Wii 2 - jobb és pontosabb, mint a Move

  • Írta: InGen
  • 2011. április 15.
  • Pletyka
Link másolása
Miután a Nintendo a hordozható gépek piacán elsőként lépett az új generáció bevezetésével, most mindenki arra kíváncsi, mikor fogják végre leváltani a lassan öregedő, s egyre kevésbé népszerű Wii-t. Nos, a pontos dátumot egyelőre nem tudjuk, csak azt, hogy a cucc jobb lesz, mint a PS3-as Move.

A legtöbben persze arra tippelnek, hogy az idei E3 alkalmával fogják végre bemutatni a Wii utódját, melynek fejlesztőkészletei a belsős források szerint már hónapok óta ott vannak a legnagyobb kiadóknál, így az EA-nél, az Activisionnél és a Ubisoftnál is, akik már javában fejlesztgetik játékaikat az új platformra.


Az Edge magazin információ szerint a Wii 2 központi eleme továbbra is a mozgásérzékelés lesz, ám az új kontroller sokkal gyorsabb és pontosabb irányítást tesz majd lehetővé, mint a kategória jelenlegi csúcsa, a PlayStation 3-as Move. Továbbá jól értesült belső források azt is elkotyogták, hogy a Wii 2 egy teljesen új kinézetű kontrollerrel érkezik majd, melybe beépítenek egy HD-kijelzőt is, maga a gép pedig erősebb lesz mint a PS3 vagy az Xbox 360.

Nos, tekintve, hogy a Wii 2 várt megjelenésekor - vagyis valamikor 2012-ben - már nyolc évvel leszünk az Xbox 360 megjelenése után, így az utóbbi tény egyáltalán nem meglepő. A kérdés az, hogy ezúttal vajon milyen meglepő újdonságot tervez bemutatni az innovatív gépeiről híres Nintendo?

Kösz, daenath!

26.
26.
volkornka
#22: Úgy alázza porig mint most? Csak mert az eladásokban nem ez látszik, nagyon nem.
25.
25.
Yagami Light
#24: Hát PS2-re még mostanában is betéved 1-2 játék, pedig azt már a God Of War 2 megjelenése óta sokan temetni akarták.
22.
22.
NECROSMOKE
...és nemsokára rá kijon majd a xbox XXX(3-as) meg a PS4 és porig alázza a Wii-t
21.
21.
xXgoronikahunXx
#4: Öm Mathia$ én egyáltalán nem értek veled egyet.Nem oltogatni akarlak csak kifjtek valamit:Kezdem az elején ha ki is jön PS4 meg egy új xbox az még min. 6 év lenne úgyanis mind a két gép már a maximumot nyújtja(pl.:FULL HD,3D)míg a WII még csak a sima HD-t se birja igy ha tényleg jobb lenne most a PS3-nál és az Xbox 360-nál biztos, hogy jó pár évig ez lenne a legjobb gép a piacon.1,2:Nekem az a véleményem, hogy WII-t leginkább kis gyerekek,lányok,és akik sokszor tartanak családi partyt azok vették és ezegókböl max 1 nek van igénye a jó játékokra (lányok)de sztem ök se könyörögnének azért, hogy egy battleifildel játszanak a Wii2-n.Szóval mégegyszer Mathia$ nem oltogatni akartalak csak én is leirtam a véleményemet.
Ennyi.PEACE!!!
20.
20.
Dogmatix
én várom az új Wii-t. Még nem írnám le. Nekem tetszett a wii, csak az a baj, hogy 15-16000Ft hozzá egy normális játék és alig lehet őket kapni. Én anno vmelyik Resident Evilt próbáltam vele, de a Dead Space-t is kipróbálnám, de ezek a játékok itthon szinte elérhetetlenek. Persze ha van softmod akkor már más a móka :D
19.
19.
Yami
Én ezt a kontrollerbe épített kijelzőt valahogy úgy tudom elképzelni mint egy másodlagos megjelenítő amin a térképet vagy a játékállást meg ilyeneket jelenítenek meg a játékok. Valahogy úgy mint a Nintendo kézi-konzoljaiban az alsó kijelző.
18.
18.
myrte
Ideje volt kidobni egy újabbat és visszavágni a Move-nak, ha már leutánozta a Sony. Ráadásul teljesítményben jóval lemarad a versenytársaitól.
Kiskoromban volt egy NES-em és évekig el tudtam szórakozni KÉT darab játékkal. Most nem tudom, hogy milyen termékeket gyártanak, de a NES minőségi cucc volt, a barátnőmmé még mindig működik. Nem xaroznám le a céget, az biztos, hiába borsos árakkal bocsátják ki a termékeiket.
17.
17.
salival
#13: A mostani hardverekból nehéz olyat készítenie a Nintendonak ami ne múlná felül teljesítményben a PS3-at és az XBOX-ot.
16.
16.
koffein
előszőr jelenjen meg, aztán pofázzanak. Mesékre már régóta nem vagyok kiváncsi
15.
15.
xICEMANx
Hát az az erősebb lesz mint... dolog sztem tényleg túl erős kijelentés :))... dehát kitudja... De sokat nem fog ütni az egészen, elvégre is nemsokára jönnek a következő generációs konzolok, és azokat már kétlem hogy lefogja pipálni a Wii2...
14.
14.
Yagami Light
#13: Szerintem simán elvárható lenne, hogy grafikában felülmúlja az X360-at és a PS3-at egyaránt mert egy jó darabig úgy sem lesz több lövésük. Azután meg már lassan jön a következő xbox és PS és akkor úgyis megint hátrányba kerül. Úgyhogy én kinézem belőle, hogy jobb lesz.
13.
13.
Nathan
ps3 nál szerintem ugyse lesz jobb
11.
11.
Tacskoexe
Erősebb lesz mint a PS3??? oO Wow, azt megnézem. Nintendotól ez elég fura :D
10.
10.
Apostol360
#9: én még életembe nem láttam wii-t (komolyan) move-t volt szerencsém kipróbálni nagyon jó cucc.
9.
9.
tabu3x
#4: "A casual rétegnek is van egy igénye és addigra nekik nem lesz elég majd az a cucc."
Hááát.... Az helyzet, legalábbis az én tapasztalatom szerint, hogy a casual rétegnek a mozgásérzékelős konzolokról egyértelműen a wii jut eszébe, sőt, a konzolokrúl úgy általában.
Ismerőseim gyakran megérdezik, miért nem wii-t vettem. És akkor elkezdem magyarázni, hogy a ps3-hoz van Move és hogy mi az...
8.
8.
Rave24
Ne felejtsük el, hogy legalább a Sony rátesz 1 lapáttal a Nintendo ötleteire a következő években. Itt van pl. a Wiimote, melynek profibb változata a Move. De nem kizárt h a MS is előállhat egy precizebb kütyüvel.

