Dead by Daylight Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

Multiira kihegyezett akció- és túlélőhorror a kanadai Behaviour Interactive-től.
1614772800

Egy K-pop sztár a Dead by Daylight új gyilkosa

Freddy Krueger, Michael Myers, Pyramid Head és a demogorgon - a Dead by Daylight rengeteg félelmetes arcot felvonultat, így a sorból csak egy picikét lóg ki Ji-Woon, a gyilkos K-pop énekes.
1605085200

Dead by Daylight - kettő az egyben gyilkos érkezik

A Behaviour Interactive aszimmetrikus horrorjátéka hamarosan újabb istentelen gyilkossal bővül. Pontosabban rögtön kettővel. Az Ikrek nevezetű mészáros egy kis gnómszerű lénynek ad otthont, ami nagyon hasznos, ha túlélőket kell ölni.
1603652400

Tombol a halloween a videojátékokban

Jövő hét szombaton hivatalosan is beköszönt az ősi kelta hagyományokból kialakult autentikus ír ünnep, a Halloween, amit a különböző játékok is előszeretettel ünnepelnek meg. Ezekből igyekeztünk most egy csokorba szedni néhány példát.
1599037200

Next-genesedik a Dead by Daylight

A Behaviour Interactive népszerű online horrorjátéka is felkészül a következő konzolgenerációra. A Dead by Daylight tulajdonosai ingyen megkapják az új gépekre szabott átiratot, magára a játékra pedig komoly grafikai fejlesztés vár.
1597343400

Dead by Daylight - élesedett a cross-play

A cross-progression bejelentése után megérkezett a cross-play opció a Dead by Daylighthoz, így most már semmi akadálya nem lehet, hogy együtt játsszanak a PC-sek és a konzolosok a Behaviour Interactive játékában.
1595174400

Dead by Daylight - érkezik a cross-progression

A platformok közti szabad játék után újabb lépéssel egységesítené a Dead by Daylight játékosközösségét a Behaviour Interactive. Hamarosan egyetlen közös profilt használhatunk majd, ha több platformon játsszuk a játékot.
1594756440

Milyen bejelentéseket hozott a mai Stadia Connect?

Az este folyamán levetítették a Stadia Connect következő adását, amely elsősorban arra fókuszált, hogy milyen játékok érkeznek majd a Google platformjára a közeljövőben. Emellett egy új funkciót is kaptak a felhasználók.
1592983800

Négyéves a Dead by Daylight, jutalmakkal ünnepel

Habár nem az egyetlen aszimmetrikus horrorjáték, amely mégis a Dead by Daylight rendre kap frissítéseket, és még nem halt ki az érdektelenség miatt, vagy mert megvonták a licencet tőle. Most négyéves, ünnepelhetünk a játékban.
1592200800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten erős hétnek nézünk elébe, legalábbis az elmúlt időszakhoz képest mindenképpen üdítő az a változatosság, amit a játékmegjelenéseket összegző listánkon látni. Persze azt is tudjuk, hogy a többség mire szavaz majd.
1592121600

Dead by Daylight - irány Silent Hill!

Jövő héten rajtol el a Dead by Daylight következő fejezete, amely Silent Hill-tartalmakkal várja majd a rajongókat. A készítők most kiadtak egy hosszabb videót, hogy alaposabban is megismerjük az újdonságokat.