Test Drive Unlimited

Autóverseny
Kiadó: Atari, Fejlesztő: Eden Games
Új Test Drive Xbox 360-ra és (reméljük) PC-re, tele licenszelt autókkal és motorokkal. A játékban több mint 1000 mérföldnyi hawaii-i autóút lett lemodellezve. Megjelenés 2006. júniusában.
Értékelés: 9.1

Visszatér a Test Drive Unlimited

Habár még nem sokat tudunk róla, az biztos, hogy fejlesztés alatt áll a következő Test Drive Unlimited-játék, méghozzá a legújabb WRC-epizódokat és a TT Isle of Man-sorozatot is jegyző Kylotonn csapatánál.

A Bigben Interactive-hoz került a Test Drive-sorozat

A Bigben Interactive tegnap hivatalos közleményben erősítette meg, hogy megszerezte az Ataritól az évek óta hanyagolt Test Drive-sorozat jogait, így tovább bővült a kiadó katalógusa.

Blogajánló: A fantasztikus négyes

Megérkezett a heti blogválogatás, melyhez ezúttal godach, DarkLord, Norbiii és Neurotic közreműködésével érkeztek tartalmak. A négy mű mellett ezúttal egy kihívást is találtok majd. Jó szórakozást kívánunk!
  • Írta: Arell
  • 3 komment

The Crew - ezen dolgozik a Driver-csapat?

A pletykák szerint The Crew névre hallgat a Driver-csapat új játéka, amit a Test Drive Unlimited-veteránokból alakult Ivory Towerrel együtt készít. A The Crew autóverseny, a Gran Turismo és a Forza ellenfelének szánják.

Elárverezik az Atari címeit

Az Atari amerikai részlege ugyan egyben akarta eladni a címeit eredetileg, végül egyetlen potenciális vevő sem kínált annyi pénzt értük, ami megfelelt volna a számára. Most külön árverezik el őket.

Bezárt az Eden Games - most már tényleg

Mára bizonyossá vált, hogy a Test Drive Unlimited fejlesztőcsapata lehúzza a rolót, a cég jelenleg felszámolás alatt áll. Persze mindez aligha meglepő, az Atari már tavaly bejelentette, hogy meg akar szabadulni tőle.

PS4-re fejlesztenek a Test Drive Unlimited alkotói

Az Eden Games egykori munkatársainak nagy része mára a francia Ivory Tower sorait erősíti, s a legfrissebb híresztelések szerint már egy újabb autós címen dolgoznak, mely PlayStation 4-en is napvilágot lát.

Atari: az Eden Games nem zárt be

Az Atari tisztázta a helyzetet, a korábbi rémhírekkel ellentétben mégsem zár be a Test Drive Unlimited-játékokért felelős Eden Games, habár bizakodásra nincs sok oka a stúdiónak. Egyes vélemények szerint a kiadó most megpróbálja eladni a csapatot, ami persze azt is jelenti: ha nincs rá vevő, mehet a levesbe.

Veszteséges az Atari, bezárt az Eden Games

Nem ment jól a játékkiadóknak az előző üzleti év - az Atari sem kivétel. Mindössze 51,3 millió dolláros bevételt ért el, ám vesztesége még így is 4,8 millió dollárra rúg. A cég megkezdte az átszervezéseket, melynek első áldozata a Test Drive Unlimited fejlesztői, az Eden Games.

Sztrájkol az Eden Games

A Test Drive Unlimited játékok fejlesztő csapata, az Eden Games egynapos szimbolikus sztrájkba kezdett kiadója, az Atari miatt, a cégóriás ugyanis a jelenlegi 80 fős csapat létszámát huszonkilenc fősre csökkentené. A baj nem most kezdődött, de látszólag most érte el a tetőpontot - kiborult a bili.

Új városépítő technológiát használ az Eden Games

Az Eden Games nemrégiben jelentette be az új, Garden nevet viselő motorját, melyben egy teljesen új városépítő technológiát fognak bevetni.

Letölthető a Test Drive Unlimited új kiegészítése

A mai naptól fogva nem csak az X360-tulajok számára érhetőek el a Test Drive Unlimited extra autói: az amerikai Atari honlapjáról már tölthető a PC-seknek szánt MegaPack.
  • Írta: ATi0021
  • 8 komment

PC játék árzuhanás a Gamekapocs Shopban!

Pro Street, Colin: DIRT, Gothic 3, FEAR Gold, Test Drive, World in Conflict, Gears of War - ezeket most 3-4000 FT-tal olcsóbban veheted meg a Gamekapocs Shopban!

Test Drive Unlimited - új kiegészítő PC-re

Hamarosan letölthető lesz a Test Drive Unlimited Megapack névre hallgató kiegészítésére, mely 46 új álomjárgányt tartogat az autóversenyek szerelmeseinek.
  • Írta: ATi0021
  • 4 komment

Akciós játékok a Gamekapocs Webáruházban!

A Gamekapocs internetes áruházában most több ezret spórolhatsz olyan játékokon, mint Call of Duty, Gears of War, vagy Need for Speed! Nézz be!

Felélesztené régi címeit az Interplay

Úgy tűnik, a feltámadt Interplay nem csupán a Fallout Online-nal együtt képzeli el jövőjét: számos régi címének felélesztésén is gondolkodik.

Test Drive Unlimited javítás érkezik júniusban

Június közepén új javítás érkezik a Test Drive Unlimited-hez - jelentették be az Atari európai hivatalos fórumán: a patch jelenleg tesztelés alatt áll.

Készül a Test Drive Unlimited második része?

Egy lengyel lap értesülései szerint készül a PC-re, PS2-re, PSP-re és persze X360-ra megjelent Test Drive Unlimited második része, mely várhatóan még jobb lesz elődjénél.

Ingyenes Test Drive Unlimited kiegészítő érhető el

Az Atari egy kisebb ingyenesen letölthető kiegészítővel kedveskedik az Xbox 360-as Test Drive Unlimited-játékosoknak.

A jövő heti játékmegjelenések

Megérkezett a jövő heti játékmegjelenéseket összesítő listánk, melyben a PS3 európai debütjének alkalmából helyet kapott a PlayStation 3 is, mint platform!