Call of Duty: WWII PC, PlayStation, Xbox

A sorozat visszatért a gyökereihez.
1512662400

Íme, az év legnézettebb videojátékos trailerei

Ha év vége, akkor toplisták: most éppen a YouTube tette közzé, hogy melyek voltak az idei esztendő legnézettebb videojátékos előzetesei. Nem, nem a Call of Duty: WWII győzött, és a Battlefront II sem tudott labdába rúgni.
1512644410

Call of Duty: WWII - kezdetét veszi a téli ostrom

A Sledgehammer Games az ünnepi időszak alatt rendezi meg a Call of Duty: WWII első közösségi eseményét. Ma befutottak a részletek a holnap induló Winter Siege-ről, amely során ingyenes térképpel gazdagodunk.
1512390874

Brit toplista: még mindig az új Call of Duty vezet

Hiába a nagy őszi-téli játékdömping, az új megjelenések sem nagyon tudták megingatni a múlt heti első ötös pozícióját, így a legjobb tíz első felében semmilyen változás nem történt egy hét alatt.
1511792100

Brit toplista: hasított a PlayStation VR

Jó hetet zárt a brit játékpiac, persze a Black Friday hetén ennek az ellenkezőjén lepődtünk volna meg inkább. A PlayStation VR különösen nagyot ment, az eladásai a nyitóhét eredményeivel vetekedtek.
1511713500

Call of Duty: WWII teszt

A Battlefield 1 tavalyi sikere után várható volt, hogy a Call of Duty sem időzik már sokáig a jövőben és a múlt nagy csatáival próbálják majd felfrissíteni a sorozatot a fejlesztők. Közel egy évtized után tért vissza a széria a második világháborúba.
1511254802

Call of Duty: WWII - újra aktív a főhadiszállás

Az elmúlt hetekben a Call of Duty: WWII központi hubja üresen kongott, mivel a kiszolgáló oldalt kapcsolódási problémák sújtották. Ennek vége, a 48 főt támogató főhadiszállások újra élettel teltek meg, és végre találkozhatunk más játékosokkal.
1511179200

Brit toplista: kiábrándító rajtot vett a Battlefront II

A Battlefield 1-től és a Star Wars: Battlefronttól is elmaradt a Star Wars: Battlefront II rajtja a briteknél, és valószínűtlennek tűnik, hogy a visszaesést ellensúlyozni tudnák a digitális értékesítések.
1511002800

Íme, a PS és az Xbox Black Friday-beharangozói

Egyre vészesebben közeledünk az év egyik legnagyobb kereskedelmi durranásához, a Fekete Péntekhez. Természetesen a két nagy konzolgyártó is hangolódik az eseményre.
1510650006

Jönnek a mikrotranzakciók a Call of Duty: WWII-be

Bizonyára meg lettünk volna nélkülük is, de aki valódi pénzt is szeretne beleölni a Call of Duty: WWII-be, az a jövő héttől megteheti. Emellett az is kiderült, hogy a megjelenés óta végig dupla XP-t osztott a Sledgehammer.
1510575339

Brit toplista: nem talált legyőzőre a CoD: WWII

Ahogy az várható volt, a megjelenését követő második héten sem talált legyőzőre a Call of Duty: WWII, ráadásul a másik két dobogós sem változott, csak felcserélődtek a pozícióik.