GC 2010: Itt a LotR: War in the North trailer

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 12.
  • Videó
Link másolása
Bár még párat aludni kell a kölni Gamecom rendezvényig, a Snowblind Studios kicsit korábban szellőztette meg a Lord of the Rings: War in the North kedvcsinálóját. Ebben az akció-RPG-ben Középfölde északi részére látogathatunk el, olyan ütközeteket megvívva, melyek eddig nem kaptak nagy hírverést.

A fejlesztők eddig a Champions of Norrath-tal és és a Baldur's Gate: Dark Alliance-val szereztek maguknak hírnevet, minden esély megvan arra, hogy a Lord of the Rings: War in the North is kellő minőséggel táruljon képernyőinkre. Egy igazán akciódús szerepjáték van készülőben és ezúttal nem az unalomig ismert ütközeteke vívhatjuk meg, mint amit a filmben, vagy a korábbi játékfeldolgozásokban láttunk, hanem Tolkien regényeiben is csak említésszinten volt jelen.

Középfölde északi részén ádáz csatát vívtak Mordor talpnyalói a törpék, hobbitok, elfek és emberek ellen, a játékban e terület nagy részét bebarangolhatjuk és izgalmas küldetéseket vállalhatunk el. Ám az igazi erőssége a játéknak az a barátaink bevonása a harcokba, azaz a kooperatív mód. Semmi diszkréció, a cucc 18+-os besorolást kapott, hullanak a végtagok és fröcsög a vér.

Még mindig Gyűrűk Ura, és ezúttal a PS2 és PSP tulajok sem maradnak hoppon, hiszen hamarosan érkezik a Lord of the Rings: Aragorn's Quest, meg is jelent róla a törénetet bemutató trailer.

 

15.
15.
namohr
Na erre régóta vágytam egy lotr-es szerepjáték!!! Mindenképp meg fogom szerezni ha megjelenik!
14.
14.
adikas21
Megörülök mire kijön de inkább csinálják jó sokáig és hozzanak össze egy címre méltó játékot.
13.
13.
Adamknight
#6: 3 könyvnél tényleg nem sok, de ez 1 könyv!
12.
12.
Adamknight
#7: Ha belelendül az ember tényleg gyorsan lehet olvasni én pl kevesebb, mint 1 hónap alatt olvastam el a Harry Potter mind a 7 részét :)
11.
11.
Beau
10.
10.
seci92
Az első hírek óta várom! Hangulatos trailer.
9.
9.
adikas21
Én most olvasom a Hobitott,érződik ,hogy a Gyűrűk Urával ellentétben az alacsonyabb korosztályt célozta meg,ennek ellenére nagyon jó,bár azért jó ,hogy Jacksonák kicsit átalakítják,hogy ne legyen annyira mesés.
8.
8.
atto222
Aki szereti a témát és szeret legalább egy kicsit olvasni, annak ajánlom a Szilmarilok és a Babó(hobbit) című műveket is, szintén Tolkien tollából.
7.
7.
adikas21
Ja én pár éve mikor sok időm volt, volt ,hogy mire észbe kaptam egy nap 4-5száz oldalt is elolvastam
Am: A Warner új Hobbit-játékokra készül a filmek alapján? :.
2010. aug. 8. (vasárnap), 15:25:14 - Gandalf


Érdekes álláshirdetés jelent meg az interneten: a Warner a "The Lord of the Rings: War in the North" című számítógépes játékához és "A Hobbit-filmeken alapuló" (!) két új játékához keres marketingigazgatót. Ez mindenesetre biztató hír a filmek jövőjét illetően.
6.
6.
izomkukac
#2: 1270 oldal nem sok 3 könyvnél
5.
5.
adikas21
Am völgyzugoly portálon ott a hír, készül másik két Gyűrűk Ura játék is,Imádkozok ,hogy egyik a Battle for middle earth folytatás legyen
4.
4.
adikas21
Áh 10000000000X várom.
Ha már 2x olyan jó lesz mint a Conquest megéri,de szerintem eddigi legjobb rész lesz.
Amúgy szerintem a filmcsatái egyáltalán nem unalmasok,2 havonta megnézem a Gyűrűk Urát és inkább egyre jobban tetszik(főleg ha azt nézem nem mai már és mégse hagyta le szerintem egy fantasy se)
Bár igaz a Conquestbe nem lett valami jó.
3.
3.
iNKARNATE
Nemrossz, kérdés, hogy ez mikor játszódik... a varázsló azért engem zavar valahogy.
2.
2.
Adamknight
Én most olvasom a könyvet. Egy kötetbe össze van gyűjtve az egész sorozat: 1270 oldalas XD. A filmet is már többször láttam és ez a játék nagyon jónak ígérkezik.
1.
1.
bzsp
ez de jó lesz:) mindig is szerettem a lotr os játékokat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...