Kijelző a kontrollerben?!?!?!?! WTF??????? Átmegy Dreamcastba a Nintendo? Tudomásom szerint anak volt hasonló.
7.
7.
daenath
#6: Hat igen, mondjuk nem sullyed el, de teny es valo (es kar is) hogy nagyon a casual reteget celoz(t)a meg, a regi masinai jobbak voltak, SNES nem kell ecseteljem, N64 jo volt (nekem is meg el nem adtam) olyan jatekokal mint a Castlevania 64, Donkey Kong 64, Doom 64 es meg sorolhatnam, aztan ott volt a GameCube, azon jatszotam vegig eloszor a Resident Evil 4-et, de sajna a Wii mar inkabb gyerkocoknek valo (tisztelet a kivetelnek) es alig jellenik meg ra komolyabb jatek, azert meg nem erdemes penzt dobni ki ra, foleg hogy mas platformokon is megjelennek (Xbox360, PS3, PC)
6.
6.
Mathia$
#4: javítok: "másik 2 nagykutya"
végkifejlet: Ezután pedig újra visszasüllyed a nintendo a mélybe ahova való, vagy pedig elkezdenek szépen ők is koncentrálni a hardcore gamerekre is!
5.
5.
daenath
#2: En nem, anno imadtam a SNES-t es meg mindig meg van dobozban, neha meg eloveszem nosztalgiazni. Visszont a Wii valahogy tenyleg nem tetszet soha, tul casualgame centrikus, egyedul csak a Donkey Kong Country Return miatt szeretnek egyet, maser nem nagyon.
4.
4.
Mathia$
#2: nekem se voltak szimpatikusak soha, mert mindent a lehető legolcsóbban és legnagyobb haszonkulcsal próbálnak megoldani. Ezen a téren még a MS-t is lekörözik...

Ingen: 2012-ben 7 éves lesz az x360 nem pedig nyolc :)

Szerintem még nagyobb lesz a teljesítménybeli különbség a következő generációban a nintendo és a másik nagykutya között. Ez pedig majd az eladásokon is meglátszik majd. Eleinte sikeres lesz a Wii2, de majd ha kijön a PS4 és az új box akkor nagyon lemegy a népszerűsége. A casual rétegnek is van egy igénye és addigra nekik nem lesz elég majd az a cucc. Ahogy most történt a Wii-vel, ugyanez lesz majd az utódjával, csak nem 4.5 év, hanem max 2.5 év után.
Ezt bírtam kifejteni az eddigiekből, mások is alkossanak véleményt illetve akinek nem tetszik az kezdhet az oltással. :)
3.
3.
Robbie17
"melybe beépítenek egy HD-kijelzőt is"
Úristen nee miez WIIDS
2.
2.
Garfartix
Utálom az összes Nintendot... nem tudom miért, de nem szeretem őket!
1.
1.
Yagami Light
Na ez egyre érdekesebb lesz. Akkor lassan a többieknek is be kell keményíteni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...