XCOM: Enemy Unknown MAC, Mobil, PC, PS3, X360

A legendás XCOM visszatér minden klasszikus elemével együtt, a Firaxis fejlesztésében.
1353919463

XCOM: Enemy Unknown teszt

Egyszer, régen létezett egy játék, amit úgy hívtak: X-COM: Enemy Unknown. Magyarországon azonban valószínűleg senkinek nem mond semmit ez a név, itthon ugyanis valamiért mindenki UFO 1-nek ismerte.
1351771200

Ötmilliónál tart a Borderlands 2

A Take-Two is közzétette a második pénzügyi negyedévére vonatkozó jelentését, a kiadó sokkal jobban zárta a júliustól augusztusig tartó időszakot, mint tavaly. A Borderlands 2 volt az abszolút húzónév, a jövőben pedig az XCOM-ra és persze az új GTA-ra számít a vállalat.
1349366457

Launch traileren a XCOM: Enemy Unknown

Ezt is megértük végre: a kilencvenes évek slágerjátékának rebootja végre elérhető közelségbe került. Az XCOM: Enemy Unknown a jövő hét folyamán landol a boltok polcain, s ennek örömére itt a szokásosnak mondható launch trailer. Gonosz zöld emberkék és gondolkodni is képes katonák párharca ez.
1348920037

XCOM: Enemy Unknown - interaktív trailer érkezett

Van egy tippünk, hogy a régi és a leendő rajongók már oda-vissza végigjátszották a héten debütált demót, de a hétvégén is akad látnivaló az XCOM: Enemy Unknownból. A videóban mi magunk hozhatunk döntéseket, melyek jelentősen befolyásolják kicsiny csapatunk sorsát. Vesszenek az idegenek!
1348563655

Elérhető a XCOM: Enemy Unknown PC-s demója

A 2K Games és Firaxis örömmel jelentette be, hogy minden számítógéptulaj számára letölthető az XCOM: Enemy Unknown demója. A single player kampány első két misszióját tolhatjuk végig a Steamen keresztül, míg a konzolosoknak várniuk kell még a próbalehetőségre.
1347541933

XCOM: Enemy Unknown exkluzív bétateszt

Sokan próbálták meg felidézni az eredeti XCOM-játékok hangulatát és játékmenetét az idők során, ám ez igazából senkinek sem sikerült. Aztán ezek a próbálkozások is abbamaradtak, és a rajongóknak már csak a reménykedés maradt, hogy egyszer, majd, talán, valamikor, valaki.
1347433200

Szerda reggeli galériafrissítés

Összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait - azokat, amik valamiért nem kaptak külön cikket, de mindenképpen érdemesek a figyelemre. Mai összeállításunkban lesz Anarchy Reigns, Dead or Alive 5, Family Guy, Lococycle, XCOM és Metal Gear Rising is!
1347206087

XCOM: Enemy Unknown - fontos a PC-s verzió

Persze egy alapvetően PC-s sorozat esetében elvárhatjuk, hogy igenis fontos legyen a PC-s verzió, de be kell látnunk, hogy a mai világban, amikor készül mellette két konzolos verzió is, igen ritka, hogy a PC-s változat külön figyelmet kapjon. Szerencsére az XCOM esetében nem kell aggódnunk.
1347091207

XCOM: Enemy Unknown - hat percnyi körséta

Még mindig szivárognak felvételek a PAX-ról, úgy látszik, ez a hét így fog eltelni. Az alábbi, száz százalékosan ingame pillanatokat tartalmazó videót a Firaxis vezető designere, Jake Solomon kommentálja. A történetmesélésnek legalább akkora a szerepe, mint a taktikának.
1345822243

XCOM: Enemy Unknown - a háború áldozatai

A háború ártatlan áldozatokkal jár, így van ez már az idők kezdete óta. Az XCOM: Enemy Unknown stratégiában lehetőségünk lesz áldozattételre, hiszen a végső győzelmet csak akkor érhetjük el, ha hagyjuk meghalni csapatunk tagjait. Új előzetest kapott a népszerű körökre osztott cím rebootja.