Flatout: Ultimate Carnage

Autóverseny
Kiadó: Empire Interactive, Fejlesztő: Bugbear
A Flatout-sorozat végre a következő generációs játékok közé emelkedik: az új rész kizárólag Xbox 360-ra készül és 2007 júniusában kerül a boltokba.
Értékelés: 8.9

Új FlatOut-játék készül

A Strategy First bejelentette, hogy új FlatOuton dolgozik Kylotonn Entertainment csapata. A játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik majd meg, de ezen kívül egyelőre nem sok információt kaptunk.

Letölthető a FlatOut-csapat tízéves prototípusa

A Bugbear az új játékának népszerűsítése gyanánt adta ki azt a tízéves prototípust, ami állítása szerint a mai napig használt fizikai motorja alapjait jelentette. Van videónk róla, de le is töltheted.

Teaseren a Flatout készítőinek új játéka

Új játékon dolgozik a Bugbear Entertainment, a fejlesztésből már az első teaser trailer is megérkezett. Túl sok információnk mindenesetre nincs róla, de az tuti, hogy köze lesz a roncsderbikhez.

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.

Hatodik helyen nyitott az új Spore kiegészítő

Hatodik helyen nyitott hazánkban a Spore első kiegészítője, az űrbeli lehetőségeinket kibővítő Galactic Adventures, az ArmA II pedig még mindig tartja magát.

Hetedik helyen nyitott itthon a Prototype

Úgy tűnik, itthon is nagy népszerűségnek örvend a Prototype: Alex Mercer rejtélyes átalakulására még az új Terminatornál is többen voltak kíváncsiak.

Átvette a vezetést a The Sims 3 a hazai toplistán

Gyakorlatilag a Wrath of the Lich King megjelenése óta a World of Warcraft és legutóbbi kiegészítője vezette a hazai toplistát - egészen a The Sims 3 boltokba kerüléséig.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A szokásos World of Warcraft dominancia mellett a legutóbbi játékeladási toplista meglepetésekkel is szolgált - ráfért már a listára némi vérfrissítés!

Negatívan hatnak a játékok vezetési szokásainkra

Bár lehet néhányak számára nem újdonság, sokan nem ismerik el, hogy a videójátékok negatív hatással lehetnek a vezetési szokásaikra, a valós életben.

FlatOut: Ultimate Carnage - a végleges dátum

Xbox 360-ra már lassan egy éve megjelent a FlatOut újgenerációs változata, ám a számítógépes port boltokba kerülése július közepéig várat magára.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újabb kövér galériafrissítés következik, számos nagy címmel: köztük az új Silent Hill-lel, Metal Gear Soliddal, Hellboy-jal, Hulkkal és még sok más érdekességgel.

FlatOut: Ultimate Carnage - júniusban jön PC-re

Bár az Ultimate Carnage X360-exkluzív projektként indult, a későbbiekben különféle pletykák röppentek fel, majd kerültek megerősítésre egy PC-s változatról.

Szerda esti galériafrissítés

Ezúttal sem ússzátok meg a heti galériafrissítést! Érdemes végignézni legújabb összeállításunkat is, hiszen számos AAA-s cím tette tiszteletét benne most is!

Flatout: Ultimate Carnage demó

Megjelent az X-Live-on a Flatout Ultimate Carnage demója. A demóban három féle pályatípust próbálhatunk ki, három különféle kocsival...

Harry Potter a brit toplisták élén

Megérkezett a múlt heti brit játékeladásokat összegző lista: a top húsz játék között rengeteg újonnan belépő is van, így például derék Potterünk is friss darab.

Valóban jön PC-re is az új Flatout!

Az eddig csak X360-exluzív címként emlegetett Flatout: Ultimate Carnageről nemrégiben felreppent ESRB-pletyka mától fogva tény, a játék valóban készül számítógépre is.

Flatout: Ultimate Carnage kedvcsináló érkezett

Újabb Flatout-trailer érkezett, mely bár sok újat nem mutat, mégis annyira hangulatos, hogy muszáj megtekinteni mindenkinek, aki picit is érdeklődik a játék iránt.

Elkészült a Flatout: Ultimate Carnage

A Bugbear büszként jelentette be tegnap, hogy elkészült a Flatout: Ultimate Carnage. A fejlesztők voltak oly kedvesek, és 10 új képet is feltettek az internetre.

PC-re is készül a Flatout: Ultimate Carnage?

A Flatout: Ultimate Carnage eredetileg Xbox 360-exkluzív címként volt bejelentve, azonban úgy tűnik, számítógépre is készül egy változat az új autóversenyből.

Flatout: Ultimate Carnage látnivalók érkeztek

Négy új videó került fel az internetre a Flatout: Ultimate Carnage névre hallgató játékból. Maga a játék szinte ugyanaz, mint a Flatout 2, csak nextgen grafikával.