Survarium PC

A feloszlott GSC tagokból álló Vostok Games első játéka, mely egy MMOFPS lesz. Ez tekinthető a STALKER szellemi utódjának.
1358614826

Survarium - nyílt bétateszt az év végén

A S.T.A.L.K.E.R. egykori fejlesztőiből verbuvált Vostok Games kiadta a Survariumra vonatkozó ütemtervét. Ez alapján már az év végén minden érdeklődő kipróbálhatja a free-to-play MMOFPS-t.
1356627652

Survarium - fejlesztői napló és képek

Az ukrán illetőségű Vostok Games háza táján lázas munka folyik, javában készül a S.T.A.L.K.E.R. szellemi folytatása, a Survarium című MMOFPS. Az univerzum hangulata nagyban hasonlít a nagy elődéhez.
1351252834

Survarium - csendéletek a világvége után

A S.T.A.L.K.E.R. fejlesztőiből verbuvált Vostok Games javában kalapálja a free-to-play MMOFPS-ként megálmodott Survariumot, amelyből most egy csokornyi friss screenshot látott napvilágot. Az ökológiai katasztrófák miatt az emberiség java része elpusztult, a táj lehangoló.
1349283654

Survarium - látogatás Csernobilban

A S.T.A.L.K.E.R. fejlesztőinek új játékában ismét visszatérhetünk a radioaktív Zónába, ahol ismét számos frakció küzd az életmentő Penicillinért. A Vostok Games új fejlesztői naplójában friss információkat tudhatunk meg a posztapokaliptikus gyöngyszemről, sőt a gépigényről is kiderül ez-az.
1341687321

Remekül fest a Survarium

Ingame screenshotok érkeztek a S.T.A.L.K.E.R. egykori fejlesztőinek legújabb játékából, a Survariumból. Az anyag remekül fest, annál is inkább, mert MMO-nak készül, ahol - tudjuk, tudjuk: közhely - a csúcsgrafika nem alapvető elvárás a rajongók részéről. Befutott a második fejlesztői napló is.
1335423642

Jön a Survarium, a S.T.A.L.K.E.R. fejlesztőitől

A feloszlott GSC Game World tagjaiból verbuvált Vostok Games bejelentette első játékukat, mely Survarium munkacímen fut. Nem szakadnak el a poszt-apokaliptikus témától. A cím egy hamisítatlan, free-to-play szellemben játszható MMOFPS lesz. Itt a S.T.A.L.K.E.R. utódja!