Phoenix Point

Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
Az XCOM készítőjének új körökre osztott stratégiája.
Értékelés: Nincs még értékelve

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem hagy alább az őszi játékzuhatag, szeptember utolsó napjaiban is masszívan özönlenek az újabb és újabb címek, mi pedig a szokásunkhoz híven ismét listába szedtük a friss megjelenéseket.
  • Írta: szlav
  • 0 komment

Bőven jön még a hónapban játék a Game Passbe

Gördeszkás madarak, árnyak között rejtőző nindzsák, jeges óceánok és ősi csodákkal teli sivatagok várnak még ránk szeptemberben, ha van a kezünk ügyében egy Xbox Game Pass-előfizetés.

Konzolokra tart a Phoenix Point

Idén ősszel komplett kiadást kap a Phoenix Point, ráadásul a buliból nem maradnak ki a kontrolleres stratégák sem. A Behemoth Edition az alapjáték mellett négy kiegészítőt tartalmaz, ráadásul érkezik hozzá egy next-gen változat is.

Alaposan bevásárolt a THQ Nordic anyacége

Az egyre terjeszkedő Embracer Group csinos nagybevásárlással zárja az évet: 13 játékstúdiót vett meg, derül ki a féléves pénzügyi jelentéséből. A felvásárolt csapatok között van a budapesti illetőségű Zen Studios is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a december, hamarosan búcsút mondhatunk az évnek és az évtizednek, de még most is érkeznek olyan játékok, amelyek jól mutatnak majd a karácsonyfa alatt. Számos új cím és pár újramelegített klasszikus vár ránk ezen a héten.

Launch traileren a Phoenix Point

Sokat kellett rá várni, ám jövő héten végre boltokba kerül a Phoenix Point, az X-COM atyjának vadonatúj játéka. Ennek apropóján befutott a fejlesztés utolsó kedvcsinálója, csekkoljátok!

Phoenix Point - ismerjük meg a Phoenix-projektet!

Egy hét múlva megérkezik a Phoenix Point, az X-COM atyjának következő körökre osztott taktikai játéka. A legfrissebb előzetes a játék világát és a Phoenix Project történetét mutatja be.

Napra pontos dátumot kapott a Phoenix Point

Úgy tűnik, sok-sok csúszást követően megjelenhet végre az X-COM atyjának új játéka, a Phoenix Point. Első körben PC-re érkezik a körökre osztott stratégia, jövőre azonban a konzolos változatok is befutnak.

Megint csúszik a Phoenix Point megjelenése

Hiába tűnt, hogy sokadik halasztás után végre sikerült kőbe vésni a Phoenix Point megjelenését, a csapat nemrég jelezte, a kitűzött szeptemberi dátumot sem tudják tartani, így csak valamikor decemberben jelenik meg a játék.

18 percig pörög a Phoenix Point

Ha kedvelitek a körökre osztott taktikai játékokat, akkor feltétlenül tartsátok a szemeteket a Phoenix Pointon! A játékmenetet bemutató tartalmas felvételek alapján nagyon ígéretesnek tűnik az anyag!

E3 2019: Hangulatos előzetesen a Phoenix Point

Többszöri halasztás után most szeptemberben végre befut az eredeti X-COM alkotója, Julian Gollop legújabb körökre osztott kihívása, a Phoenix Point, ami az E3 alkalmából kapott egy friss előzetest.

Már megint csúszik a Phoenix Point

Az eredeti XCOM alkotójának játékára sajnos még tovább kell várni. Maga Julian Gollop jelentette be egy videóüzenetben, hogy noha a tartalom kész van, a Phoenix Point extra polírozásra szorul.

Gameplay trailert kapott a Phoenix Point

Amióta a jövő évre csúszott az eredeti X-COM alkotójának stratégiája, viszonylag nagy csend honolt a Phoenix Point körül. A Snapshot Games most viszont vadiúj előzetessel jelentkezett, így megnézhetjük, mennyit fejlődött a cím.

2019-re csúszik a Phoenix Point

Az eredeti XCOM atyja, Julian Gollop a rajongók pénzéből valósítja meg a legújabb körökre osztott stratégiáját, a Phoenix Pointot. A játék sajnos mégsem jelenik meg idén, a fejlesztők számára a minőség a legfontosabb, így csak 2019-ben érkezik.

Újra mozog a Phoenix Point

Az eredeti XCOM alkotója, Julian Gollop újra egy körökre osztott sci-fi stratégián dolgozik Phoenix Point címmel. A zsánerdarabnál is komorabb világban fékezhetjük meg az idegenek rohamát. 17 perces gameplay bemutató érkezett.

Már össze is jött a pénz a Phoenix Pointra

Bő egy hete vette kezdetét a Phoenix Point crowdfunding-kampánya, és már össze is gyűlt a készítők által remélt összeg. Még egy hónapig fut az adományozás, innentől a stretch goalokra lehet hajtani.

Először mozog a Phoenix Point

Az eredeti XCOM alkotója, Julian Gollop tavaly év végén jelentette be legújabb játékát. A Phoenix Point szintén egy körökre osztott stratégia lesz, melyben az emberiséget majdnem elpusztította egy idegen vírus.

Phoenix Point - új játék az XCOM atyjától

Az eredeti XCOM-sorozat atyja, Julian Gollop jelenleg egy nyitott világú és persze körökre osztott stratégián dolgozik Phoenix Point címmel. Az első hátborzongató teaser videó már megérkezett.