The Elder Scrolls: Legends

PC, Mobil, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Fantasy, kártyajáték, gyűjtögetős
Kiadó: Bethesda, Fejlesztő: Dire Wolf Digital
Gyűjtögetős kártyajáték a The Elder Scrolls alapján.
Értékelés: Nincs még értékelve

The Elder Scrolls: Legends - nem jön több tartalom

A Bethesda közösségi menedzsere a Redditen jelentette be, hogy a jövőben már nem kap új tartalmakat a The Elder Scrolls: Legends. A játékot nem lövik le, támogatni is fogják, de új kiegészítőkre már nem érdemes számítani.

E3 2019: Elsweyr lángokban áll

A Bethesda konferenciáján természetesen nem maradhatott el a The Elder Scrolls Online és a Legends sem. Mindkét cím Elsweyr távoli vidékére, a khajiit nép szülőhazájába vezet minket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, és ezúttal sem fogunk unatkozni! Visszatérünk Raccoon Citybe egy kis zombivadászatra, folytatódnak a Diaz-testvérek kalandjai, és a Nintendo 3DS-re is jutott egy kis finomság.

Íme, a The Elder Scrolls: Legends új kiegészítője

Az Őrület Szigetére látogatunk a Bethesda kártyajátékának legújabb bővítményében, ahol Sheogorathtal, az Őrület Hercegével akasztjuk össze a bajuszt. A csomag előrendelhető, és a hónap végén meg is érkezik.

Íme, a The Elder Scrolls: Legends új kiegészítője

Ha a démonok és a lövöldözés nem érdekel, viszont a kártyajátékokat imádod, akkor is érdemes volt követni a QuakeCon nyitórendezvényét. Bemutatkozott a The Elder Scrolls: Legends új bővítménye, az Isle of Madness.

E3 2018: A Bethesda-bejelentések egy helyen

A Bethesda megint a - számunkra - leglehetetlenebb időpontban konferenciázott, és magyar idő szerint hajnalban kezdte el csepegtetni a bejelentéseit. A reggeli zűrzavar feloldására készítettünk egy gyors összefoglalót az újdonságokról.

E3 2018: The Elder Scrolls: Legends - konzolokra is

Komoly tervei vannak a Bethesdának a The Elder Scrolls-kártyajáték kapcsán. A fejlesztőcsapat lecserélése után alaposan átalakítja a már megjelent változatokat, és konzolokra is kiadja a játékot.

Fejlesztőt váltott a The Elder Scrolls: Legends

Bő egy évvel a hivatalos rajtot követően váltott fejlesztőcsapatot a The Elder Scrolls: Legends. A Bethesda állítólag nem volt elégedett az eredeti brigád teljesítményével, ugyanakkor rengeteg kiaknázatlan lehetőséget lát a játékban.

Kiegészül a The Elder Scrolls: Legends

A Return to Clockwork City új kampányt és több mint 50 kártyát ad majd az alapjátékhoz. "Veszélyek, csodák és minden képzeletet felülmúló gazdagság" várja majd a játékosokat Sotha Sil, a halott isten városban.
  • Írta: bobzenub
  • 0 komment

Mobilokra is befutott a The Elder Scrolls: Legends

A The Elder Scrolls kártyajáték-spinoffja már az év elejétől elérhető PC-n és tableteken, de az iOS-es és androidos változatra csak mostantól csaphatunk le. Ha kisebb képernyőd van, nincs baj, egyszerűsített kezelőfelületet kapsz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Aggodalomra semmi ok, június végén is lesz mivel játszani! Szokásunkhoz hűen ezúttal is összegyűjtöttük a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összegző listánkat, csekkoljátok!

E3 2017: Tovább bővül a The Elder Scrolls: Legends

A The Elder Scrolls-sorozat kártyajátékos kitérője, a The Elder Scrolls: Legends is kiegészül. A Heroes of Skyrim a tervek szerint az új játékmechanikai elemek mellett több mint 150 új kártyát is tartalmazni fog.

E3 2017: Itt nézd vissza a Bethesda konferenciáját!

Szerencsére volt időnk kipihenni a Microsoft buliját, így a Bethesda konferenciáját már kipihenten nézhetitek végig. A közvetítés reggel 6-tól indul, és már jó helyen vagy, ha élőben néznéd az új Wolfenstein vagy a The Evil Within bejelentését.

Új freemium-játékon dolgozik a Bethesda

Egy álláshirdetés szerint vadonatúj, freemium-modellre épülő játékon dolgozik a Bethesda csapata. Reményeink szerint a hivatalos bejelentésre sem kell sokat várni, hiszen nyakunkon az E3.

The Elder Scrolls: Legends - új platformokon is

Nem tetszik a Bethesda saját launchere? Akkor irány a Steam, elvégre már a Valve rendszerében is elérhető a The Elder Scrolls világában játszódó kártyajáték, sőt, mostantól androidos tableteken is tolhatod.

The Elder Scrolls: Legends - itt a végleges változat

Véget ért a The Elder Scrolls: Legends hosszas bétatesztelése, most már a játékosok a végleges változatot nyúzhatják. Ezzel együtt a Bethesda elárulta, hogy mire készül a következő hónapokban.

The Elder Scrolls: Legends - elindult a nyílt béta

A Bethesda az idei QuakeCon megnyitóján bejelentette, hogy a The Elder Scrolls világán játszódó free-to-play kártyajáték nyílt bétatesztje hivatalosan is elstartolt PC-n. Vajon a Hearthstone mellett labdába tud rúgni a a Legends?

E3 2016: The Elder Scrolls: Legends trailer

A múlt hónap végén kaptunk egy tartalmas bemutatót a Bethesda saját kártyajátékából, a The Elder Scrolls: Legendsből. Most csak egy hangulatos, mesemondó trailerre futotta a csapattól.

E3 2016: Nézd vissza a Bethesda-konferenciát!

Éjjeli bagoly vagy, netán koránkelő? Ha csíped a Dishonored 2-t, a The Elder Scolls-sorozatot, vagy az id Software alkotásait, akkor mindenképp érdemes végignézned a kiadó E3-as sajtótájékoztatóját. Pontosan itt!

Ilyen lesz a The Elder Scrolls: Legends

A Bethesda végre elérhetővé tette az idei PAX Easten tartott The Elder Scrolls: Legends-előadást, így közel negyven percig látható mozgásban a már bétatesztelhető kártyajáték.