Dance Central 2 X360

Visszatér a Dance Central is - a játék nagyon hasonlít az előző részre, de legalább lesznek új dalok benne.
1320669000

Több új zenés játékon is dolgozik a Harmonix

Úgy tűnik, a Harmonix azon kevés cégek közé tartozik, akik igazán meg tudták fogni a Kinectben rejlő lehetőségeket, s azokat ki is tudták aknázni. A Dance Central mindkét része hatalmas siker, a stúdió pedig ambiciózus terveket dédelget a jövőre nézve.
1319562000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőséges hétre számíthatunk, ha még nem mondtuk volna eleget: igen, most jön a Battlefield harmadik része, lehet menni a boltokba, átvenni az előrendelt példányokat. Persze lesz más megjelenés is, természetesen összeszedtük őket egy csokorba, hogy tudjátok, miből válogathattok majd a napokban.
1318226400

Harmonix: különleges ötletekre lehet építeni

Ha különleges ötletekről és dolgokról van szó, akkor a Harmonixnak sem kell a szomszédba mennie, elvégre ők hozták be a Guitar Hero spéci, műanyagból készült gitárkontrollerét. A cég szerint az ilyen és hasonló ötletekből nőhetik ki magukat sikeres franchise-ok.
1317888030

Előzetesen a Dance Central 2, mert táncolni jó

A Rock Band fejlesztői az utóbbi időben a kinectes táncjátékok porondján próbálnak maradandót alkotni - nem is olyan rosszul. A Dance Central 2 a kezdeti szárnypróbálkozások után végre belemegy a részletekbe, hiszen az előadott vonaglás pontos koreográfiájáért is nekünk kell felelnünk.
1317486600

A Modern Warfare 3 lehet a karácsonyi sztár

Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzak, hogy ősszel, év vége felé azért szaporodnak meg annyira a megjelenések, mert közeledik a karácsony. A Nielsen piackutató cég ezért is készíti el évről-évre a felmérését, melyben arról kérdezi az embereket, milyen videojátékot vennének meg az ünnepi szezonban.
1316088020

TGS 2011: Infók a Microsoft bejelentéseiről

Egy olyan markáns piaci szereplő és konzolgyártó, mint a Microsoft nem hiányozhatott Tokióból. Habár meglepetésszerű bejelentésekkel nem szolgáltak a redmondiak, inkább a japán játékfejlesztést méltatták, számos XBLA-s cím készül a szigetországban is. Lássuk a friss információmorzsákat!
1308751200

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.
1307454658

E3 2011: Gőzerővel tolja a Kinectet a Microsoft

Eddig főleg a nagyobb címek kapcsán tettünk említést a Kinectről; tudjuk ugye, hogy többek között a Mass Effect 3 és a Ghost Recon: Future Soldier is támogatni fogja a kamerát. Azonban a Microsoft sokkal több kinectes bejelentéssel készült az E3-ra - lássuk, melyek voltak azok!
1307392440

E3 2011: Microsoft sajtókonferencia - LIVEBLOG

Az idei E3 sajtókonferenciáit a Microsoft nyitotta meg. A redmondiak szolgáltak ugyan újdonsággal, de meglepetésből nem volt sok, a korábbi pletykák ugyanis egytől-egyig lelőtték őket. Azért volt Halo 4, Halo HD, új Fable, Call of Duty, Gears of War, Ghost Recon és jó sok Kinect is...
1307372646

E3 2011: Két Halo-bejelentést is kapunk ma?

A Kotaku egy hatalmas listát állított össze a kora este kezdődő Microsoft konferencia alkalmából, szerintük a következő bemutatandó címek lesznek a legesélyesebbek arra, hogy megtiszteljék jelenlétükkel az egybegyűlteket. Ennek értelmében erősen sanszos egy Fable, a Dance Central 2 és egy új Alan Wake is.