Kellemes ünnepeket kíván a Gamekapocs!

Link másolása
Amikor leültünk megírni ezt a kis köszöntőt, még valami egyedit, különlegeset akartunk. Nem szerettük az ötletet, hogy egy cuki kiscica nézzen a fára, rajta valami barátságos kis szöveggel. Minden karácsonyi jókívánság pont így fest.
Inkább valami játékosat akartunk, olyat ami kifejezi azt, amiről a Gamekapocs szól, s ami az itt dolgozó írók és szerkesztők egész életének legmeghatározóbb eleme. Valami olyan képet, melyen szerepel legalább Solid Snake és Marcus Fenix, meghintve egy kis Bayonettával, amint épp kimentik az ajándékokat a locustok karmai közül. Valami olyan szöveget, amiről rögtön kiderül, ezt játékrajongók írták játékrajongóknak, ami elmondja, mi mások vagyunk, s nekünk a Karácsony is más, mint a többieknek.

De aztán rájöttünk, hogy ettől nem leszünk se egyedibbek, se őszintébbek. Sőt, a Karácsony sem más. Ne is legyen más. Minek utazzunk el Miamiba, vagy valami hasonló, meleg vidékre az ünnepek alatt, hogy minden ismerőstől távol, negyven fokban a tengerparton énekeljük a Fehér Karácsonyt, és a magyar, alkoholista, valószínűleg pedofil Mikulás helyett egy mexikói bevándorló ölébe ülhessenek a gyerekek? Ugyanígy nem lett volna rendjén tehát az sem, ha az eredeti tervünk szerint írjuk meg ezt a kis köszöntőt, és újítani próbálunk ott, ahol mindenki inkább konzervatív szeretne lenni, s kreatívkodni, ahol ezt senki nem várja el. Miért is szakítanánk meg a hagyományokat? A Karácsonynak ilyennek kell lennie. Hidegnek, havasnak, bejglisnek, alkoholosnak, ajándékozósnak, családosnak, békésnek.

Este jön a Jézuska. Kérjünk tőle Xbox 360-at meg Playstationt, kormányokat, joystickokat, monitort, nagy-nagy processzort, brutális új videókártyát és sok-sok játékot. Végtére is, mégis csak ez az életünk értelme, nem? Ezúton is kívánunk szeretetben és játékokban gazdag, kellemes ünnepeket minden kedves olvasónknak!

A Gamekapocs csapat

Ca$h, Daks, fojesz, Ghost, Grusi, Gyuri, InGen,
Kata, MikeReem, Szabi és Zoenn

Kapcsolódó cikkek

118.
118.
Meddogg
117.
117.
gergõkeke
Sevasztok mindenkik BÚÉK mindenkiknek kivéve néhány makinak remélem 2010 ben is sok remek Gamekapocs cikk lesz na Hy
116.
116.
tjames
Hát a karácsonynak már vége. Ma-holnap meló.... de aztán holnapután kocsibavágjuk a seggünket, és irány az újévköszöntőnk helyszíne: MISKOLC ! ! !

Onnan fogunk búék mindenkinek!
115.
115.
zgreen
114.
114.
dawe001
Mindenkinek utólag is boldog karácsonyt és boldog új évet kívánok.^^ ;)
113.
113.
mnmn1
#110: merri kriszmasz end heppi nyú yér





de mindegy ;)
112.
112.
ZaeL86
Mindenkinek Boldog és békés ünnepeket!
111.
111.
orange
Kellemes ünnepeket kívánok nekem
109.
109.
exa85
108.
108.
Giga0509
107.
107.
CJgabor
meri krizmász end hepii nyú jír :)
106.
106.
fredbm
ismet nem kellett csalodnom a GK-ban:)

Boldog Karacsonyt Mindenkinek!!!

105.
105.
Pezsgõ
Én egyetértek evel a mondatta :D
104.
104.
TheHate87
"Végtére is, mégis csak ez az életünk értelme, nem?"



hát nem :D szeretek itt ott játszani, de távol álljon tőlem, hogy ez legyen életem értelme. mert az már betegség. játékokért élni?! esetleg ha fejlesztő ill. teszter lennék. kellemes ünnepeket!
103.
103.
Scoo
Boldog Karácsonyt mindenkinek! Nekem tetszik a cica, az üdvözlő szöveg meg főleg.
102.
102.
Kerik
Boldog karácsonyt!Ja akik csípik a Crysis-t,azoknak üzenem hogy a Google-ben a képkeresőbe írják be hogy:Maximum Christmas,és találnak egy tök jó képet!
101.
101.
mikill
100.
100.
zgreen
Ez igaz a karacsony az karacsony en is sokat jatszom me minden de ennek elenere bealtam este mint allat :)) mint minden evben.Boldog Karacsonyt.

99.
99.
xsad60
98.
98.
Optimist
97.
97.
ThomasKoller
100.adik Jajj de megható:D Na szóval akkor lehetséges,hogy a hozzá kapott DVD-n másik videókártya drivere vana emiatt ír ki mást??:D
96.
96.
ThomasKoller
Akkor lehet, hogy csak valami driver hiba?? :D Karácsonyi téma, de megvagyok lőveXD

Boldog Karácsonyt!!:D
95.
95.
Giga0509
Mindjárt meglesz a 100 :)



Mégegyszer leírom akkor.Boldog Karácsonyt mindenkinek! :)
94.
94.
Zoli_47
Nem vertek át, szimplán vagy hibásan tetted rá a drivert, vagy pedig üresjáratban kikapcsol a vga...



Boldog karácsonyt és mindenkinek sikerekben gazdag új évet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...