Halo Online PC

Visszatér PC-re a Halo-sorozat, igaz, csak egy free-to-play játék formájában, ami kizárólag Oroszországban lesz játszható.
1613390400

Tizenkét év után új pályát kap a Halo 3

Sosem késő felfrissíteni a legnagyobb klasszikusokat! Révbe ért a 343 Industries által vezényelt Halo: The Master Chief Collection, de továbbra is számíthatunk friss multiplayeres térképekre és további hasznos újdonságokra.
1607356800

Márciusban érkezik a harmincadik Halo-regény

A Halo-fanatikusok bizonyára tudják, hogy a sorozat a könyvesboltokban is állandó vendég, az elmúlt húsz év számtalan regényadaptációt termelt ki. Jövő márciusban érkezik a harmincadik kötet.
1524733200

Takaréklángra került a PC-s Halo Online

Leállt az egyik legimpozánsabb rajongói Halo-projekt. A Halo 3 többjátékos módját PC-re hozó ElDewrito fejlesztése most parkolyópályára került, miután a Microsoft erre szólította fel a modot építgető fejlesztőcsapatot.
1472194800

Mégsem készül el a Halo Online

A Microsoft lelőtte a Halo Online fejlesztését, amely a Halo Oroszországra szabott, free-to-play változata lett volna PC-re. Úgy tűnik, egyelőre a Halo 5 Forge módjával kell beérniük a számítógépes rajongóknak.
1455818400

Halo-rajongók, irány a Magyar Halo Közösség!

Ajánljuk a figyelmetekbe a Magyar Halo Közösséget és annak új weboldalát: itt gyűlik majd össze mindenki, aki fanatikus megszállottja Master Chief univerzumának, és eSport-meccseket fogyaszt reggelire.
1427437656

Frissítve: Free-to-play Halo PC-n... Oroszországban

Van egy jó hírünk, meg egy rossz is: visszatér PC-re a Halo-sorozat, de csak az oroszok örülhetnek neki. A Halo Online egy multiplayerre koncentráló, free-to-play cím lesz, hamarosan rajtol a bétatesztje is.