Befejeződtek a Race Pro munkálatai

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Végre az Xbox 360 tulajok is megtudják, hogy mi az igazi szimulátorélmény, a méltán népszerű Race most a Microsoft masináján is tiszteletét teszi.
Végre az Xbox 360 tulajok is megtudják, hogy mi az igazi szimulátorélmény, a méltán népszerű Race most a Microsoft masináján is tiszteletét teszi.

Ugrás a galériához

A Race Pro munkálatait a napokban befejezték, a játék megjelenését február 20-ra várhatjuk a bejelentés szerint. A sajtóközlemény emellett lerántotta a leplet a Mini Cooper versenykategóriáról, amelyben értelemszerűen Mr. Bean imádott járgányával mérettethetjük meg magunkat. Erről kaptunk 3 új képet is, ezeket akár helyben megtekinthetitek, míg a további képekért fáradjatok a galériába!

6.
6.
Webber
Nem találtam meg azt a hírrészletet hová akartam írni na de jó ez is ugyanarról van szó. RACE az szimulátor volt a GT pedig egy jó kis arcade játék ,de mivel a PRO csak Xboxos lesz kilépett a szimulátorok világából (na nem egy LFS v. R Faktor) úgy szint jó kis arcade játék lett.
5.
5.
rol88
azér tünhet furának a graf mert itt monnyuk reálisan törnek az autók nem ugy mint a GT-be vagy akár a forzába.mer az minden csak nem reális
4.
4.
maxxtro
basszátok meg képek alapján ne itéljétek már el a grafikát :D
3.
3.
amd33
Nem tom szerintem a graf nem olyan nagy szám igy képeken majd meglátjuk élőbe...
1.
1.
klemid
1:Grafika miatt??? Az érdekes lenne mert ahogy elnézem a képeket elég szarok.Mondjuk lehet azért mert én a GT5P-hez vagyok szokva!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...