XCOM: Enemy Unknown MAC, Mobil, PC, PS3, X360

A legendás XCOM visszatér minden klasszikus elemével együtt, a Firaxis fejlesztésében.
1330596000

XCOM: Enemy Unknown - nem butítják konzolokon

A Firaxisnak van egy szokása, miszerint a PC-s sikertermékeiből egy kicsit "áramvonalasított" változatot ad ki konzolokra, egyszerűbb irányítással, megváltoztatott kezelőfelülettel és némileg egyszerűsített játékmenettel. Az XCOM: Enemy Unknown esetében azonban erre nem lesz szükség.
1327766745

XCOM: Enemy Unknown előzetes

Bázisépítés, kutatás-fejlesztés, egységek felszerelése, menedzselése, politika, kihallgatások, technológiák megszerzése, körökre osztott akció. Az UFO-sorozat annak idején olyan összetettséget és kidolgozottságot képviselt, ami ma már szinte elképzelhetetlen.
1327332600

XCOM: Enemy Unknown - újabb hat kép érkezett

Amióta bejelentették, folyamatosan érkeznek az új látnivalók az XCOM: Enemy Unknownról. Persze ezt cseppet sem bánjuk, mert a Firaxis által fejlesztett játék screenshotról-screenshotra jobban tetszik nekünk. Már csak valami előzetesre várunk, igaz, az év végi megjelenésig még van erre idő bőven.
1326371438

XCOM: Enemy Unknown - újabb képzönge

Lassan, de biztosan csordogálnak az új információk a Firaxis által fejlesztett XCOM-rebootról, mely minden jel szerint hű marad a klasszikus eredetihez. Lehetőségünk lesz izometrikus nézetben terelgetni csapatunkat, de akár egészen közelre is hozhatjuk a terepet.
1326186027

Újabb részletek az XCOM: Enemy Unknown-ról

A Game Informer e havi számában derült fény az XCOM: Enemy Unknown-ra, melyben valós idejű és körökre osztott játékelemek keverednek majd. Ahhoz, hogy mesteri szinten tudd terelgetni embereidet, mindkét funkciót tökéletesen kell használnod. Az új XCOM hű marad az eredeti játékokhoz.
1325801935

XCOM: Enemy Unknown - a legenda újjáéled

Korán jött az év, de lehet, hogy az évtized híre! A Game Informer következő számában hivatalosan is leleplezik az eddig fű alatt készült új XCOM-játékot, mely teljes mértékben visszahozza az eredeti klasszikus minden egyes, annyira szeretett porcikáját. A fejlesztő a Firaxis!