My Friend Pedro

PC, Nintendo Switch

Kiadó: Devolver Digital, Fejlesztő: DeadToast Entertainment
Oldalnézetes slow-mo golyózápor.
Értékelés: 8.0

Sorozatként adaptálják a My Friend Pedrót

A John Wick-filmek írója, Derek Kolstad nemrég megfogalmazta kívánságát, hogy szívesen látná filmen a Bendy and the Ink Machine-t vagy a My Friend Pedrót. Imái meghallgattattak, az utóbbiból egy R-besorolású dramedy-sorozatot írhat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha a játékkiadókon és -fejlesztőkön múlik, nem fogunk unatkozni ezen a héten sem, többek között Raccoon Citybe is visszatérhetünk egy kicsit, hogy Jill Valentine oldalán kutakodjunk az Umbrella Corporation után.

Jövő héten jön PlayStationre a My Friend Pedro

Napra pontos megjelenési dátumot kapott az elmúlt hónapok egyik legnagyobb indie sikerjátéka, a My Friend Pedro PlayStation 4-re szánt változata. Az új kiadás a Code Yellow-tartalmakat már alapból felvonultatja.

PS4-re tart a My Friend Pedro

Gépfegyveres piruett, gördeszkák, falról lepattanó fejlövések és rengeteg banán - kevés menőbb játék létezik a My Friend Pedrónál. A Devolver és a DeadToast agymenése hamarosan PlayStation 4-en is tiszteletét teheti.

Félmillió példánynál jár a My Friend Pedro

A My Friend Pedro az év egyik meglepetése volt indie-fronton, aligha meglepő, hogy a játékosok is rácuppantak a fegyverbalettre. A játék a kaliberéhez mérten szép eladásokkal büszkélkedhet, ráadásul most egy ingyenes frissítés is érkezett hozzá!

My Friend Pedro - nagyot ment a premier hetében

A Devolver Digital a Twitteren jelentette be, hogy a svéd DeadToast Entertainment legutóbbi játéka, a My Friend Pedro nagyon jól teljesített az első héten, ugyanis több mint 250 ezer példányt sikerült értékesíteniük.

Rajzfilmes előzetest kapott a My Friend Pedro

Megjelent a My Friend Pedro, így illik, hogy a launch trailer társaságában hangolódjunk a golyószórásra. Ezt az előzetest pedig tényleg érdemes megnézni - készüljetek az őrült akcióra, a vártnál is több banánnal!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az E3 lecsengésével a kiadók és fejlesztők is visszatértek a régi kerékvágásba, a következő napokban érezhetően több játékmegjelenésünk lesz, mint az elmúlt hetekben. Össze is szedtük egy szép listába őket!

E3 2019: Rengeteg külsős játék érkezik Switchre

Követni is nehéz volt, annyi Switchre megjelenő játékot vetítettek le a Nintendo Direct közvetítése során. Sok cím nem is kapott külön kiemelt helyet, így ezeket egy kétperces összeállításba sűrítve láthattuk.

Megjelenési dátumot kapott a My Friend Pedro

A tavalyi E3-on mutatkozott be a Devolver Digital és a DeadToast Entertainment közös játéka, a My Friend Pedro, ami lassított fegyverbalettként a Max Payne legszebb pillanatait idézi. A játék végre megjelenési dátumot kapott.

Ezek az indie címek várhatók még Switchre

Nindies Showcase-futottak még, avagy milyen indie játékokra készülhetünk még a közeljövőben Nintendo Switchen? Egy csomagban állítottuk össze a hibridkonzolra érkező független fejlesztésű játékokat.

My Friend Pedro - megkomponált akcióorgia

Az idei E3-on mutatkozott be a Devolver Digital által dédelgetett My Friend Pedro, ami egy igazi fegyverbalettnak ígérkezik, hősünk ugyanis akrobatikus mutatványok közepette ontja majd magából az ólmot.
  • Írta: Shifty
  • 0 komment

E3 2018: My Friend Pedro - lassított fegyverbalett

A Devolver Digital konferenciáján bemutatott My Friend Pedróról elmondható, hogy tökéletesen beleillik a kiadó filozófiájába. Indie játék, kellően elvont és beteg, mégis szórakoztató. Ezt a hajtás utáni nyolc percnyi játékmenet is igazolja.

E3 2018: A Devolver Digital hozta a formáját

Már a tavalyi konferenciaparódiájuk is belevésődött az agyunkba, ám a független címekre szakosodott kiadónál idén is elgurult a gyógyszer. A műsorvezető, Nina tökéletesen hozta a nagyvállalati szenvedélyt, és erőszakból sem volt hiány.

E3 2018: My Friend Pedro - vér, skuló és banánok

Egy vadiúj sidescroller lövöldét mutatott be a Devolver Digital. Pedro, a banánnak öltözött haramia saját állítása szerint nem kedveli az erőszakot - a lassított felvételes, balettkoreográfiás vérfürdő azonban nem ezt sugallja.