Brit toplista: nem talált legyőzőre a CoD: WWII

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 13.
  • Toplista
Link másolása
Ahogy az várható volt, a megjelenését követő második héten sem talált legyőzőre a Call of Duty: WWII, ráadásul a másik két dobogós sem változott, csak felcserélődtek a pozícióik.

Egy hét után sem csengett le a Call of Duty: WWII körüli őrület, így nem véletlen, hogy a gyökerekhez visszanyúló sorozat több mint 500 millió dollárt termelt eddig. A GfK monitorozása azt mutatja, hogy az Egyesült Királyságban az Activision és a Sledgehammer játéka a legjobb második hetes eladásokat produkálta, és nemcsak 2017-et, hanem a tavalyi esztendőt is beleértve.

Mögötte a korábbi második helyezett, a szintén remekül sikerült Assassin's Creed: Origins ezúttal csak a bronzéremig jutott, a múlt héten még csak harmadik FIFA 18 ugyanis megszerezte a dobogó második fokát. Az új megjelenések közül a Need for Speed: Payback a negyedik helyig jutott, míg a Sonic Forces az ötödik helyen zárt. A további friss premierek közül a Football Manager 2018 a tizedik pozíciót kaparintotta meg, míg a Super Lucky's Tale a huszonharmadik, a The Sims 4: Cats & Dogs pedig a huszonhetedik lett.

  1. Call of Duty: WWII
  2. FIFA 18
  3. Assassin's Creed: Origins
  4. Need for Speed: Payback
  5. Sonic Forces
  6. Super Mario Odyssey
  7. Forza Motorsport 7
  8. Forza Horizon 3
  9. Gran Turismo Sport
  10. Football Manager 2018
  11. Middle-earth: Shadow of War
  12. Grand Theft Auto V
  13. Rainbow Six: Siege
  14. Wolfenstein II: The New Colossus
  15. Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy
  16. DOOM
  17. WWE 2K18
  18. Mario Kart 8 Deluxe
  19. South Park: The Fractured but Whole
  20. LEGO Worlds
30.
30.
crytek
Steamspyon most előzte meg a tavalyi rész eladását. 12 nap alatt ami Infiniteből 1 év alatt fogyott :)
28.
28.
logic5
#5: NFS Forza horizon? :D Ennyit a véleményeidről :D
27.
27.
Nicodemus
#26: Yepp. A grafika nem érdekel ezen a szinten. A BF1 sokkal szebb, ezt viszont azért látom szépnek mert minden pálya nagyon hangulatos.
26.
26.
Beniciodeltoro
#24: tetszenek a SZÉP pályák ? :))
Tényleg gyönyörűséges egy játék :))
25.
25.
br1Koo
#23: Pedig elég egyszerű átlátni.
24.
24.
Nicodemus
Egy újabb COD... de mégsem. Nálam kevesen nézték le jobban a sorozatot az elmúlt jó néhány évben, de ennek a bétáját annyira élveztem hogy Day1 vétel lett belőle. Mind a kampány, mind multi és a zombi mód elnyerte a tetszésem és semmi különösebb kivetni valót nem találtam a játékban, sőt nagyon is élvezem a szép pályákat és a különböző játék módokat. Szóval ez egy remek háborús játék lett de nem azért mert COD, hanem annak ellenére hogy COD.
23.
23.
kamgecam
22.
22.
kamgecam
#12: Hát az aztán kurva releváns... Bírom AJ-t szórakoztató de a tesztjeire annyit sem adok mint a véleményedre. Azt mondja amit a tömeg hallani akar. A cod ugyan az a mű big mac évek óta. Nagy, tartalmas, zsíros, szaftos és ízletes de hosszútávon egészségtelen. Nem enném minden nap de néha kimondottan jól esik. Ma divat szidni a codot de félreértés ne essék a clickbait miatt van. Mikor a hiénák marcangolják az oroszlán prédájának maradékát. Naívak akik bedőlnek a hatnek, ahogyan azok is akik valami kiemelkedőnek állítják be. Bűnös élvezet nem több nem kevesebb. Fejlődés nuku, de rendes iparos munka tartalommal.A vissza térés a gyökerekhez pedig nagyon jól áll neki .Hiányzott mint egy falat kenyér. Egyszer Bf1 máskor kis cod, belefér.
21.
21.
ollie92
#20: Gyakorlatilag azt jelenti, hogy "jó".
Mondjuk az Infinite Warfare is 6/10 kapott. Döntsd el, hogy jónak számít-e.
20.
20.
Májkül
#12: Amúgy a 6/10 mióta számít rossznak?
19.
19.
br1Koo
#14: Azt nem tetszik érteni, hogy pont a megnövekedett játékosszám miatt egyre silányabb a minőség amiket a játékokban kapunk, mert ez is elég a nagy név mellé.
Régen még ezerrel kapálóztak, hogy a játékot megvegye az a közönség akik nap-mint-nap játszottak és tudták miről van szó.
Ma meg játsszik a tipikus suttyó paraszt is, aki a kétezres évek elején még leszólt volna, hogy te épp codozol a netkávézóba, mert te számítógépbuzi vagy.
Nem a cod-dal van a baj, ezt kell megérteni. A gond a játékos társadalommal van, akik előrendelik szó nélkül a játékokat csak azért mert valami ezeréves bejáratott brandnek az új részei.
18.
18.
crytek
#7: PC-n lassan 2 hónapja kint van és a steamspy szerint még nem lépte át a 100k-t sem...szóval csak nem lehet olyan jó ha nem veszik..
16.
16.
Yanez
#12: Nekem édesmindegy mennyit adott rá AJ vagy bárki más. Számomra sem egy vasziszdasz, de a játékosok többsége elégedett és ez mindent elmond. Olyan embereknek is bejött, akik évek óta köpködik a szériát. AJ pedig csak egy ember a millió közül.
14.
14.
shatterhand
#11: Neked nem tetszik a fifa, tobbmillio embernek meg igen. Ezek utan egyszerubb azt mondani,hogy csukott szemmel vasarolnak esz nelkul. Nem az a lenyeg milyen egy jatek,hanem hogy ha varsz vmit es megkapod azt elvezed. Tobbseg elvezi a tucattermeket. Jobb mint sovarogni meg savanyu keppel almodozni.
12.
12.
ollie92
#8: Hát, ha majd túllátsz a jéghegyen, meglátod mennyit is ér valójában.....

