The Sims 4 MAC, PC

A negyedik generációs The Sims a Maxis jóvoltából.
1541003446

Nagyon bízik az Anthem teljesítményében az EA

Az elmúlt negyedévben szárnyaltak a digitális csatornák az EA-nél - derült ki a kiadó legfrissebb pénzügyi jelentéséből. Így a cég nagy reményeket táplál a BioWare következő üdvöskéje felé.
1533060000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Vége az ínséges júliusnak, a következő hónap már jóval termékenyebb lesz játékmegjelenések terén. Erre már a heti megjelenési listánk is elég bizonyítékot szolgáltat, csekkoljátok!
1529841600

Launch traileren a The Sims 4: Seasons

Beköszöntött az igazi kánikula, és ez nincs másképp a The Sims 4 világában sem! Irány a medence, vagy a napozóágy, de akkor sem kell csalódnunk, ha inkább hóembert építeni vagy karácsonyfát díszíteni van kedvünk.
1527521448

The Sims 4 - júniusban jön a Seasons kiegészítő

Mind a négy évszak szerelmesei megtalálják a számításukat a The Sims 4 legújabb bővítményében. Az előző részekhez hasonlóan az aktuális epizód is megkapja a maga Seasons csomagját. Nem is kell rá sokat várni.
1517389200

Veszteséggel zárta a negyedévet az Electronic Arts

Közzétette az Electronic Arts az elmúlt negyedévére vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését. A kiadó bevétele nem változott az előző év hasonló időszakához képest, a vesztesége azonban nőtt.
1511179200

Brit toplista: kiábrándító rajtot vett a Battlefront II

A Battlefield 1-től és a Star Wars: Battlefronttól is elmaradt a Star Wars: Battlefront II rajtja a briteknél, és valószínűtlennek tűnik, hogy a visszaesést ellensúlyozni tudnák a digitális értékesítések.
1510755060

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve szállítjuk, de természetesen nem felejtettük el a heti játékmegjelenési listánkat. Annál is inkább, mert több fontos premierünk is van a héten, köztük a Star Wars: Battlefront második része!
1509951900

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem hagyott alább a kiadók és játékfejlesztők lendülete, több izgalmas megjelenésnek is örülhetünk a héten. A Need for Speed-sorozat például egy év szünet után tér vissza közénk.
1509537600

Veszteséggel zárta az Electronic Arts a negyedévet

Hajszálvékony veszteséget könyvelhetett el az Electronic Arts az elmúlt három hónapra, igaz, még így is jobban zárt, mint a tavalyi év hasonló időszakában. A cég digitális bevételei kilőttek, a teljes forgalom bő kétharmadát tették ki.
1507809618

Jön a Mass Effect: Andromeda az EA Accessbe

Az EA elárulta, hogy milyen játékokkal bővül az EA és az Origin Access kínálata az év hátralévő hónapjaiban. Hamarosan a Mass Effect: Andromeda és a Dead Space 3 is tiszteletét teszi az előfizetéses szolgáltatás Vaultjában.