Hatodik helyen nyitott az új Spore kiegészítő

  • Írta: fojesz
  • 2009. július 6.
  • Toplista
Link másolása
Hatodik helyen nyitott hazánkban a Spore első kiegészítője, az űrbeli lehetőségeinket kibővítő Galactic Adventures, az ArmA II pedig még mindig tartja magát.
Hatodik helyen nyitott hazánkban a Spore első kiegészítője, az űrbeli lehetőségeinket kibővítő Galactic Adventures, az ArmA II pedig még mindig tartja magát.

   

Múlt héten csúfosan megfeledkeztünk toplistánkról a nagy nyári előkészületekben, így utólag számolunk be a szenzációs hírről: a Wrath of the Lich King elvesztette dobogós pozícióját, helyét pedig immáron második hete az ArmA II uralja. Bár a Bohemia játéka világviszonylatban rétegjátéknak számít, úgy tűnik, a hazai játékosok komálják a stílust, amit a játék képvisel. Az első két hely egyébként továbbra is a The Sims 3 és World of Warcraft párosé.
  1. The Sims 3
  2. World of Warcraft (Prepaid Card)
  3. ArmA II
  4. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
  5. FIFA 09
  6. Spore: Galactic Adventures
  7. Grand Theft Auto IV
  8. Prototype
  9. Need for Speed: Undercover
  10. Flatout: Ultimate Carnage
6.
6.
Jocilus
Nem hiszem el,hogy mindig ilyen sok wow-ot vesznek!:SS
5.
5.
megalonagyix
4# már rég nem a WoW az első
4.
4.
crysis the best
NEEEE. és hol van a táltos paripám 2 XDXDXD. végre nem a wow uralkodik...nfs-t én se nagyon értem de azért nem annyira rossz az a játék. FIFA 09... na nekem az annyira nem tetszett. ARMA 2 -> no comment: szerintem is tök jó játék.
3.
3.
erossa91
Epp en is azt neztem hogy mar nem a WoW uralja a dobogot, de mondjuk kitudja meddig fog ez tartani a The Sims 3-t ahogy lattam eleg jonak nez ki es ez az eladasi lista is mutatja szerintem azert ;)
2.
2.
pageup91
Én csak azt nem értem, hogy a Need for Speed hogy lehet benne az első 10-ben ennél rosszabb játékot nehéz lett volna összerakni...
1.
1.
ACDC 4ever
nah végre már csak egy wow van a dobogón
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...