Twin Mirror

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Bandai Namco, Fejlesztő: Dontnod
Történetközpontú mestermű a Life is Strange alkotóitól.
Értékelés: Nincs még értékelve

Decemberben érkezik a Twin Mirror

Régi adósságát törleszti a Dontnod, a legújabb kalandjátékáról ugyanis az elmúlt két évben jóformán nem hallottunk semmit. A Twin Mirror végül idén mutatkozott be újra, az év végén pedig meg is jelenik!
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Újra hallatott magáról a Twin Mirror

Véget ért a Life is Strange második évada, bemutatkozott a Tell Me Why, a 2018-ban bemutatott Twin Mirrorról viszont valamilyen okból nem igazán beszélt mostanában a Dontnod csapata. Most kaptunk egy új trailert.

E3 2019: Csak jövőre jelenik meg a Twin Mirror

A Bandai Namco és a Dontnod Entertainment egy hivatalos közleményben megerősítette, hogy a csapat új játéka, a Twin Mirror nagyot csúszik és csak jövőre jelenik meg.

Két bejelentetlen játékon is dolgozik a Dontnod

Egy sajtólevélben összegezte tavalyi pénzügyi esztendejét a Dontnod, de már a jövőt illetően is elhintettek pár érdekességet. Többek között azt is, hogy két, eddig be nem jelentett játékon is dolgoznak.

Twin Mirror - Sam "memóriapalotája"

Ismerős és vadonatúj jeleneteket egyaránt tartalmazó, négyperces kedvcsinálót kapott a Life is Strange fejlesztőinek legújabb játéka, a Twin Mirror. A mostani felvétel igazi különlegessége, hogy fejlesztői kommentárt is kaptunk.

Twin Mirror - a fejlesztők a noir gyökerekről regélnek

A Dontnod jövőre érkező "történet-vezérelt detektívjátéka" nagy kanállal merít a noir filmek hangulatából és képi világából. Erről mesélnek most a francia csapat munkatársai a legújabb fejlesztői naplóban.

GC 2018: Tíz perc a Twin Mirrorral

A Life is Strange 2 mellett a Dontnod csapata egy epizodikus pszichológiai thrillerjátékot is fejleszt Twin Mirror címmel. A Gamescomon már láthattunk belőle egy trailert, de hosszabb gameplayt még nem - eddig.

GC 2018: A jövő év elején jön a Twin Mirror

Mármint az első epizód, lévén egy epizodikus pszichológiai horrorjátékról beszélünk. A Dontnod alkotásában egy oknyomozó újságírót alakítunk, aki visszatér szülővárosába, ahol különös rejtélyekkel szembesül.

Videónaplón a Twin Mirror

Befutott a Life is Strange fejlesztőinek legújabb játéka, a misztikus thriller-kalandot ígérő Twin Mirrornak az első fejlesztői videónaplója, amiben Oskar Guilbert, a stúdió első embere árul el friss részleteket.

E3 2018: Twin Mirror - új játék a Dontnodtól

A Life is Strange készítői nem álltak le a Vampyr megjelenése után, a Sony délutáni streamjén máris egy teljesen új projektet mutattak be; 2019-ben érkezik a történetközpontú Twin Mirror kalandjáték.