AngryJoe is 6/10 adott neki.
11.
11.
madSci
#4: "Olyat még sose hallottam,hogy csak a név miatt vesznek játékot."

Tényleg? Ez fura, pedig pont ez a tömegjátékok lényege, hogy addig erősítik, sulykolják a brandet, amíg az átlagjátékosnak beleég az agyába.

Egészen jövő hétfőig tart ez a sor, aztán jön a Battlefront 2, aztán ennyi.
10.
10.
shatterhand
#8: Vh téma, földön ragadt játékmenet.
Kb itt kimerül mibe jó. Minden másban siralmas. 3év fejlesztés állítólag....
Gyors összedobták bf1 vs iw láttán.
9.
9.
Stranger
#7: Sok minden nem kerül be a listába, PC szinten nem tudnak lekövetni semmit ami digitális eladás, pl. Steam, GOG, uplay-en. Valami pedig már csak úgy jelenik meg.
8.
8.
Yanez
#3: Most kizárólag tévedsz, mert ez a CoD nagyot ütött, mint videójáték, és nem csak az eladásokra gondolok, hanem magára a játékra. Nézz utána máshol is, és rádöbbensz, nem csak a kritikusok, de a játékosok is elégedettek. Ezelőtti CoD-ok tényleg sok fikát kaptak, most fordult a kocka, s ez nem csak a VH-s témának köszönhető. Ennek ellenére persze még lenne mit változtatni rajta, de melyik játékon nem?
7.
7.
Yanez
Wolfi 2 tényleg jobbat érdemelne, de ami még meglepőbb számomra, hogy a top 10-ben négy darab racing game van, de a Project Cars 2 még a top 20-ban sincs benne. WTF?
5.
5.
Májkül
#3: Szerintem ez az új COD, végre egy jobb része a szériának, az AC szintén jobban sikerült, mint az utóbbi pár évben, az NFS pedig egy gyengébb Forza Horizon, ami azért annyira szintén nem lett rossz, de persze ahány ember, annyi vélemény.
4.
4.
shatterhand
#3: Olyat még sose hallottam,hogy csak a név miatt vesznek játékot. De olyat igen,hogy elvakultan fikáznak. Ez gázabb. Cod vásárló legalább játszik,majd eladja. Te meg csak partvonalról merengsz és dünnyögsz magadban.
3.
3.
Blazkowicz
A sok igénytelen ember nem hazuttolja meg magát a lista jól tükrözi. COD, AC, NFS. A névért bármit. Ha kakát árulnának COD-os papírban az emberek örömmel fizetnének érte és meg is ennék, mert ez COD, ikonukus valami. Kár, hogy a 15 része ezelőtti volt az utolsó igazán jó játék...
2.
2.
shatterhand
Na ez most honapokig nem lesz meglepetes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...