Tizenhét új trailer a szerverünkön!

  • Írta: fojesz
  • 2006. május 28.
  • Letöltés
Link másolása
Tizenhét vadonat új trailert tölthettek le tőlünk: a mai felhozatalban olyan címek szerepelnek, mint a Battlefield 2142, a Half-Life 2: Episode One vagy a Rush for Berlin.
Tizenhét vadonat új trailert tölthettek le tőlünk: a mai felhozatalban olyan címek szerepelnek, mint a Battlefield 2142, a Half-Life 2: Episode One vagy a Rush for Berlin. Egy igen érdekes videó érkezett a Battlefield 2 új booster csomagjáról, az Armored Fury-ról, s természetesen itt a rendszerinti harmadik Evolution GT werkfilm is. A Half-Life 2 első kiegészítéséről kapásból két animációt nézhettek meg, míg egy érdekes interjút is megtekinthettek, mely a Rayman negyedik részéről szól. Érdemes kiemelni még a már Gamekapocs tesztlaborában szenvedő magyar Rush for Berlint is, melynek szövetséges kampányáról láthattok egy rövid filmecskét. Lássuk a teljes listát:
A nap videója:
Battlefield 2142
E3-Demótrailer

Több mint 130 megabájtos videó érkezett a legújabb Battlefield-epizódról, a 2142-ről. A körülbelül 5 perc hosszúságú animációban megismerhetünk pár egységet közelebbről, sőt nagyon sok ingém jelenetet is láthatunk, melyek mindegyike egyértelműen győz meg minket arról, hogy a soron következő többjátékos FPS legalább akkora tutkóság lesz, mint elődjei voltak.

5.
5.
ufu
nemrossz szerintem zsir :)

4.
4.
ekho
Én meg nem úgy.Nekem nagyon bejön a BF2 de szigorúan csak neten tolva...singleben valóban nem olyan jó...de ízlések és pofonok... Az új meg ütni fog egész egyszerűen...
3.
3.
szpiiit
naremélem jobb lesz ez a bf2142 mert az előző része a kettő az nagyon pocsék,szar,fos...nem is mondom tovább de remélem jo kis scy-fi-FPS lesz vagy vmi hasonló. na mind1 az a lényeg hogy ebben reménykedem hogy jo legy met még az 1 tetszet is de a 2...azt már tudjátok. de ki hogy van vele. hát én úgy!!!
2.
2.
Daks
jaj de nagyon szomoru vagyok a call of juarez miatt, azt hittem egy baba kis western jatek lesz, de ezutan a video utan minden remenyem elszallt... gyerekek, ez POCSEK!



viszont a 99nights isteni, az egy állat, az az az egy mestermu! :D
1.
1.
Tocsek
A 2 Bf2-s videó nagyon jó!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...