Készül a következő Resident Evil-film

Azt hiszem, senkit nem ér különösebb meglepetésként, hogy már készül a következő Resident Evil-film, főleg, ha azt nézzük, hogy az előző irgalmatlan nagy sikert aratott. Persze a folytatás is teljes 3D-s támogatással érkezik, és remélhetőleg még több dolgot vesznek át a játékokból.

Habár még a Resident Evil: Afterlife 3D sem igazán tudta átadni a játékok hangulatát, legalább tett néhány lépést a megfelelő irányba: Wesker, Chris és Claire szerepeltetése például minden rajongó szívét megdobogtatta valószínűleg, mint ahogy a nagydarab baltás zombi is, aki a Resi 5-ből lehetett ismerős.


Nos, úgy néz ki, nem kell sokat várni a folytatásra, hiszen az már javában készül, és 2012-ben tervezik bemutatni. A 3D természetesen már alap, hiszen az Afterlife is ennek köszönheti a sikerét: a nézők 80 százaléka így tekintette meg a filmet, ami egyébként 236 millió dollárt hozott a konyhára - ez több pénz, mint ami első három film után együtt befolyt.

A filmet a Sony Pictures felügyeli, és habár egyelőre nem ismert sem a rendező, sem a főszereplők listája, valószínűleg arra nagy biztonsággal tippelhetünk, hogy ismét Paul W.S. Anderson és Milla Jovovich fogják a hátukon vinni az anyagot.

48 komment - szólj hozzá!