Hitman 2 (2018)

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Warner Bros., Fejlesztő: IO Interactive
A Warner Bros. támogatásával folytatódik az új generációs Hitman.
Értékelés: 8.0

Frissítve: Ezek a PS Plus szeptemberi játékai

Noha nemsokára hivatalos forrásból is megtudhatjuk, hogy milyen játékokat kapunk a PlayStation Plus-előfizetésünk mellé, a szivárogtatók ezúttal is gyorsabbak voltak. Szeptemberben főzni, vadászni és orgyilkolni fogunk.

Új stúdiót nyit az IO Interactive

A rebootolt Hitman-trilógia nagyszerű sikerei után komoly terveket forral az IO Interactive. A csapat új stúdiót nyit Barcelonában, a tervezőasztalukon több játék is fekszik, mindeközben pedig még a kiadói tevékenységeiket is felpörgetik.

Takaréklángra kerül a Hitman-széria

A 47-es ügynök elég elfoglalt volt az elmúlt néhány évben, így itt az ideje, hogy kivegyen egy kis vakációt. Az IO Interactive egy darabig pihenteti a szériát, hogy egy másik öltönyös ügynökre fókuszálhasson.

Hitman 3 - működik a PC-s pályaimportálás

A Hitman 3 egyik izgalmas funkciója, hogy a játékosok beleimportálhatják a World of Assassination-trilógia korábbi részeinek pályáit is. Konzolon ezzel nem volt gond, PC-n azonban nem működött a dolog - egészen mostanáig.

Csínján bánik a gigabájtokkal a Hitman-sorozat

Akkor sem kell féltenünk a merevlemezünket vagy SSD-nket, ha a Hitman-trilógia összes darabját megtartanánk a gépünkön, az IO Interactive ugyanis addig ügyeskedett, amíg a sorozat tárhelyigényét le nem nyomta 100 GB környékére.

Íme, a PlayStation Now augusztusi kínálata

Egyelőre a Sonynak nincsenek olyan ambiciózus tervei a PlayStation Now streamingszolgáltatásával, mint a konkurenciának a sajátjával, de azért ők is lelkesen bővítik hónapról hónapra a kínálatban szereplő játékokat.

Milyen bejelentéseket hozott a mai Stadia Connect?

Az este folyamán levetítették a Stadia Connect következő adását, amely elsősorban arra fókuszált, hogy milyen játékok érkeznek majd a Google platformjára a közeljövőben. Emellett egy új funkciót is kaptak a felhasználók.

Az IO Interactive már dolgozik az új Hitman-játékon

A hónap közepén érkezik egy méretes frissítés a Hitman-sorozat aktuális felvonásához, az IO Interactive pedig leszögezte, hogy a közel 13 hónapnyi támogatás után ez lesz az utolsó komolyabb javítás. Jöhet a folytatás.

Hitman 2 - tökfej ügynök akcióba lép

A mai napon mutatkozik be a Hitman 2 új Escalation Contractja, amely a közeledő halloween jegyében készült, így nem csak a 47-es bújik lidérces jelmezbe, de a küldetés is eléggé ijesztő mókának ígérkezik.

Új játékon dolgoznak a Hitman fejlesztői

Az IO Interactive és a Warner Bros. újra egymás markába csap, ezúttal azonban nem a 47-es ügynöké lesz a főszerep. Meglehet, hogy egy teljesen új IP-t kaphatnak a PC-s és konzolos játékosok.

Hitman 2 - félelmetes lesz a halloween

Itt az idő, hogy a 47-es ügynök ismét megkösse a vörös nyakkendőt - mozgalmasnak ígérkezik az októberi hónap. Rengeteg hátborzongató kihívás és egy halom különleges jutalom vár ránk.

Hitman 2 - a 47-es ügynök nyaralni megy

Az IO Interactive közzétette, hogy milyen újdonságokra számíthatnak szeptemberben a Hitman 2 játékosai. Habár a 47-es ügynök nyaralni megy, bőven lesz melója így is.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

Készül a Hitman harmadik epizódja

A játékfejlesztői kulisszák mögé betekintést nyújtó NoClip csapata ezúttal a koppenhágai IO Interactive-nál vendégeskedett, legújabb dokumentumfilmjükben pedig a stúdió fejese, Hakan Abrak is megszólal, aki érdekes dolgokat árult el.

Hitman 2 - irány New York!

Vadonatúj helyszínre költözik a Hitman 2 a legfrissebb kiegészítőjében. Ezúttal New York egyik ultrabiztonságos bankjába látogathatunk el, ahol beépülhetünk a bankárok szürke hétköznapjaiba, hogy némi izgalmat csempésszünk az életükbe.

Hitman 2 - rengeteg újdonság érkezik

Az IO Interactive a Hitman folytatásának megjelenése után sem ül a babérjain, így tartva magukat a korábban beharangozott vállalásokhoz, júniusban ontani fogják magukból a játék friss tartalmait.

Sok újdonsággal bővül idén a Hitman 2

Mozgalmas év elébe néz a Hitman 2! Az IO Interactive közzétette az idei év tartalmi frissítéseiről szóló terveit, és úgy tűnik, hogy nem lesz okunk panaszra! A 47-es ügynök vakációzni megy, de előtte beugrik még a bankba is.

Hitman 2 - irány Hantu Port, ezúttal DirectX 12-vel

Érdemes mostanában visszanézni a Hitman 2-be, részben a tartalmi frissítés, részben a technikai finomítások miatt. Elérhetővé vált a Sniper Assassin következő küldetése, valamint befutott a DirectX 12-támogatás is.

Hitman 2 - itt az ingyenes Starter Pack

Az IO Interactive-nak hála ingyen kipróbálható verziót kapott a népszerű bérgyilkosszimulátor Hitman 2 - Starter Pack néven, melyben néhány extra mellett a játék teljes első pályáját is végigjátszhatjuk.
  • Írta: sirdani
  • 1 komment

Hitman 2 - a művészetnek ára van

Befutott a bérgyilkosszimulátor harmadik Elusive Target-kihívása, mely során a művészeté, és azon belül is elsősorban a festészeté a főszerep. A küldetés során Miranda Jamisont, a tolvajokkal csencselő becsüst kell kiiktatnunk.

Még egy stúdiót nyitott a Hitman fejlesztője

A dán IO Interactive egy új stúdiót nyitott a svédországi Malmőben. A csapat elsődleges feladata az, hogy "minőségi tartalmat gyártson" a Hitman-frencsájz számára, de vannak utalások egy vadonatúj játékra is.