Úgy néz ki, idén megkapjuk a SNES Minit is

  • Írta: fojesz
  • 2017. április 19.
  • Pletyka
Link másolása
Az általában jól értesült Eurogamer most arról számolt be, hogy idén karácsonykor érkezik a SNES Mini. A lap szerint elsősorban ennek köszönhető, hogy a Nintendo az óriási siker ellenére is leállította a a NES Mini gyártását.

Az Eurogamer értesülései szerint a Nintendo idén karácsonykor a SNES Minivel kívánja letarolni a piacot, a régi-új konzol vélhetően hasonló koncepcióval igyekszik majd elcsavarni a nosztalgiázni vágyó játékosok fejét, mint a NES Mini. A SNES-korszak nem kevés klasszikust termelt ki, lehet tippelni, hogy mely játékokat csapják hozzá a masinához!

Habár a Nintendo nem erősítette meg a pletykákat, így azért érthetőbb, hogy az óriási siker ellenére miért döntött úgy a konzolgyártó, hogy leállítja az előd gyártását. A NES Mini tavaly karácsonykor került a boltok polcaira, és olyan szinten népszerű lett, hogy egy-egy kósza darabot is alig lehetett belőle találni az ünnepek alatt.

A Nintendo mindig is azt kommunikálta egyébként, hogy a NES Mini egy limitált példányszámban elérhető, exkluzív termék a rajongók számára, és a gyártás beszüntetéséről szóló hírek kapcsán is azt emlegette fel, hogy sosem számoltak fele hosszútávon.

34.
34.
myrte
#27: Wii nélkül is meg lehet oldani. Board demokat usb-ről is lehet tápolni. Kicsik és jóval olcsóbbak, mint a Wii konzolok.
33.
33.
kergabi83
#32: Hát ez így van! Elsősorban poén meg buli, màsodsorban lakásdísz és befektetes (mint kiderűlt). Harmadsorban pedig 1991 óta nem fogtam a kezemben eredeti N nes controllert, 0km-eset. És ez pedig élmény a javából. A Snes pedig méginkább az lesz. Úgy hogy szerintem nem vesztünk, inkább csak nyerhetünk ezen az egészen! :D
32.
32.
delphijos
Mivel a Switch-re is jönnek majd NES SNES játékok, így megértem hogy ezek a cuccok nem bővíthetőek. És az is tény hogy ha rajongó vagyok, akkor nem egy emulátort akarok felrakni a polcra emléknek.
28.
28.
Rezsidémon
Nekem NES-em volt, SNES nem. Szóval egy ilyet szerintem vennék poénból, 25-öt (max 30-at) adnék érte :)
22.
22.
dcba
Amiert en talan nagyobb osszeget is kifizetnek, az egy ilyen kis mini gep, amin a N64ig minden jatek egyben meglenne, HDMI kabellel, wireless controllerrel, sztem a Nintendo legjobban fogyo konzolja lenne, mindenkinek kene egy belole.
19.
19.
#16: Ne sürgesd őket, először kell rá min. 30 játék. Évek kérdése.
16.
16.
Yanez
Amúgy meg én inkább már kivárom a Switch minit.
15.
15.
Juha
#14: Szerk: a jóval később után akartam írni, hogy az ilyesmi általában kiszivárog.
14.
14.
Juha
Annyiban jól csinálják, hogy bejelentik az előző masina gyártás-leállítását, hogy a potenciális vásárlókat gyorsan vételre ösztönözzék, nehogy lemaradjanak, majd JÓVAL KÉSŐBB bejelentik az újabb nosztalgiagépet.

DE ez a stratégia csak egyszer működik szvsz. Egyébként nem lepődnék meg, ha újra legyártanának 2 év múlva "limitált példányszámban" néhány NES-t/Gameboyt vagy akármit.
12.
12.
kergabi83
Jöhet a minines mellé! :D Most viszont minimum 5 helyen előrendelem, biztos ami biztos... :D
11.
11.
aordog
Ha ide is tesznek 30 játékot, akkor megéri...persze csak akkor ha a lista tartalmazza a következôket:
Donkey Kong 1-3
Killer I.
Mortal 3
Legend
Contra 3
Yoshi
Super Mario All Star
Earth Worm Jim 1-2
Zelda
Rock and Roll Racing
Star Fox
.....
A többit + ami jön :)
10.
10.
GAMEROD
Nem sok értelmét látom ezeknek. Normális esetben a főkonzol-ba mint jelenleg a Switch-be kéne beletenni ilyen játékokat. Gyűjtők megveszik ezt is, viszont nagyobb piaca nem hiszem hogy lesz, nekem se kéne, mivel csak a helyet foglalja és kényelmetlen is minden szempontból.
9.
9.
dcba
#8: Azert az vadallat volna :D
8.
8.
markoci555
a képen a vezeték kb tényleg akkora lehet, kontroller mögött nincs összehajtva se, okulva a elődjéből :D
7.
7.
dcba
#6: "Egy Wii-s Super Mario bros. mai napig használtan 8000 Ft körül kezdődnek.
PS3 Uncharted 1 megkapom dobozosan eredetibe 3000 Ft vagy még annyiért se."

Ez igy van, egy gameboyos Mario is minimum 10 de inkabb 20 font
Most vittem haza egy ismerosom gyerekeinek az uncharted trilogiat, a 3 resz egyutt kerult 6 fontomba es tokeletes allapotban voltak, ellenben egy Shadow of Colossus az meg PS2n ill PS3n is elegge zsebbenyulos, tehat a PSnek is megvan az a par jateka ami indokolatlanul draga!
6.
6.
strike19
#5: Szerintem a Nintendo nagyon okosan csinálja.
Nyilván csak azért ideglenesen gyártja ezeket a gépeket ,hogy az mini konzolok ár értékét mesterségesen fent bírja tartani.Mert ugye amiből kevés van az általában ritkaság ami sokat ér.
ROM korlátozás és azért van ,mert ha az összes játékot lehetne futattni konzolon akkor a régi NES ,SNES csökkene az értéke.
Én tudnám szeretni a Nintendo-t de sajna a játékok ára nem baráti.
Egy Wii-s Super Mario bros. mai napig használtan 8000 Ft körül kezdődnek.
PS3 Uncharted 1 megkapom dobozosan eredetibe 3000 Ft vagy még annyiért se.
5.
5.
Gykrizsi
Minek, hogy két hónap múlva leálljanak a gyártással majd jön a N64 mini. Majd jön a micro nes és snes, és így tovább. Inkább a meglévő gépbe vernének valami életet.
4.
4.
Norbiii
Bár megjegyzem, kiadhatták volna a kettőt egyben (NES+SNES mini), igaz így több lesz a bevétel.
3.
3.
Norbiii
IGEN, igen és igen! SNES volt a kedvencem, ha jó áron lesz SNES mini, szinte tuti, hogy beszerzek egyet!

Donkey Kong 1, 2, 3, Super Mario World, Yoshi's Island, Aladdin, Super Metroid, Contra, Indiana Jones, F-ZERO, Super Aleste stb...de szerettem ezeket, és jó lenne ezekkel játszani. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...