EA Sports UFC 2

PlayStation 4, Xbox One

ufc, ketrecharcos, sportjáték
Kiadó: EA Sports, Fejlesztő: EA Canada
Másodjára is jöhet a ketrecharc az EA Sports jóvoltából.
Értékelés: 8.0

2030-ig maradhatnak az EA-nél a UFC-jogok

Az Electronic Arts bejelentette, hogy sikerült meghosszabbítania a megállapodását az NHL-lel és a UFC-vel is. Az utóbbi kapcsán egy érdekes konkrétumra is fény derült, eszerint 2030-ig a kiadó szállíthatja a UFC-játékokat.

Úgy néz ki, készül az EA Sports UFC 4

Persze még semmi sem biztos, de a jelek szerint jó esély van rá, hogy a jövő heti EA Play egyik meglepetéscíme az EA Sports UFC 4 lesz. Erről egy PlayStation Network-szivárgás árulkodik egyelőre.

Kipróbálható Xbox One-on az EA Sports UFC 2

A ketrecharc szerelmesei bizonyára már Floyd Mayweather és Conor McGregor összecsapására készülnek. Tudunk egy remek ajánlatot a hangolódásra: ezen a héten ingyen kipróbálható Xbox One-on az EA Sports UFC 2.

E3 2017: Egy hétig ingyenes az EA/Origin Access

Jövő hét vasárnapig ingyen használható az Electronic Arts előfizetéses szolgáltatása, az EA, illetve az Origin Access. A PS4-es játékosok sem maradnak ki a mókából, ugyanis pár játék ezen a platformon is ingyen próbálgatható.
  • Írta: barackostej
  • 3 komment

Új játékokkal bővült az EA Access

Ahogy azt az Electronic Arts korábban megerősítette, ma további kettő, holnap pedig egy újabb játékkal bővíti az EA Access Vaultját, így ha előfizető vagy, érdemes lehet belesni.

Három játékkal bővül az EA és az Origin Access

A közeljövőben további ingyenes címekkel bővül az Xbox One-os EA Access és a PC-s Origin Access Vaultja. Jön a Star Wars: Battlefront, az EA Sports UFC 2 és az új Mirror's Edge is. Most viszont a PopCap alkotásainak örülhetünk.

Kipróbálható az EA Sports UFC 2

Mit szólnál egy kis ketrecharchoz? Az EA Sports UFC 2 próbaverziója ingyenesen tölthető PS4-re és Xbox One-ra. Noha tartalmilag a teljes változatról van szó, de összesen csak öt órán át nyüstölhetjük.

Brit toplista: látványos rajtot vett a Dark Souls III

A brit játékeladási toplista élén nyitott a Dark Souls harmadik része, ami óriási öröm a készítőknek, ez ugyanis még nem jött össze a sorozat egyik tagjának sem. A Quantum Break viszont kihullott a legjobb három közül.

Brit toplista: New York még mindig jó kezekben van

Töretlenül menetel a The Division, ráadásul a Ubisoft másik slágercíme, a Far Cry Primal is szorosan a nyomában van. Ha a TrackMania Turbo is ilyen jól fogyna, bizonyára felhőtlen lenne az öröm a kiadónál.

Brit toplista: továbbra is élen a The Division

A Ubisoftnak bőven van oka az örömre, hiszen harmadik hete, hogy nem talált legyőzőre a The Division, és a Far Cry Primal is új erőre kapott. Annak viszont már kevésbé örülhet, hogy a TrackMania Turbo nem igazán találta meg célközönségét.

Brit toplista: még mindig vezet a The Division

Habár az elmúlt héthez képest alaposan visszaestek a The Division eladásai, továbbra is a Ubisoft Massive játéka vezeti a brit toplistát, az újoncok pedig mögötte sorakoztak fel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A hosszú hétvége miatt bőven jut idő játékra a héten, úgyhogy nézzük is meg gyorsan, milyen újdonságok érkeznek a napokban. Bunyó? Autóverseny? Felhőtlen robbantgatás? Lesz itt minden!

Conan O'Brien vs. Conor McGregor

Napokon belül megjelenik az EA Sports UFC 2, melyet Conan O'Brien is kipróbált Conor McGregor társaságában, aki a UFC jelenlegi pehelysúlyú bajnoka. Meg is küzdenek egymással - természetesen csak a játékon belül.
  • Írta: barackostej
  • 15 komment

UFC 2 - Mike Tysont is megkapják az előrendelők

Mármint nem az igazit... Az EA végre leleplezte, hogy ki lesz a harmadik harcos Bas Rutten és Kazushi Sakuraba mellett, aki az előrendelőknek szánt csomagban helyet kap.
  • Írta: barackostej
  • 5 komment

EA Sports UFC 2 - béta is lesz

Március közepén jelenik meg az EA Sports UFC 2, de pár szerencsés játékos már a megjelenés előtt letolhat majd pár meccset. A béta zárt lesz, így nem vehet részt rajta bárki.
  • Írta: barackostej
  • 0 komment

Ezt tudja az EA Sports UFC 2

A kiadó most egy kétperces trailerben sorolja fel, hogy milyen újdonságok miatt érdemes lecsapnunk az EA Sports UFC 2-re. Javult a kiütések fizikája is - erről most te magad is meggyőződhetsz.

Dátumot kapott az EA Sports UFC 2

Idén már viszonylag korán elkezdi önteni magából az Electronic Arts a sportjátékait, az EA Sports UFC második része ugyanis már márciusban boltokba kerül. Egy új gameplay trailert is tudunk mutatni.

UFC 2 - videótrión az újdonságok

Három rövidke klip erejéig bepillantást nyerhetünk a UFC 2 három alapvető újdonságába, a kiütések fizikai motorjába, a submissionös fogásokba és a dinamikus grapplingbe. (Van ezekre egyáltalán magyar kifejezés?)

EA Sports UFC 2 - íme, az első gameplay

Az ígéreteknek megfelelően az EA Sports mozgásban is bemutatta a héten bejelentett UFC 2-t. Túlzásba most sem vitte a dolgot, a dobozképen a sportág veretlen leányzója, Ronda Rousey feszít majd.

Frissítve: Már készül az EA Sports UFC 2

Az EA Sports már a kevert harcművészetes sportjátékuk következő részén dolgozik, erősítette meg a kiadó a Twitteren és a Facebookon. Az első részletek ma este vagy holnap futnak be, addig marad a találgatás.