Brit toplista: nem talált legyőzőre a CoD: WWII

Ahogy az várható volt, a megjelenését követő második héten sem talált legyőzőre a Call of Duty: WWII, ráadásul a másik két dobogós sem változott, csak felcserélődtek a pozícióik.

Egy hét után sem csengett le a Call of Duty: WWII körüli őrület, így nem véletlen, hogy a gyökerekhez visszanyúló sorozat több mint 500 millió dollárt termelt eddig. A GfK monitorozása azt mutatja, hogy az Egyesült Királyságban az Activision és a Sledgehammer játéka a legjobb második hetes eladásokat produkálta, és nemcsak 2017-et, hanem a tavalyi esztendőt is beleértve.

Mögötte a korábbi második helyezett, a szintén remekül sikerült Assassin's Creed: Origins ezúttal csak a bronzéremig jutott, a múlt héten még csak harmadik FIFA 18 ugyanis megszerezte a dobogó második fokát. Az új megjelenések közül a Need for Speed: Payback a negyedik helyig jutott, míg a Sonic Forces az ötödik helyen zárt. A további friss premierek közül a Football Manager 2018 a tizedik pozíciót kaparintotta meg, míg a Super Lucky's Tale a huszonharmadik, a The Sims 4: Cats & Dogs pedig a huszonhetedik lett.

 1. Call of Duty: WWII
 2. FIFA 18
 3. Assassin's Creed: Origins
 4. Need for Speed: Payback
 5. Sonic Forces
 6. Super Mario Odyssey
 7. Forza Motorsport 7
 8. Forza Horizon 3
 9. Gran Turismo Sport
 10. Football Manager 2018
 11. Middle-earth: Shadow of War
 12. Grand Theft Auto V
 13. Rainbow Six: Siege
 14. Wolfenstein II: The New Colossus
 15. Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy
 16. DOOM
 17. WWE 2K18
 18. Mario Kart 8 Deluxe
 19. South Park: The Fractured but Whole
 20. LEGO Worlds
31 komment - szólj hozzá!