Call of Duty: Modern Warfare PC, PS4, XBOXONE

Rebootot kapott a Modern Warfare-sorozat.
1583406000

Modern Warfare - márciusban jön a battle royale?

Alapesetben nem érdemes túl nagy figyelmet fordítani a játékmódot érintő pletykákra, ám ezúttal egy korábban már megbízhatónak bizonyult forrásból érkezett infó a hivatalos rajt és a közelgő trailerek kapcsán.
1583316000

Tamagotchival bővül a Modern Warfare

Illetve pontosabban fogalmazva egy Tomogunchival. Tavaly már bejelentette az Activision, hogy hamarosan egy digitális állatkáról is gondoskodhatunk a játékban, és az elképzelés mostanra formát is öltött.
1583251200

Íme, az idei BAFTA Games Awards jelöltjei

Felsorakoztak az idei BAFTA Games Awards jelöltjei, a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Death Strandinget és a Controlt is alaposan megszórta jelölésekkel. Lássuk a felhozatalt!
1583136000

Brit toplista: a Two Point Hospital az élre tör

Az Egyesült Királyság dobozos játékeladásainak toplistája viszonylag papírforma szerint alakult, hiszen az eddig népszerű címek továbbra is a csúcson tartózkodnak, azonban az új kihívó, a konzolos Two Point Hospital rögtön az élen debütált.
1582542000

Brit toplista: megérkeztek Bayonettáék

Habár a dobogón nem történtek változások, így is akadnak érdekességek a brit játékeladási toplistán. A hét újonca a PlayStation 4-re és Xbox One-ra kiadott Bayonetta-Vanquish csomag volt.
1582462800

Modern Warfare - az Activision nem tűri a szivárgást

A világ egyik legrosszabbul őrzött titka, hogy a Call of Duty: Modern Warfare hamarosan Warzone néven saját battle royale-módot kap. Ennek ellenére az Activision hajtóvadászatba kezdett a szivárogtatók után.
1582034400

Mennyiért adta az Activision a streamjogait?

Az elmúlt két évben a Twitchen követhettük nyomon az Overwatch vagy a Hearthstone bajnokságait, az Activision Blizzard azonban átvitte a YouTube-hoz a játékait. Vajon mennyit kaptak érte?
1581937200

Brit toplista: szépen rajtolt a Yakuza-kollekció

Habár több új megjelenésünk is volt a múlt héten, a FIFA 20 és a Call of Duty: Modern Warfare pozícióját egyik cím sem tudta veszélyeztetni a brit játékeladási toplistán. A Yakuza-kollekció férkőzött hozzájuk a legközelebb.
1581778800

Amerikai toplista: a Dragon Ball vitte a januárt

Az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group közzétette a januári hónapról szóló jelentését. A hónap gyenge számokat hozott, a Bandai Namco azonban örülhet, mert a Dragon Ball Z: Kakarot remekül szerepelt.
1581498000

Modern Warfare - nyílt titok a battle royale

Eddig is minden jel erre utalt, de most már szinte garantált, hogy hamarosan battle royale-játékmóddal bővül a Call of Duty: Modern Warfare. A legújabb intró mellett a játék átdolgozott menüje is ezt támasztja alá.