Nintendo Classic Mini

A Nintendo Classic Mini a régi NES konzol modern formája, HDMI-vel és 30 darab előre telepített játékkal.
1493632800

2,3 millió példánynál jár a NES Mini

Maga Reggie Fils-Aime árulta el, hogy 2,3 millió leszállított példánynál jár a NES Mini. Mivel a Nintendo leállította a masina gyártását, ennél látványosabb eredményre már nem is lehet számítani.
1492606200

Úgy néz ki, idén megkapjuk a SNES Minit is

Az általában jól értesült Eurogamer most arról számolt be, hogy idén karácsonykor érkezik a SNES Mini. A lap szerint elsősorban ennek köszönhető, hogy a Nintendo az óriási siker ellenére is leállította a a NES Mini gyártását.
1492532103

Frissítve: Kivezetik a NES Classic Editiont

Csupán hat hónappal a megjelenés után a Nintendo úgy döntött, kivonja a forgalomból a NES Classic Editiont Észak-Amerikában. A minikonzol saját sikerének áldozata, a készletek feltöltése rendre akadozott.
1487079000

NES Mini - a Nintendo leállította a gyártást?

A NeoGAF egyik fórumozója jelezte, hogy a skandináv régiós disztribútor szerint a Nintendo leállította a NES Mini gyártását, és már csak pár szállítmányra számíthatnak az üzletek.
1483983000

Sikerült feltörni a NES Classic Minit

A Nintendo Classic Mini az idei karácsonyi szezon egyik legnagyobb slágerterméke volt, annak ellenére kapkodták el pillanatok alatt a rajongók, hogy azért több sebből is vérzett a koncepció. Az egyikre itt a megoldás!
1482743460

Nintendo Classic Mini bemutató

Kétszázezer darab Nintendo Classic Mini érkezett az Egyesült Államokba a premier napjára. Néhány perc alatt elfogyott az összes, és azóta is hiánycikk az egész világon, de mi szereztünk egyet. És mutatjuk, hogy milyen lett.