Készül a következő Resident Evil-film

  • Írta: InGen
  • 2011. március 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Azt hiszem, senkit nem ér különösebb meglepetésként, hogy már készül a következő Resident Evil-film, főleg, ha azt nézzük, hogy az előző irgalmatlan nagy sikert aratott. Persze a folytatás is teljes 3D-s támogatással érkezik, és remélhetőleg még több dolgot vesznek át a játékokból.

Habár még a Resident Evil: Afterlife 3D sem igazán tudta átadni a játékok hangulatát, legalább tett néhány lépést a megfelelő irányba: Wesker, Chris és Claire szerepeltetése például minden rajongó szívét megdobogtatta valószínűleg, mint ahogy a nagydarab baltás zombi is, aki a Resi 5-ből lehetett ismerős.


Nos, úgy néz ki, nem kell sokat várni a folytatásra, hiszen az már javában készül, és 2012-ben tervezik bemutatni. A 3D természetesen már alap, hiszen az Afterlife is ennek köszönheti a sikerét: a nézők 80 százaléka így tekintette meg a filmet, ami egyébként 236 millió dollárt hozott a konyhára - ez több pénz, mint ami első három film után együtt befolyt.

A filmet a Sony Pictures felügyeli, és habár egyelőre nem ismert sem a rendező, sem a főszereplők listája, valószínűleg arra nagy biztonsággal tippelhetünk, hogy ismét Paul W.S. Anderson és Milla Jovovich fogják a hátukon vinni az anyagot.

48.
48.
Xenomorf
#47: Egyébként felkínálta a csóka, hogy kiáll rendes bokszban azzal aki ócsárolja őt és a munkáját XD
"A Bloodrayne rendezője Vancouverben négy kritikusával állt ki három meneteket bokszolni, miután már nem bírta lenyelni az őt ért támadásokat"
Na, találtam is erre utaló nyomot.
47.
47.
Mortis
#46: Az még viccnek is rossz. Szerintem Boll barátunkat akkor tényleg akasztanák. :D
46.
46.
Xenomorf
#42: Senki nem kényszerít, hogy nézd őket :-) és örülj, hogy nem az Alone in the Dark filmből csinálnak újabb részt, mert az elég szégyen lenne.
45.
45.
Xenomorf
#41: James Cameron filmjei mind nagyot szóltak, nekem speciel már az Aliens: Bolygó neve halállal belopta magát a szívembe.
Ízlések és pofonok, én speciel transzban voltam a film alatt... neked meg sablon különbözünk ennyi.
44.
44.
Xenomorf
#32: Bocsi, de azt vettem észre, hogy vannak itt olyanok akik úgy próbálnak valakiknek tűnni, hogy leszólnak mindent.
42.
42.
p3ti
Amennyire imádom a Resi sorozatot mint Játékot ... Annyira irdatlanul Sz**ok lettek a filmek , annyira jó lenne ha végre leesne nekik is.
41.
41.
adamsfamily
#35: Az Avatar sikere abból adódott,hogy szépen volt megcsinála az az egész hely amúgy semmi extra nincs benne az egész egy sablon sztori volt meg szanaszét volt effektelve.Az eredet ugyanebben a cipőben jár,a története meg majdnem ugyanaz mint a mátrixnak.
40.
40.
abydos
#38: Resident Evil: Degeneration. Ez a 4 után és az 5 előtt játszódik Leonnal és Clair Redfieldel
39.
39.
shatterhand
én meg már azt hittem a 3.al be is fejezik
38.
38.
Jinbobo
Hát számomra az egyszer érdemes megnézni kategóriába tartozik a film mind a 4 része. A játékok közül a Resi 4 tetszett a legjobban, nem hogy inkább azt vinnék filmre. Persze nem Jovovichal, hanem valami Lio keneddy hasonmással. Egyébként az eddígi 4részt egyre kevesebb érdeklődéssel figyeltem.
37.
37.
Neo1989
én már a 4 végénél tudtam hogy lesz 5. Állítólag v mi evolution lesz a címe vagy mi
láttam v mi plakáton . .
35.
35.
MZperX
Azért meg lehet nézni, hogy az itteni kommentekből hány szól arról, hogy gagyik ezek a filmek, de igazából tök hülyeség egy szubjektív dolgon vitázni.Nekem nem tetszik neked igen. Viszont az Avatar is mekkora siker volt meg mindenki elvolt ájulva tőle, viszont azért egy scifi ranglistán nem lenne az első 100-ba se. (és ezt úgy mondom, hogy nekem tetszett a film, de nem mondanám, hogy megérdemelt volt a nagy hipphipphurá amit kapott. és ezt csak az IBMD-hez fűzném)
34.
34.
NECROSMOKE
A játék tetszett de a filmek...hát...nem igazán.az első tetszett meg a harmadik.A kettős az totál gáz volt szerintem a NEMESISEL.Az Afterlifeot ne láttam...biztos jó lehet.
33.
33.
Quent1n
#32: Ott a pont. IMDB használható azért én legalábbis szoktam használni. :)

20 MZperX: A példa tök rossz ugyanis ha mindent teledobálnak szarral A: nem lehet kikerülni B: a szagát érezni fogod. A filmeket viszont totál jól lehet szelektálni szerencsére, és a gagyi filmek semmit nem vesznek el az életedből. Plusz ami neked szar az másnak meg kincs. Ld. Tarantino filmek.

