Folytatódik a Sniper: Ghost Warrior

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár a City Interactive nyáron megjelent FPS-e nem örvendhetett éppen a legjobb kritikáknak, az biztos, hogy a kiadó portfóliójának többi tagjához képest jól teljesített. A kiadó egyik munkatársa a svéd Eurogamernek adott interjújában árulta el, hogy már dolgoznak a folytatáson.

A svéd Eurogameren hamarosan megjelenik egy interjú, amelyet a kollégák a lengyel City Interactive producerével, Michal Sroczynskivel készítettek. Bár formális bejelentés még nem volt, Sroczynski ebben erősíti meg, hogy folytatást kap a tavaly nyáron megjelent, közepes értékeléseket kapott Sniper: Ghost Warrior.

A játékról kevés konkrétumot árult el, egyelőre az biztos, hogy a Ghost Warrior 2 (bár lehet nem így hívják majd, ez nem derült ki) a harmadik generációs CryEngine-t fogja használni (ugye tudjuk, hogy újabban a City Interactive befizetett pár meglehetősen komoly motorra?), a megjelenése pedig egy időben várható PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Bár az első rész csak PC-re és Xbox 360-ra jelent meg, hamarosan, februárban érkezik egy PS3-as átirat is, amelyben az ígéretek szerint az alapverziók minden hibáját kijavítják majd a készítők. Állunk elébe.

23.
23.
Irasalgor
Cryengine meg City Interactive = Lol és fail xD
22.
22.
viC88
nekem vegyesek az érzéseim ezzel a stuffal, egyrészt szerettem volna szeretni mert jó a játék maga nagyon...másrészt tényleg, hogy kilóméterekről mozdultam egy kicsit a fűben fekve és egyből lőnek mint a kacsavadászok, meg hogy az egyetlen játék amitől lefagyott a boxom, kénytelen voltam ráhagyni..
21.
21.
adikas
Szerintem nagyon jó lett és nem értettem sokakat mert meghalás nélkül végigjátszottam,bár lehet azért mert már javított verzió lett volna.
Várom a 2. részt ,de remélem annak jobb vége lesz,bár a gyönyörű head-shoot se volt rosz.
20.
20.
Hardy
nem játszottam ezzel a játékkal és nem is bántam még meg és a citytől semmi újítást nem várok el :)
19.
19.
-OWERLORD-
18.
18.
givi6
..."lehet valami fogyasztható játékot dobnak piacra" :D
17.
17.
Miseew
#1: A játékmenet ugyan olyan fontos...
16.
16.
Jery
Elnezest fere ertettem a dolgot vissza vonom amit irtam ha lehet akkor torolje a megfelelo GK tag koszonom elore is!
14.
14.
Giggsy
#13: Hogy jönnek ide a svédek? A City lengyel :D Ráadásul ha a City svéd is lenne, akkor is böszme nagy hülyeség lenne amit mondtál, mert például a BF fejlesztő DICE is svéd...
13.
13.
Jery
A svedek inkabb maragyanak meg a SCANIA teherauto fejlesztesenel illetve gyartasanal es hanyagoljak a jatekfejlesztest mert katasztrofa lesz a kovetkezo resz is!
12.
12.
KiCsi MexXiS
nekem nem volt bajom vele jöhet folytatás
11.
11.
Garfartix
omf, ki akar ilyennel játszani? Már az első rész is botrány volt, a multi nagyod dobhatott volna rajta, de a rángatózások miatt az is játszhatatlan volt...
10.
10.
Giggsy
#6: Nem azt mondtam, hogy kifejezetten jó volt a grafika, csak azt, hogy messze nem a grafika volt a leggyengébb láncszeme a játéknak. Ilyen grafikával már simán lehet jó egy játék, ha az egyéb elemek a helyükön vannak. Azért a Zs kategóriás game-ek királyától ne várd már el, hogy egy Crysis szépségű játékot tesznek eléd.

#7:
Az álcatuhás témát megoldották a patch-csel, csak így meg túl könnyű lett a játék. Persze ha egyszer kiszúrnak, még így is leszednek AK-val 300 méterről, mint a szart. De legalább már nem látnak meg olyan könnyen.
9.
9.
Teuton
Ha jön még ki hozzá patch akkor megvárom, és adok neki egy második esélyt, ha meg nem akkor most adok majd neki egy másodikat, de azt nem remélem hogy megváltotta a játékot a foltozás.
Bízzunk benne hogy a visszajelzések jó irányba mozdítják el a második részt :)
8.
8.
mdr88
#7: igen :D nekem azon a ponton lett elegem a játékból, amikor a bokrok között ghillie ruhában hason kúszva közlekedtem és kilőttek kilométerekről... na az vicces volt
7.
7.
waynerooney108
#5: Nem is azt mondtam, hogy a grafikával minden meg van oldva, vannak ott még bugok is, meg lehetetlen dolgok,: mint például fekszel, seenki nem lát, aztán meg egyik pillanatról a másikra meg is haltál.
6.
6.
waynerooney108
#3: Na de az, hogy szted a játékban a graf volt a legjobb, az nem azt jelenti, hogy tényleg jó lett volna!
5.
5.
Mortis
A grafika nem minden. Attól, hogy szép lesz, még ugyanolyan lélektelen marad...
4.
4.
renato999
A City Interactive és a "javítás" szónak semmi köze egymáshoz :D
3.
3.
Giggsy
#1: Pont a graffal volt bajod? Még az volt az egyik legjobb benne. De azért nem leszek gonosz, a nagy patch után egész jó kis játék keveredett belőle, ha nem lett volna olyan szűkre és lineárisra szabva az összes pálya, illetve ténylegesen sniperesebb feladatokat adtak volna, kifejezetten jó lehetett volna. City szinten nézve azonban magasan a legjobb.
2.
2.
Quent1n
Kiv vok milyen lesz. :) Az 1el csak az a bajom, hogy egy jó ötletet pont a City csinált meg. :) Vajon egy Ubi mit hozott volna ki belőle? :)
1.
1.
waynerooney108
A grafon mindenképp javítani kéne!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...