Gears of War: Ultimate Edition PC, XBOXONE

Az első Gears of War felújított változata Xbox One-ra és PC-re.
1438614420

Ingyen jár a Gears-sorozat az Ultimate Edition mellé

Kiváló akcióval rukkolt elő a Microsoft annak érdekében, hogy a Gears of War: Ultimate Edition mihamarabbi megvásárlására buzdítsa a játékosokat: ajándékba adja majd mellé a sorozat összes eddigi részét.
1438246802

Gears of War: Ultimate Edition videónapló

Újabb fejlesztői naplóval jelentkezett a jövő hónap végén a boltok polcaira is felkúszó Gears of War: Ultimate Edition. A The Coalition csapata ezúttal a játékmenettel kapcsolatos kihívásokról mesél.
1437735600

Ilyen lesz a Gears of War felújított intrója

A The Coalition bejelentette, hogy befejeződtek a Gears of War: Ultimate Edition munkálatai, a játék már előrendelhető és előtölthető az Xbox Store-on keresztül. Bónuszként megkaptuk a felújított intrót is.
1437589823

GoW: Ultimate Edition - PC-re csak később

Phil Spencer egy rajongói kérdésre reagálva a Twitteren jelentette be, hogy a Windows 10-es Gears of War: Ultimate Edition csak az Xbox One-os változat megjelenése után kerül forgalomba.
1436799600

Miért csak az első Gears of Wart újítják fel?

A Halo: The Master Chief Collection után jogosan vetődik fel a kérdés, hogy miért csak a Gears of War első részét újítja fel a Microsoft és a The Coalition. Nos, a válasz tulajdonképpen nem meglepő: mert ez fért bele.
1436594459

Konzolcsomag a Gears of War: Ultimate Editionnel

A San Diego-i Comic-Conon jelentette be a játék alkotója, Rod Fergusson, hogy augusztus végén olyan Xbox One-konzolcsomag érkezik, melyben mellékelik a Gears of War: Ultimate Editiont is.
1435491000

Gears of War: Ultimate Edition - a béta számokban

Most, hogy véget ért a Gears of War: Ultimate Edition bétatesztje, a készítőkből szinte kötelező módon előtört a Frei Tamás, és mindenféle számot osztottak meg velünk a próbaidőszakkal kapcsolatban.
1435212048

GoW: Ultimate Edition - teaser traileren a kampány

Vadonatúj előzetest kapott az idei E3-on hivatalosan is bemutatott felújított Gears of War. Az Ultimate Edition legújabb kedvcsinálója a játék eddig kevésbé mutogatott kampányának pillanataiból szemezget.
1434816045

E3 2015: Ilyen a felújított Gears of War kampánya

Az elmúlt napokban főleg a multiplayerről szóltak a híradások a Gears of War: Ultimate Edition kapcsán, ám most a single kampányba is belenézhetünk. Három percen át mozog a felújított, klasszikus epizód.
1434723480

Gears of War: Ultimate Edition bétateszt

A Locust visszatért. Sáskák lepik el a porig tiport Sera bolygót, a Gears of War: Ultimate Edition az első rész eseményeit hozza el újra, felújított látvánnyal, kibővített tartalommal. S hogy milyen lesz? Azt egész héten tesztelhettük!