Call of Duty: WWII PC, PS4, XBOXONE

A sorozat visszatért a gyökereihez.
1510329639

A Sledgehammer modern Call of Dutyt akart

Eric Hirshberg, az Activision vezére a Newsweeknek adott nyilatkozatában elárulta, hogy a Sledgehammer csapata eredetileg maradt volna a modern, sci-fi vonalnál, és az Advanced Warfare folytatását szerették volna elkészíteni.
1510228830

Félmilliárd dollárt hozott az új Call of Duty

Az Activison bejelentette, hogy a Call of Duty: WWII az első hétvégén több mint 500 millió dollárt hozott a konyhára. Ez a szám a kétszerese az Infinite Warfare első három napi teljesítményének, és még a hollywoodi produkciókat is lekörözi.
1510164000

Call of Duty: WWII - PC-n is sokan háborúznak

Az utóbbi időben megszokottá vált, hogy a Call of Duty aktuális részei inkább konzolon népszerűbbek. A tavalyi részhez képest azonban idén jóval többen háborúznak asztali számítógépeken is.
1509966000

Brit toplista: élen nyitott a Call of Duty: WWII

Örülhetnek az Activisionnél, az Egyesült Királyságban sokkal jobb eladásokat produkált a Call of Duty: WWII, mint az Infinite Warfare. A játék nem meglepő módon vezeti a brit toplistát.
1509696025

Call of Duty: WWII - mindent a divíziókról

Ma jelenik meg a Call of Duty: WWII, és bizonyára sokan egyből nekiugranak a kampánynak, de azért ejtsünk szót a multiról is. Mint ismert, a játék teljesen új osztályrendszerrel jön, a divíziók új réteget adnak karaktereink testreszabásához.
1509638400

Call of Duty: WWII - nem lesz túl hosszú a kampány

Holnap befut a második világháborút feldolgozó új Call of Duty, így természetesen a kiváltságosak már nyúzhatják a programot. Így tett a GameSpot egyik írója is, aki elárulta, mennyi idő alatt tolta végig a kampányt.
1509519600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Jó hírünk van: ha ezt olvassátok, túléltétek a kiadók októberi szőnyegbombázását, mehettek tovább novemberre! A hónapban már kevesebb megjelenéssel számolhatunk, de azért bőven akad nagyágyú közöttük.
1509384660

Januárban jön a Call of Duty: WWII első DLC-je

Habár a Call of Duty: WWII a héten kerül boltokba, a Paris Games Week apropóján még kaptunk hozzá egy kedvcsinálót. Ennek a végén derül ki, hogy január végén érkezik a játék első pályacsomagja.
1509098449

Itt a Call of Duty: WWII végleges gépigénye

Kereken egy hét múlva érkezik a Call of Duty: WWII, a Sledgehammer Games pedig leleplezte a játék végleges gépigényét, ami nem sokban változott a bétaverzió óta. A srácok egy sor PC-specifikus funkcióval kedveskednek.
1508133647

Call of Duty: WWII - ideje összeszedni a csapatot!

Lassan itt a november, az Activision pedig a szokásoknak megfelelően élőszereplős kedvcsinálókkal indítja el az aktuális Call of Duty utolsó marketingrohamát. A legújabb videók a nagy visszatérésre játszanak rá.