltkori felvezető után a Mortal Kombat: Legacy legújabb, nyolcadik epizódjában Scorpion és Sub-Zero párbajának a befejezését is láthatjuk. Vagy éppen a kezdetét? Bónuszként álljon itt az új Mortal Kombat játék DLC-jének legújabb gameplay trailere is.
1306243800

Mortal Kombat: Legacy - itt a hetedik rész

A sokak által várt Mortal Kombat: Legacy rész megérkezett. A mai napon felkerült a hetedik epizód, melyben Scorpion és Sub-Zero mutatkozik be. Lássuk, hogy vajon a Mortal Kombat-univerzum két közkedvelt karaktere hogyan szerepel a websorozat aktuális tízpercében.
1305698430

Mortal Kombat: Legacy - Raiden a 6. részben

Megérkezett a Mortal Kombat netes filmsorozat következő darabja. Figyeljük meg, hogy miként ragadta meg a készítők fantáziáját a mennydörgés istene. Halhatatlanként az a fő feladata, hogy megvédje a Földet, képes mennydörgéseket uszítani és villámot szórni. Lássuk mindez "hogyan jön át".
1305277259

Mortal Kombat Arcade Kollection bejelentve

A Warner Bros. örömmel jelentette be, hogy a klasszikus Mortal Kombat trilógia napvilágot lát letölthető formában PC-n, XBLA-n és PSN-en. A MK 1-et, 2-t és az MK 3 Ultimate-et magába foglaló csomag egyszeri és megismételhetetlen alkalom arra, hogy a bunyós sorozat feledhetetlen részeit magunkénak tudjuk.