Jason Bourne verhetetlen a harcok terén

  • Írta: Ghost
  • 2008. április 24.
  • Videó
Link másolása
A megjelenéshez közeledve egyre többet látunk a Bourne játékból. A mostani videóban újra szemügyre vehetjük Jason félelmetes harci képességeit.
A megjelenéshez közeledve egyre többet látunk a Bourne játékból. A mostani videóban újra szemügyre vehetjük Jason félelmetes harci képességeit.


Az eddigi mozgóképeken láthattuk, milyen harcokra számíthatunk a játékban, most azonban mindezt egy ingame videó keretein belül tehetjük meg. Jason minden környezetben feltalálja magát, legyen az egy elhagyatott raktárépület vagy akár egy metró. Június 27-én magunk is kipróbálhatjuk, hogy mire képes Jason Bourne.
14.
14.
koffein
ez pontosan így van az akció filmekben is. ott is mindenki körbe álja a tagot csapkodja a láncot a földhöz, pörgeti a botot de mindig a hős csak 1 emberrel verekszik. ezalol pont kivételt tesz a bőrni film de azzal a 95% nem nagyon tudja felvenni a versenyt. meg egy szar bughalmaz lenne a harcrendszer ha egyszerre 4-5 emberrel kéne harcolni. gondolkodjatok mégmielött fikázzátok vagy csináljatok jobbat
13.
13.
MatNob
Nekem bejön a hangulata. A grafikától nem vagyok elájulva a képek + a videó alapján. PS2-n is látunk már hasonlót (pl. Batman Begns, hogy stílusnál maradjak) de nem lesz ez rossz.

Nekem a mozgás nem volt fura, bár azok a hülye kamerarángatós effektek harc közben lehet, hogy hosszú távon zavaróak lennének...

Amúgy mondjatok 1 játékot, ahol a többi ellen nem várja ki a sorát. Ha egyszerre támadnának, simán lezúznának... Úgy meg hülyén jönne ki, ha egy szobában, vagy helyszínen egyszerre csak 1 ellenség lenne...
12.
12.
gringos
Hát, ez a trailer elött nagyon bejött, de tényleg ez hogy várnak a sorukra, hogy szarrá legyenek erve, és ahogy kasy elvtárs mondta, sablonos gombnyomogatás lesz. De én megvárok 1 értékelést róla ign-en vagy gamestarban, és ott eldől kipróbálom-e. Az bíztos, hogy nem egy ilyen nagyon de nagyon de nagyon hipergagyi fos lesz. Legrosszabb esetben is gagyi középszar kategória...szerintem.
11.
11.
titto
nekem továbbra is teccik a játék.

És a verekedés, hol is láttam már ilyen szitut hogy 1 ember támad a többi 4 meg nézi, majd jön a következő......ja igen az Assasins Creed-ben ott zavart valakit?Nem nem hiszem és engem itt sem fog.
10.
10.
zsocwargear
Nah igen, ez így már tényleg gáz. Az előző videók sokkal jobban össze voltak rakva, nem látszottak rajtuk ilyen bakik...
9.
9.
kasy
Bajos a dolog. Négyzet (ütés), négyzet, négyzet, négyzet, négyzet, négyzet, négyzet, R2 (védekezés), kör (kivégzés, leterítés), az első ember kész. Még négy van, mehet előről a gomb nyomogatás.
8.
8.
demon68
tényleg keményen bunyózik de az ellenségek mért csak nézik, hogy egyesével legyakja őket? és mért nem használnak fegyvereket? az előző videoban is leállt a bourne a lövöldözés közepén bunyózni, nem is találta el nagyon senki
6.
6.
tjames
Hol vannak most a "fanok" ? A múltkor úgy letorkoltak, de most kiderül, más is úgy látja mint én! :) Persze ez szomorú, mert jobb lenne ha jobb lenne a játék, de sajna nem az.
5.
5.
Dr Kratos
Ízlések,és pofonok,nekem mocsokul bejön !
4.
4.
yousif
most nem azééé..... de milyen gyengék már az ellefelek....? ott vannak 5en 1 ellen és csak az egyik megy rá a másik 4 meg vár a sorára...? ennek nem annak a játéknak kéne lennie..... Szóval AI az zéró, mozgás tényleg bénácska... se box se ps, csak laptop az is gyenge szóval nem mintha mostanába jáccanék vele.. sajnos, mert aná hoyg kipróbálnám..
3.
3.
juhaszroli
Ebből előrendelés lesz :D
2.
2.
watto
Ezeknek nagyon robotos a mozgása
1.
1.
tjames
Vegyesek az érzelmeim, mert a játékmenet nem tűnik rossznak - de mint az a múltori hír kommentjeiben is kivitattuk a fanokkal - , de a megvalósítással van némi bajom. Nekem a mozgás sutának, a graf gyengének tűnik. Most lehet ezen vitatkozni, lehet más máshogy látja, de az vitathatatlan hogy SOKKAL szebb, kidolgozottabb, szebb mozgású játékokat is láttunk már. Persze az is igaz hogy a márleg másik kosarában ott egy esetlegesen kitűnő játékmenet, ami a mérleg nyelévt majd a PAZAR játékok kategóriája felé billenti, de ezt majd egy demo , vagy a full játék kipróbálása után lehet eldönteni. Nekem továbbra is keserédes ez a videó is, mert gyengusz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...