Commandos 2

PC, PlayStation 2, Xbox, Mobil, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: Eidos Interactive, Fejlesztő: Pyro Studios
A Commandos-sorozat második része, amit később HD Remaster formájában újra kiadtak.
Értékelés: Nincs még értékelve

Új platformokat hódítanak meg a Pyro klasszikusai

Hamarosan PlayStation 4-en és Xbox One-on is játszhatóvá válik a Commandos 2 és a Praetorians felújított változata, a minap érkezett bejelentés szerint szeptember közepéig kell várnunk a portokra.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt a hetet sem tömték éppen tele megjelenésekkel a kiadók és fejlesztőcégek, de azért így is akad majd néhány finomság, amire érdemes lehet odafigyelni a következő napokban.

Bétát kapott a Commandos 2 és a Praetorians

Természetesen nem a régi klasszikusok, hanem az alapos felújításon átesett HD Remaster verziók zárt bétájáról van szó, amelyben mindenki részt vehet, aki előrendelte valamelyik címet. A teljes megjelenés 2020 elejére várható.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Next-gen játékként tér vissza a Commandos

Az 1998-ban útjának indított, majd közel egy évtizeden át a taktikai játékok fejlődését meghatározó franchise a hamarosan érkező remasterr mellett teljes értékű folytatással tér vissza a következő generációban.
  • Írta: sirdani
  • 7 komment

Januárban térnek vissza a Pyro klasszikusai

A jövő év elején újra belevethetjük magunkat a Pyro Studios klasszikusaiba, az előrendelők ráadásul már december közepén futhatnak egy kört a Commandos 2 és a Praetorians felújított változatával.

GC 2019: Előzetesen a felújított Commandos 2

Az idei E3-on jelentette be a Kalypso Media, hogy miután tavaly sikeresen lecsaptak a Pyro Studios egykori játékainak a jogaira, felújítják a kultikus második világháborús, borzalmasan nehéz lopakodós, taktikai sorozat második felvonását.
  • Írta: Shifty
  • 2 komment

E3 2019: Felújított kiadást kap a Commandos 2

A Kalypso Media Group egy frissen kiadott sajtóközleményben megerősítette, hogy a Pyro Studios két korábbi játéka, a Commandos 2 és a Praetorians is újrahangszerelt kiadást kap.