Worldshift - lesz gyűjtőknek szánt változat is

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A Worldshift az év egyik legígéretesebb stratégiája, melynek jelenleg is zajlik a bétatesztje, továbbá a boltokba kerüléséig sem kell sokat várni.
A Worldshift az év egyik legígéretesebb stratégiája, melynek jelenleg is zajlik a bétatesztje, továbbá a boltokba kerüléséig sem kell sokat várni.



Mindazonáltal egy ilyen játék esetében, melyet ekkora várakozás előz meg, vétek lenne a fejlesztők részéről nem kiadni egy gyűjtői változatot! A Black Sea Studios nem is követi el ezt a hibát, így április 17-én az alapjáték mellett elérhetővé válik egy Collector's Edition is, mely az alapjátékon és a hozzátartozó kézikönyvön kívül tartalmazni fog egy zenei CD-t, egy egérpadot, matricákat, posztereket és színes képekkel teli füzetecskéket - mindezt egy csodaszép dízsdobozban.
2.
2.
Optimus Prime
A zenei CD miatt számomra kötelező vétel lesz a CE. :P

Ritka jó zenéje van, változatos és hangulatos. Csak azt nem értem a főmenü miért néma. :S Talán a béta...

Egyébként mikor és ki fogja itthon is kiadni eme díszdobozt? Mármint itthon.
1.
1.
LonGleY
Amennyire jól nézett ki a játék az első képeken, annyira túlszínezettnek és bugyutának tűnik az újamm ingame videókon. Biztos érdekes lesz, pár LAN meccsre biztosan elég lesz.



A túlszínezeést egyébként rengeteg játék eljátssza, ezáltal a grafika és a hangulat is visszaugrik egy szintet. Érdemes megnézni a StarCraft 2 interjúkban, hogy a fő designer külön kiemeli ezt, nem akarták ilyen módon elbaltázni a játékot, sok helyen komolyan visszavettek az egységes világosságából és színerejéből. Jó tudni, hogy legalább valakinek a játékiparban van ízlése. Sajnos tényleg ritka...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...