Marvel's Avengers PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Bosszúállók-játék a Tomb Raider-sorozat fejlesztőjétől.
1599465600

Brit toplista: élen végzett a Marvel's Avengers

A múlt héten több nagyobb megjelenésünk is volt, így számítottunk rá, hogy felpezsdül egy kicsit a brit játékeladási toplista. Ez végül be is jött: az újoncok mind dobogósok lettek.
1599051600

Kate Bishop lesz az Avengers első DLC-karaktere

Tegnap este lezavarták a Marvel's Avengers harmadik War Table-adását, amely mindent összefoglalt, amit a szuperhősös játékról a megjelenés napján tudni kell, továbbá az első DLC-karakterről is lerántotta a leplet.
1598868000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem mondanám, hogy klasszikus uborkaszezonos nyár van a hátunk mögött egy The Last of Us: Part II-val és egy Ghost of Tsushimával: ehhez méltóan a szeptember első hete sem lassít le, ami a játékmegjelenéseket illeti.
1598803200

Marvel's Avengers - hárompercnyi bosszúállás

Napokra vagyunk már csak a Marvel's Avengers megjelenésétől, és hogy könnyebben teljenek a várakozással töltött percek, a Crystal Dynamics újabb hárompercnyi gameplay anyagot villantott a játékból.
1598612400

Marvel's Avengers - Bosszúállók, gyülekező!

A Föld legnagyobb hősei összeállnak és zúznak egy kicsit (vagy inkább nagyot) a Marvel's Avengers legfrissebb reklámjában. A játék megjelenéséig éppen egy hét van már csak hátra.
1598445000

Újabb War Table-lel jelentkezik a Marvel's Avengers

Habár a Marvel's Avengers megjelenése már itt van a nyakunkon, a Square Enix és a Crystal Dynamics csapata betárazott még egy epizódot a War Table-videósorozatból. Ezt a jövő héten vetítik le.
1598295300

Launch traileren a Marvel's Avengers

Most, hogy alaposan kibétáztátok magatokat, lessétek meg a Marvel's Avengers launch trailerét! Sok újdonságot nem vonultat fel, de emlékeztet arra, hogy már tényleg a kanyarban a megjelenés.
1598032800

Marvel's Avengers - ma estétől mindenki bétázhat

A Crystal Dynamics biztosította a Bosszúállók rajongóinak a hétvégi programot, ugyanis ma estétől elindul a játék nyilvános bétatesztelése, amiben ezúttal már platformtól függetlenül bárki részt vehet.
1597744800

Marvel's Avengers - szivárognak az újabb karakterek

PC-n is lefutott a Marvel's Avengers előrendelői bétája, az adatbányászok pedig cafatjaira szedték a játékot. A kutakodás során 15 eddig be nem jelentett karakterre bukkantak a kíváncsiskodók.
1597325400

Marvel's Avengers - befutott a gépigény

Már csak pár hét, és megérkezik a Marvel's Avengers, így időszerű volt, hogy a Crystal Dynamics megossza a játék hivatalos gépigényét, hogy akinek szükséges, az még időben tudjon fejleszteni a PC-jén.