The Division 2 PC, PS4, XBOXONE

Ezúttal Washingtonban vetik be a Divízió ügynökeit.
1555394413

Brit toplista: nem talált legyőzőre a The Division 2

A múlt hét is viszonylagos csendben telt, így nem meglepő, hogy az egy héttel ezelőtt ismét élre állt The Division 2 ezúttal sem talált legyőzőre. Vannak azonban visszatérők, miközben a Sekiro: Shadows Die Twice még hátrébb csúszott.
1554728408

Brit toplista: ismét élen a The Division 2

Komolyabb megjelenés nélkül telt a múlt hét, így könnyedén szerezte vissza az egy héttel ezelőtt elveszített első helyét a The Division folytatása. A Yoshi's Crafted World a dobogó legalsó fokára fért csak fel, a Sekiro meg már oda sem.
1554130826

Brit toplista: Yoshi mindenkit meglepett

A GfK Chart-Track adatai szerint elképesztően jó rajtot vett a múlt héten megjelent Switch-exkluzív Yoshi's Crafted World, ami így maga mögé utasította a The Division második részét és a Sekiro: Shadows Die Twice-ot is.
1554110160

The Division 2 teszt

Azután, hogy nagyjából rendeztük az állapotokat New Yorkban, az Egyesült Államok fővárosa, Washington D.C. következik a Strategic Homeland Division nevű titkos szervezet alvó ügynökei számára. És bizony ellenálló frakciókból itt sem lesz hiány.
1553605248

Brit toplista: erősen nyitott a Sekiro

Mindössze egyetlen hétig volt csak az élen a The Division folytatása, a Sekiro: Shadows Die Twice ugyanis egy nagyon erős kezdéssel azonnal átvette az első helyet a szigetország eladási listáján.
1552915800

Brit toplista: az élen kezdett a The Division 2

Összejött ugyan az aranyérem, de túlzás lenne azt állítani, hogy erős rajtot vett a The Division második része az Egyesült Királyságban. A dobozos példányok eladásai a kanyarban sincsenek az első felvonás eredményeihez képest.
1552546814

The Division 2 - előnyben az AMD-tulajok

A Ubisoft kiadott egy vadonatúj The Division 2-kedvcsinálót, ami ezúttal azt mutatja be, mi mindent présel majd ki a játék PC-s változata a rajongóik gépeiből. Akik AMD-konfigurációval rendelkeznek, kicsit előnyben lesznek.
1552291200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy nem ez lesz az év legdurvább hete a megjelenések tekintetében, de azért ezúttal sem maradunk AAA-s cím nélkül. A héten rajtol el a Ubisoft idei nagyágyúja, a Washingtonban játszódó Tom Clancy’s The Division 2.
1552114800

The Division 2 - masszív lesz PS4-en az első patch

Talán senkit nem lep meg, hogy a The Division 2 - csakúgy, mint manapság a legtöbb játék - a premierje napján egy első napos frissítéssel érkezik. A többi platformmal ellentétben azonban a PS4-es változat igen hatalmasnak ígérkezik.
1551949257

The Division 2 - újabb élőszereplős trailert kaptunk

A februárban bemutatott, nagyon hangulatos élőszereplős előzetes után érkezett egy újabb kedvcsináló, ami legalább olyan szórakoztató, mint az első felvonás. Ez a trailer is magyar felirattal nézhető meg.