Survarium PC

A feloszlott GSC tagokból álló Vostok Games első játéka, mely egy MMOFPS lesz. Ez tekinthető a STALKER szellemi utódjának.
1420545648

Survarium - elindult a nyílt bétateszt

Az ígéreteknek megfelelően a Vostok Games minden érdeklődő előtt kitárta a S.T.A.L.K.E.R. (egyik) szellemi utódjának kapuit. A bétában egyelőre két PvP módra vethetjük rá magunkat, ami több, mint a semmi.
1419753283

Survarium - január elején indul a nyílt bétateszt

Az év végén is lázas munka folyik a Vostok Gamesnél, a fejlesztők megígérték, hogy január 5-én állítják csatarendbe a Survarium európai szervereit, s ezzel egy időben kezdetét veszi a nyílt bétateszt.
1399062752

Survarium bétateszt

Ha ló nincs, jó a Survarium is. A derék paripa nyilván a megboldogult S.T.A.L.K.E.R.-t takarja, ám a szellemi utód javában készül az ukrán felebarátinknál, a PvP mód például már játszható formában van. Nem bírtunk várni, aminek meglett a böjtje.
1398182423

Egyetlen napig kipróbálhatod a Survariumot

Aki nem rendelkezik bétakulccsal, most örülhet, elvégre a Vostok Games egyetlen napig mindenki számára kinyitja a Survarium szervereit. A posztapokaliptikus MMOFPS nyílt bétája április 25-én lesz.
1386138389

Frissítve: Fejlesztői naplón a Survarium

Az ukrán Vostok Games jóvoltából érkezett egy újabb fejlesztő napló a Survariumról. A free-to-play posztapokaliptikus MMOFPS két új helyszínét ismerhetjük meg néhány kép társaságában.
1380988823

Survarium - mozgásban a PvP

A Vostok Games MMOFPS-ét megkülönböztetett figyelemben részesítjük, lévén a S.T.A.L.K.E.R. fejlesztői munkálkodnak rajta. Hosszú csend után egy kis játékmenet futott be a PvP-játékmódról.
1373549075

Survarium - bemutatkozik a Fringe Settlers frakció

A Vostok Games egy újabb fejlesztői naplóval örvendeztette meg a posztapokaliptikus élményre fogékonyakat. Ezúttal az MMOFPS soron következő frakciója mutatkozik be, de egy új területet is megcsodálhatunk benne.
1372744836

Képeken a Survarium alfaverziója

A S.T.A.L.K.E.R. egykori fejlesztői ma már a Survarium című posztapokaliptikus MMOFPS-en dolgoznak. A PvP-re kihegyezett alfateszt jelenleg is zajlik, innen származnak az új screenshotok.
1368547251

Survarium - indul az alfateszt, új képek landoltak

A Vostok Games bejelentette, hogy hamarosan kezdetét veszi az MMOFPS alfatesztelése, a meghívókat folyamatosan küldik ki az érdeklődőknek. Két ingame screenshotot is kaptunk a S.T.A.L.K.E.R. alkotóitól.
1365148858

Survarium - lehet regisztrálni az alfatesztre

A Vostok Games elérhetővé tette közelgő posztapokaliptikus MMOFPS-ének regisztrációs oldalát, így már minden érdeklődő jelentkezhet a Survarium alfatesztjére. Túlélők, ne habozzatok!