23: Mortis: Az egész filmes műfajt mélybe taszítani? Ettől még ugyanúgy készülnek/készülhetnek jó zombis akciófilmek. Sőt ezt a lécet még könnyebb is megugrani. Az meg, hogy nem szarja le mivel taszítják mélybe a sorozatot.... Nézd én se örülök, hogy esik a színvonal, de totál nem lehet tenni ellene semmit amíg a bevételek őket igazolják (természetesen nem a bevétel határozza meg a film minőségét). Ezért felesleges is nagyon vergődni rajta. Max a következő részt nem nézed meg moziban/veszed meg DVD-n BD-n, és reménykedsz, hogy sokan követik a példádat. Hidd el, hogy amint komoly bukta lesz egy rész azonnal elgondolkoznak a folytatáson. Ez üzlet. Egyébként meg meg kell tanulni szelektálni, nem könnyű de nem is lehetetlen és máris 80-90%ban neked tetsző filmeket fogsz nézni. :)

Xenomorf: Bloodrayne még talán a legjobb filmje. :)


Egyébként ha már imdb nálam a legjobb példa a Kickboxer 4 amit én spec. vmiért imádok ott meg 3.2-őn áll. Ettől még nem vonom kétségbe, hogy szar mégis engem valahogy megfogott. :) Pedig tanultam a filmekről és néztem/nézek is igényes filmeket bőven, aztán mégis. Emberek vagyunk na! :)
30.
30.
Gorre
Elég volt ránéznem a képre... Ez rossz film lesz
Na meg az előző rész se volt e legjobb...
28.
28.
Mortis
#25: Az IMDB meg a filmkritikusok? Akárki szavazhat, barátom. Arra jár valaki és ha tetszik neki a film posztere megadja a 10-est. :D Nem lehet annak az oldalnak a véleményére 100-sőt 50%-ban sem hagyatkozni.

27.
27.
szentekevin
26.
26.
Xenomorf
Na jól van had említsek 2 filemt ami játékról készült és valóban nézhetetlen fekália azokat inkább lehet fikázni:
Alone in the Dark és a BloodRayne ugyan az a rendező ugyan az a sz@r
Láttam már pár nézhetetlen filmet, de a Residentek a jó kategóriában vannak nálam.
Egyébként aki a sztorit szeretné kerek történetként ajánlom neki könyvben őket:
Spephani Perry : A borzalmak kastélya , Az iszonyat foka és a Holtak városa
Az első és a harmadik a játék alapján van.
25.
25.
Xenomorf
Na most kollektíven mindenkinek írom aki fikázta a filmeket IMDb szerint egyik se teljesített 5. alatt és 4-től már nézhető egy film szóval ők a filmkritikusok mi meg a nézők, ha annyira sz@rnak találtátok az előző részeket minek mentek el rá moziba?
Nekem bejöttek az eddigi részek, a legutóbbi sztorija annyira nem feküdt nekem, ellenben látványos volt, viszont a második rész nagyon ott volt mind sztori mind látvány terén.
Én speciel örülök neki ha nem a teljes játék sztoriját kell végigkövetnem egy filmben, bár több közös szál is elfért volna benne, de az olyan kockák akik a játékot akarják végignézni azok inkább töltsenek le egy GAMEPLAY-t!!!
24.
24.
Berencsit
Nekem tetszettek az előző részek. szval várom a folytatást. ;)
23.
23.
Mortis
#16: Talán azért, mert ő szereti annyira filmeket, hogy nem sz*rja le magasról, hogy megint mivel taszítják a sötét lyukba nem csak magát azt a sorozatot, hanem az egész filmes műfajt is.
21.
21.
myrte
#16: egyet értek, popcorn mozinak bőven jó, bemutatták h mi is az a 3d :D tetszettek az erre hajazó effectek az afterlifeban
20.
20.
MZperX
#16: Szóval, ha mindent tele dobálnak sz@rral, téged nem zavar, ha nem kell belelépned...
Na mind1
18.
18.
MR.WOODCOCK
Hát nem elég, hogy az "Afterlife" valami eszméletlen szar volt, sok igénytelen pedig megvette a mozijegyet, jesszus, határ SZAR!Nézhetetlen mocsok! Első rész tetszett, második közepes, és onnantól csak szépen lefele mennek minőségbe,mintha meg lett volna írva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...