Változatlan az élmezőny a hazai toplistán

  • Írta: fojesz
  • 2009. április 13.
  • Toplista
Link másolása
Változatlanul a World of Warcraft és legutóbbi kiegészítője, illetve a FIFA 09 tanyázik a hazai játékeladásokat összegző toplista dobogóján.
Változatlanul a World of Warcraft és legutóbbi kiegészítője, illetve a FIFA 09 tanyázik a hazai játékeladásokat összegző toplista dobogóján.

   

Hátrébb már kissé izgalmasabb események történtek: újfent berobbant a lista negyedik helyére az új Mercenaries, továbbá a Warhammer 40.000: Dawn of War II és az Army of Two is tiszteletét tette a legjobb tíz között. Ez természetesen a Catz és az Euro Truck eltűnésével járt, de bízzunk benne, hogy a többség szíve nem szakad majd meg. Íme a teljes lista:
  1. World of Warcraft (Prepaid Card)
  2. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
  3. FIFA 09
  4. Mercenaries 2: World in Flames
  5. Resident Evil 5
  6. Need for Speed: Undercover
  7. Warhammer 40.000: Dawn of War II
  8. Army of Two
  9. Counter-Strike: Source
  10. Call of Duty: World at War
22.
22.
Jocilus
Ja és még valami!Már sok helyen olvastam,,hogy a 2. részét kiadták.Hol?Mikor?Mennyiért? Mert én még sehol se láttam...:(
21.
21.
Jocilus
Kössz!Akkor megnyugodtam!:D Mert én is így látom,hogy nagyon király játék,ezek szerint jól gondoltam!:)
20.
20.
selbytorres9
Az Army of Two játék minden szempontból remek játék, kiemelkedőt nem tudok mondani. Grafikai és irányítás téren nem fogsz csalódni, óriási játékélmény, változatos küldetések szal csak ajánlani tudom :D
19.
19.
Jocilus
Sziasztok!Nektek mi a véleményetek az Army of Two játékról?Mert lehet megveszem és nem akarok csalódni benne.Szóval véleményeket várok!Előre is köszönöm!
18.
18.
laca009
és nem azért mondtam mert játszok vele és a kedvencem hanem azért mert bármit is mondtok ez még blizzard minöség csak egy más formában...
17.
17.
gerappa
Miért lenne elengedhetetlen? Szerintem akkor már inkább a bankkártyák az elengedhetetlen részei a játéknak. Hiszen jobban jár az ember ha inkább azzal fizet(mert olcsóbb). A PPC-t csak azok használják akik nem bíznak a netes tranzakciókban vagy nincs ilyenjük, így ők rászorulnak a gamecardra. Mellesleg léteznek tört szerverek, amikhez nem szükségeltetik egyik fizetési mód sem. Mégis előcsalogatják az emberek a játék tartalmait. Igaz nem olyan megbízható és jó mint a fizetős szerverek.
16.
16.
Dinosaur
22: Tehát kellék és nem játék h folytassam a gondolatmeneted... :)
15.
15.
Dinosaur
18: Ez még mindig nem nyomos érv szerintem!

Ilyen alapon 20-nak tényleg igaza van hogy bármelyik bankkárya is lehetne ott, mivel sokan azzal fizetik a havit, nem kaparós sorsjeggyel!!
14.
14.
gerappa
Szerintem ilyen alapon a mastercard meg a visa is ott lehetne a top 3-ban.
13.
13.
Ryo
Én ezzel nem vitát akartam szíítani, csupán érdeklődöm, hogy mi az oka annak, hogy egy feltöltőkártya ott van. Mert így pl beleraknám akármelyik játék dlc-jét is.
12.
12.
gerappa
Szerintem valami apró betűvel mostantól oda lehetne írni a lista aljára hogy miért is van ott az élen a PPC. Mert én még meggyőző érvvel nem találkoztam egyik vita során sem.
11.
11.
ACDC 4ever
11: akkor épeszű embereknek (meg akik nem függnek tőle)

már ku***ra nem a stílusuk
10.
10.
Aramisz93
#11: Látom sikerült eltalálni a leggyengébbik pontodat. :D
9.
9.
Dinosaur
Látom vágjátok egymásról látatlanban h ki mit szeret...:)))

Wow prepaid card, hát ezen megint jó röhögtem vazzzz...:DDD

Minek kell ezt berakni mikor nem játék önmagában----> ez eléggé nyomos érv sztem!!!
8.
8.
laca009
10 te ne szarozd le a wow-ot amig nem játszottál vele és ha közben azt mondod uncsi akkor meg nem neked való nem kell szarozni egy játékot csak azért mert nem a te stílusod ennyi erővel warhammer 40k dow 2 az is az de nem mondom mert játszottam a bétával és tetszett de nem az én stíliusom szal... ennyi azért is szarozhatsz pl. hogy nem megy a gépeden de az már a te bajod bocs...
7.
7.
jeti93
Szerintem OldM4n nem éppen komolyan gondolta a kommentet és végkép nem vitának. És nem értem, hogy miért kell ilyeneket komolyan venni.
6.
6.
OldM4n
5: Azért mert a gamekapocs.hu nem törődve a népharaggal, minden kérés és óhaj ellenére belerakja a WOW PPC-t, holott egyáltalán nem indokolt semmilyen szempontból a jelenlétre. Diktatórikus módszzereiket fokozandó, megindokolni sem hajlandó senki, hogy miért van ott. Úgyhogy ha elsőként állítja a falhoz a site-ot a forradalom, akkor majd jól ne csodálkozzatok, ezért lesz!

- Előre a WOWPPC nélküli toplistát tartalmazó szebb jövőért mozgalom! - (röviden EAWOWPPCNTTSZJM)
5.
5.
Ryo
A wowos feltöltőkártyát miért rakják mindig bele ezekbe a listákba? Köze nincs hozzá!
4.
4.
Kyuubi
1: Én! Szeretnék csézni, de nincs meg se eredetibe, se máshogy.
2.
2.
fojesz
Örökzöld játék, mindig vannak új rajongók. :) Még több ilyen kellene!
1.
1.
DanThomas
ki az, aki akart, de még nem volt CSje ?? elég érdekes, hogy még mindig toplistás
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...