Új Flashpoint, Dirt és Grid a Codemasterstől

  • Írta: InGen
  • 2010. július 27.
  • Hír
Link másolása
A Codemasters biztosra megy: három legjobban tejelő játékuknak is készítenek folytatást, melyek közül kettő az autózás szerelmeseinek szól.
Tulajdonképpen ha belegondolunk, a Codemasters egy cool cég, mert szinte mást sem fejlesztenek, csak olyan játékokat, amikben lőni, vagy autózni kell. Még ha egy sörivő szimulátort is csinálnának ezek mellé, akkor azt hiszem semmi okunk nem lehetne a panaszra.
De komolyra fordítva a szót: a cég éppen most jelentette be, hogy már javában fejlesztik mindhárom kulcsfontosságú címük folytatását. Készül új rész a tavaly megjelent Operation: Flashpoint és Dirt 2 anyagokhoz, bár valószínűleg leghamarabb a 2008-as GRiD folytatását kapjuk majd meg. Gavin Cheshire, a Codies elnöke szerint izgalmas lesz látni, miként alakulnak majd ezek a nagy nevek.
22.
22.
monster000
rfactor egy szpás szimulátor
21.
21.
Samu
R-factor az tényleg vér-szimulátor...olyan nincs x-re,én meg(és még sokan) nem játszok PC-n!Pedig kipróbálnék valami hasonlót a boxon...Még a forzát sem nevezném annak,attól még a Live 4 Speed-nek is komolyabb fizikája volt,az még elketyegett a gépemen régebben.

Más:Dirt tényleg "divatjáték" lett!Hatalmas effektkupac de igazából elveszett a rally lényege,mert belesűrítettek egy csomó jármű és versenytipust,de mindet csak kirakati szinten!Disznó jó grafika,meg törések,de beállítások,szervíz-feeling eltünt,ami még volt a régi Colin játékokban!Most kiváncsi leszek az F1-re(nem vagyok F1 rajongó),hogy ott mennyire figyelnek erre oda,és,hogy aztán azt továbbviszik-e a Gridbe meg a Dirt-be!Az irány jónak tűnik,hátha megkapjuk amit szeretnénk...
20.
20.
tjames
#19: Lehet igazad van, de az is jó hír. Új pályák, új autók....az is faja lenne!
18.
18.
tjames
Lesz új Dirt?

NYAMIIIII
17.
17.
aludttej
Ssmu nem mondtuk hogy szimulátor kell, csak grid az nem az, patakynak igaza van. Jó kis játék, én még anno billentyűzettel toltam (ugy kb 200 órát) csak aztán jött a g25 meg az rfactor, RBR és feledésbe merült, de nagyon várom már a grid2-t, biztos hogy ki fogom próbálni, ugyanúgy, mint az f1 2010-et. A dirt 3 annyira már nem érdekel, nem jönnek be az ilyenfajta divatjátékok.
16.
16.
Samu
Minek is kellene szimulátor?a gamerek nagy százaléka még mindíg nem kormánnyal játszik!Nekem is van kormány az x360-hoz,szeretem is,de a jó köröket controllerrel csinálom!Ha nem is szimulátor de az egyik legjobb autós játék a GRID!Mái napig nagy bajnokságokat játszunk,és már épp elkél a frissítés...Had jöjjön! :)
15.
15.
Pataky
#13: Azért a Grid és a szimulátor szavak egy kommentben nekem kicsit erős.
14.
14.
Maxxer
#12: Azigen . Gratula. Nekem Le Mans.-os kocsik ,nehezek voltak . + a nagyobb járgányok amik 300+ al ,téptek.

Kedvencem a formula 3000 volt,meg a másik F1es. Sőt az egész kocsisorozat xD.

Remélem F1 útán Grid 2.-t adják ki. mind2 tuti vétel.
13.
13.
tomee33
A GRID sztem a legjobb szimulátor amivel valaha játszottam.Jó graf, pöpec irányítás, kellően jó nehézségi szintek, változatos versenyek.Nagyon várom a folytatását.A Dirt 2 nagyon bejött szal a 3-at is megszerzem majd :D.Hajrá Codemasters
12.
12.
ATi0021
GRID 2 számomra a legfontosabb. Jó lenne ha ezúttal már lenne boxutca látogatásra lehetőség és időjárás váltakozás. Onnantól nekem biztos vétel lesz. :)



Plusz a 24 órás LeMans mellé további hasonló megbízhatósági versenyeket is szívesen látnék. FŐleg ezeknél lenne jó a boxutcás ötletem. Az első részben is végig vittem LeManst valós 24 órába.
11.
11.
petimanus
#9: Igen-igen XD Hirtelen lelkesen gépeltem, extázisban voltam a cikktől, nem figyeltem, h mit írok XD
10.
10.
hakydakillah
Vééégre, Grid 2 :-D Remélem tényleg ez a soros, mert azóta várom a 2est, hogy befejeztem az elsőt. Király game volt, azóta se játszottam jobbal.
9.
9.
mysterion
#5: Inkább Dirt3 és Grid2, nem? :)
7.
7.
CastrumRex
Ja...annyit meg hozza tennek...csak,hogy felre ertes ne essek,en az OF:Dragon Rising-ra gondoltam.
7.
7.
sunstreaker
háát a grid 2 - re vevő lennék, már az első is nagyot szakított és végre vki megmutatta h mien is egy igazi autós játék, és az EA meg elmehet a busba a sok nfs - ével...
6.
6.
CastrumRex
Operation Flashpoint...hat igen...semmi rosszat nem irhatok rola,most is nyomom multiban,legfokepp a grafikajat dicsernem.

Mit meg irjak...szerintem a legjobb FPS jatekok koze tartozik es azt hiszem sokan masok is egyetertenek velem.
5.
5.
petimanus
Én a falshpointot csak azért nem kedveltem meg, mert rövid ideig tudtam kipróbálni, ám az alatt nem fogott meg annyira, hogy megvásároljam, de szívesen kipróbálnám a következőt.



Dirt 2 és Grid meg várólistán. Én csak annyit szeretnék, hogy legyen valami nagy üres placc a játékokban, ahol csak egyedül lehet tekeregni, stunt vidiket csinálni, kipróbálni a járgányokat. Meg remélem a Dirt új része visszakanyarodik a rallyhoz, nem mintha bajom lett volna az X-game-el, de a standard rallyenak a hangulata jobban tetszik :D
4.
4.
gogolbordello2
#3: hát igen ez sajnálatos,de nem a játék hibája.
3.
3.
gynorbi
Flashpointba az nem tetszett, hogy akadozott a gépemen :D
2.
2.
geri q
operation flashpoint f*ck yeah! a dragon rising nagyon bejött csak az volt a baj hogy rövid volt és a multiplayer-el is gondok voltak, viszont co-opba nyomulni iszonyú állatság!
1.
1.
cross56
Nah ezeket jó hallani, bár az Operation Flashpoint nekem nem jött be, a másik kettőt nagyon várooom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...