Rush for Berlin

Stratégia, Világháborús
Kiadó: Deep Silver, Fejlesztő: Stormregion
Fantasztikus és lebilincselő második világháborús RTS a magyar Stormregion csapattól, remek ötletekkel! Ezt vétek kihagyni!
Értékelés: 9.4

Játékokat cserélt a THQ Nordic és a Koch Media

Szokatlan manővert mutatott be a THQ Nordic és a Koch Media: fogtak egy maroknyi, általuk birtokolt játékfranchise-t és kicserélték egymás között. Új gazdára talált így például a Red Faction és a Risen is.

Elhunyt Zsilvölgyi Csaba, ismertebb nevén Max

Szomorú hírre ébredt a nagyvilág, ugyanis Magyarország egyik legjobb és legelismertebb koncepciós tervezője, Zsilvölgyi Csaba hétfőn, autóbalesetben elhunyt. Max többek között a Galaktikának, a Stormregionnak és az Appaloosa Interactive-nak is készített rajzokat.

Két új Stormregion játék is készül

A 10T bevétele 52 millió Euró, és a várható adózás előtti nyeresége 9.3 millió Euró lesz. A legújabb pénzügyi jelentésében két új Stormregion játék is szerepel.

Részletek a Rush for Berlin kiegészítéséről

Megérkeztek az első konkrét információk a magyar fejlesztésű Rush for Berlin: Rush for the Bombbal kapcsolatban néhány friss kép támogatásával.

Megérkezett az első Rush for Berlin javítás

A magyar Stormregion fejlesztőcsapat a mai napon feldobta a netre az első javítást a nemrégiben megjelent Rush for Berlin című játékához.

Jövő heti játékmegjelenések

A jövő héten biztosan nem fogunk unatkozni, hiszen érkezik a magyar szinkronos Rush for Berlin, a Cars, az új Movies kiegészítő, az AND 1 és még sok más finomság!

Tizenkét darab exklúzív Rush for Berlin kép

Tizenkét darab exklúzív Rush for Berlin képpel frissült a Gamekapocs galériája - tesztünk elolvasása után rögtön nézzétek meg őket: rendkívül érdemes!

Tizenhét új trailer a szerverünkön!

Tizenhét vadonat új trailert tölthettek le tőlünk: a mai felhozatalban olyan címek szerepelnek, mint a Battlefield 2142, a Half-Life 2: Episode One vagy a Rush for Berlin.

Megérkezett a Rush for Berlin multiplayer demója

Harcra fel, katonák! Ígéretünkhöz tartva magunkat, este 6 lévén most prezentálni tudjuk felétek a magyar Stormregion legújabb remekművének többjátékos demóját!

Rush for Berlin multiplayer demó holnap

A Stormregion-os arcok üzenik, hogy holnap délután, egészen pontosan este 6 órakor fellövik a netre a Rush for Berlin többjátékos demóját!

Aranyon a Rush for Berlin

A mai napon aranylemezre került a magyar illetőségű Stormregion fejlesztőcsapat újabb második világháborús játéka, a Rush for Berlin.

E3 2006: Tizennégy trailer lokálból!

Több órányi munka gyümölcse, hogy szerverünkre ezúttal tizennégy darab videó kerülhetett fel. Izgalmas a mai felhozatal is, lessétek meg őket mind!

Rush for Berlin Premier Demó

A Stormregion már alapból sokat rakott le az asztalra a Codename: Panzers sorozattal, de továbbra sem pihennek... Megérkezett a Rush for Berlin demója! Csekkoljátok!
  • Írta: Mast3rmind
  • 2 komment

Exklúzív Rush for Berlin videó, itt a GK-n!

Majd' negyven megabájtot nyomó videó érkezett a Stormregiontól, mely Rush for Berlin játékuk német kampányát hivatott prezentálni bő egy percben.

Késő esti képeink

Aki esetleg afféle éjjeli bagolyként még mindig a gép előtt ül, tekintse meg most feltöltött képeinket, olyan játékokhoz, mint pl. a Test Drive Unlimited!

Elindult a Rush for Berlin magyar honlapja

Most kaptuk a hírt, miszerint elindult a Rush for Berlin korábban beígért magyar nyelvű honlapja!

Háromszáz friss kép!

Közel háromszáz vadi új screenshot érkezett galériánkba - többek közül kiemelném három új God of War II képünket, vagy a rengeteg FlatOut 2 pikcsört.

Délutáni galéria-frissítés!

Nem hagytuk kihűlni szerverünket, újabb képek kerültek a GK galériájába; van itt Superman, Neverwinter Nights 2 és Medieval 2 például...

Képek estére

Rengeteg képet töltöttünk fel ismét galériánkba: a választékban helyett kapott az új Battlefield és a Rush for Berlin is többek között...

Hatalmas képáradat!

Rengeteg kép érkezett galériánkba mindenféle platformra mindenféle kategóriában - az óriási összeállításért erre parancsoljatok!