13 percet játszanak az amerikaiak a TV előtt

  • Írta: InGen
  • 2011. április 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Rendszeresen készülnek felmérések arról, hogy a (főként amerikai) fiatalok mennyi időt töltenek játékkal. A Nielsen mostani kutatása kifejezetten arra irányul, hogy mennyit játszanak konkrétan a TV előtt egy nap. Érdekes módon az eredmény népcsoporttól is erősen függ.

Először is jöjjön egy viszonylag megdöbbentő adat: a 18 és 49 év közötti amerikai átlagosan napi 5 óra 11 percet tölt el a TV előtt, aminek viszont átlagosan csak a 4 százalékát teszi a játék. A Nielsen mostani kutatása arra irányul, hogy megtudja: mennyit játszik egy amerikai a TV előtt ülve, és ez hogyan változik a különböző rasszokat nézve.


Nos, úgy néz ki, hogy a legtöbbet a feketék tolják: ők naponta átlagosan 16 percet töltenek a TV előtt játékkal, míg a spanyol származásúak mindössze 10 percet. Kettejük közé ékelődnek be a fehérek 13 perccel.

Nem tudom, hogy ebből mi itt milyen következtetéseket tudunk levonni, de legalább egy ténnyel okosabbak lettünk így vasárnap délutánra.

39.
39.
alexcargooo
38.
38.
Cooper911
#35: 16 perc alatt én nagyon sok játékot kiviszek neked, hiszen többet is meg tudok fogni egyszerre... :)
37.
37.
Gorre
#35: A régi játékokat talán annyi lenne, de a mai ilyen 8 órás meg hasonló hosszúságú játékokat...
36.
36.
wigyory
Átlagban számólva.Ez túl kevés szerintem, ha tehetem szinte minden nap esténként rákattanok és felpörgetem a villanyórát a tv és a játékgép előtt eltöltött idővel, amit néha kissé túlzásba is viszek. Ja, másnap reggel kissé kába is vagyok emiatt.
35.
35.
Neo1989
Tv-t én se nézzek igaz van vagy 25 csatornánk de ezt az örömet meghagyom anyámnak hagy nézze a b köztett .
Am szerintem ez egy irreális adat mert 16 percet max akkor játszanék egy nap ha be lennék táblázva de egyébként .
Egyébként ennyi idövel számolva 13-16 perc / nap a játék gyártok már a csőd szélére kerültek volna ugyanis akkor szerintem minden gamer venne évente kb 2 gamet azt csá mert ha azt vesszük h átlagba kivinni egyet mondjuk 1 hét napi 16 perecel szerintem úgy fél év lenne :)
34.
34.
waynerooney108
#33: Úhh... Nemsokára jön valaki, aki elkezdi neked mondani, hogy nem feka, hanem afroamerikai, meg hogy sértő, meg ilyesmi, nézzétek meg a Fight Night Champion teszjének kommentjeit, de ott szerencsére talán InGen vagy valaki be is fagyasztotta a veszekedést mielőtt elkezdődött. Nehogy itt is ez legyen...
33.
33.
shooter1234
Érdekes... Én a cikk olvasása közben meg mertem volna esküdni arra, hogy a fekák töltik el a legkevesebb időt tv előtt játszva, mert a nagy részük vagy be van szívva, vagy az utcán gengel. xD
32.
32.
XDannyL
Jah ez csak egy átlag... Nekem mondjuk nem mond semmit xD
Am meg nem kell attól félni, hogy egyszer kocka alakú lesz a Föld ;-) :D
31.
31.
NECROSMOKE
#30: #Ez nagyon ott van XD bocsi ez a 27-nek szólt.
30.
30.
NECROSMOKE
#21: Lehet,hogy ugy van de én eszt egész másképp látom.Na de mind1.

#Ez nagyon ott van XD
29.
29.
waynerooney108
#28: Ja, még mielőtt valaki hőbörögne, nem azért írtam, hogy blogfight kezdődjön, nem akartam bántani senkit.
28.
28.
waynerooney108
Jókat mosolygok a kommenteket olvasva... :D Nem értem miért fikázzátok annyira a tv-t. Nem csak egy csatorna van rajta... Nem muszáj a Jersey Shore-t nézni... Van mondjuk I.D. (Invesztigésön Diszkávöri XD), azt is figyelheted, azon nyomozások, szellemes műsorok, és ehhez hasonlók mennek. Vagy van sportcsatorna, vagy zenecsatorna, vagy vadászós-horgászós. Meg az a baj, hogy ezen az adaton hiába veszekedtek, meg felháborodtok hogy hülyeség, meg ilyenek. ÁTLAG!!! Vagyis csak érdekesség. Ez nem mutat meg semmit!!!
27.
27.
SütiMester00
jah 13 percet játszanak a t-előtt... de nem konzollal hanem kártyáznak stb. :D
26.
26.
Rompez
És ebben benne vannak azok is akik csak tvznek és nincs semmilyen konzoljuk ?
24.
24.
Apostol360
#23: ha nincs :D...mondjuk fél óra cod tegnap is belefért
23.
23.
Apostol360
#19: ez átlag....én csak szombatonként tudok gamelni,sőt már akk is csak akk ha van meló..nekem a mostani game átlagom igy napra bontva 1 héten őőő 8 perc ...
22.
22.
Bumbi_King
drakecsaj: A Little Big Planet még jó játék is ugyhoy 2 órát simán el lehet lenni vele, na de h 2 órát TV-zzek az kicsit sok... Akkó' inkább 2 óra gémelés a tv előtt...
21.
21.
Bumbi_King
Nyugi Necro... InGen is irta h ez egy elosztott adat, tehát többet játszanak, csak el van osztva az adat, igy aki 2 órát a a másik meg 0-t akkor az 1 óra játék napi szinten 2 ember átlagjából.
20.
20.
drakecsaj
Az amerikaiak olyanok mint a böszme bamba tehenek. Le vannak butítva. Azért is nézik többet az agymosó műsorokat a tv-ben. Persze vannak király sorozatok, de a legtöbb műsoruk egy rakás trágyahalom.
Őszintén megmondom inkább egy Little Big Planet (vagy bármilyen más játék) 2 óráig , mitsem valami idióta valóságshow vagy egy 2millió részes sorozat ami teljesen kiszámítható és mindenkinek előkerült már benne az ükükükük nagyanyja is :D
19.
19.
NECROSMOKE
Ez baromság.Én ha leülök játszani akkor legalább 3 órát játszok,ez a minimális.A rekordom idáig 25 és fél óra volt egy végbe,igaz 15 évvel ezelött volt.De most nem tetszek ilyet. De ez az adat egy nagy KAMU mert egyébb forumokon elnézem ugy Orosz mint Amerika vagy Brazil van vagy 40-50 platinájuk(most ps3-ról beszéltem)és nehogy aszongya valaki,hogy azokat napi 10-13 perccel csinálta.
18.
18.
Tacskoexe
#7: De igen, de valószínű a teljes lakossággal osztottak, és nem mindenki játszik :D
17.
17.
Raidermeister
Na de ha lenne arról statisztika hogy ki mennyit ül az internet előtt a számok az egekbe szöknének :D ;)
16.
16.
Mortis
#4: Ámen!

Valóban érdekes. Ezek szerint népbutító fénydoboz még mindig sok embert tart a markában. Kár érte. Én azt mondom: Inkább gyilkolásszon valami agyatlan henteldében, mint rombolja az agyát a Jersey Shore-ral és barátaival.
15.
15.
Nathan
ilyen baromságogat méregetnek nincs jobb dolguk
14.
14.
Slik
#13: Ja akkor így már más :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...