Újabb Wii 2 hardveres pletykák

  • Írta: InGen
  • 2011. április 17.
  • Pletyka
Link másolása
Nem zörög a haraszt, mondja a régi közmondás, s mi is valahogy így vagyunk a Nintendo Wii 2 körüli pletykákkal kapcsolatban. A korábban a kontrolleres híreket megszellőztető külföldi oldal most azt állítja, vannak információik az új konzol hardveres felépítéséről is. Sóval fogyasztandó!

A forrás továbbra is az a francia oldal, akik idő előtt "megjósolták" az NGP lényegesebb hardveres részeit, pár napja pedig a készülő Wii 2 kontrolleréről írtak érdekes dolgokat. Ezekről persze mostanában írtunk, ami azonban érdekesebb, hogy magáról a konzolhardverről eddig nem mondtak semmit. Ez most megváltozik.


Az oldal információ szerint a Wii 2 hardveres felépítése hasonlítani fog az Xbox 360-éra, csak annál erősebb lesz. Ennek megfelelően egy egyénileg testreszabott, hárommagos IBM PowerPC alapú processzort, egy ATI R700-származék grafikus magot, 4.1-es shader-támogatást és legalább 512 MB memóriát fog tartalmazni.

Mindezek persze egyelőre csak pletykák, de az biztos, hogy egy hasonló felépítés lehetővé tenné, hogy a jelenlegi HD-konzolokról könnyedén lehessen játékokat portolni az állítólag Project Café munkanéven futó Wii-utódra. Emellett az oldal információ szerint az új gép nem csak a Wii-vel, hanem a GameCube-bal is kompatibilis marad.

23.
23.
simi
én azt várom, hogy megjelenjen a wii2 olyan grafikai minőséggel mint az xbox vagy a ps3, aztán megjelenjen a nextgen sony/microsoft masina és a "nagykonzolosok" lehúzzák a wii2-t mondván: ÓÓÓ HÁT MILYEN NYOMORULT GRAFIKÁJA VAN MÁR!!!!
22.
22.
strike19
Én wárom a Wii2-t !A Nintendo mindig maradandó dolgokat szokott alkotni.Sajna már sokan temették a Nintendot és szerintem sokan fogják még.
21.
21.
Naliak
Falselight

Hogy hány éve az végül mindegy is!
A PS3-t belülről kifelé módszertannal a Cell köré tervezték, és nagyjából mindent ennek rendeltek alá (architektúrak, a szállítószalagok kezelése, sorállás kezelése), tehettek volna bele több RAM-ot, csak minek, elég volt a 2x 256.

Szerintem a GK legtöbb PS3 felhasználója nem vette volna sok hasznát. Én sokat Linuxuzom és futtattam MS W,O-t, teszteltem terminál szerver funkciókat, citrixeztem. Néha jól jött volna a plusz memória, de a PS3-ra írt játékoknál mindegy is!

Amúgy meg legalább 512!!!

13.)
Lásd DS3 :P
20.
20.
Ha rám hallgatnak, elfelejtik az ati r700-at és annak az árából tesznek bele még 3 mag cpu-t amit összekötnek egy unified-shader architceturával és kész is a larrabee projekt. Na azzal csúnyán aláznának mindenkit és legalább kellően innovatív :)
19.
19.
Yami
#11: Számomra a "nextgen" majd csak akkor jön el, ha a Sony meg az Ms előrukkol a saját gépeivel.
Ez a Nintendo részéről max. felzárkózás.(mármint hardware-es téren)
16.
16.
simi
imígyen szóla az Úr
Ezékiel 25:17 Az igaz NINTENDO járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi a nagyképű emberek igazságtalansága és a gonosz konzolosok zsarnoksága. Áldott legyen a Wii, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok! Elküldöm a földre az új fejlesztésemet, és vele megérkezik az elragadtatás, az elnyomók térdre borulnak majd nagyságom előtt és kegyelemért esedeznek, az igazak pedig elnyerik méltő helyüket, oldalamon a Menyország Trónusánál!
15.
15.
Tacskoexe
Azért örülök hogy van még olyan akinek fontos a visszafelé kompatibilitás.
Meg lesz benne kenyérpirító meg vízforraló meg ilyenek, hogy anyuka miközben játszik mással is le tudja kötni a figyelmét.
13.
13.
InGen
#3: _Legalább_ 512 ram :)

De egyébként igen, a Nintendo lemarad mindig direkt, így kapásból keresnek pénzt a hardvereladáson is, plusz a célközönségüket nem érdekli, hogy milyen technika van a gépben.
11.
11.
peterpal7
Egyszerű, megelőzi a köv generációt. Venni fogják mint a cukrot, mert ez az új nextgen. A Wiivel is ezt csinálta. Biztos vagyok benne hogy beletesznek még valami forradalmit. Nem fogunk csalódni :D
10.
10.
falselight
#8: a nintendo mintha szándékosan le akarna maradni egy generációval a többiek mögött, nem értem miért nem tudnak hosszabb távon gondolkodni. ha az a céljuk, hogy a jövőben a multiplatform címek csak durván lebutítva jelenhessenek meg az új konzoljukra, maradjanak csak a fél giga ramnál.
9.
9.
PcSanyko
#6: Ebben nagyon igazad van...Szerintem mostmár egy kicsit növelhetnék a grafikát...
8.
8.
Mortis
#3: Az is meglepő, hogy ennyi lesz. Itt még mindig nem a graf a lényeg.
7.
7.
PcSanyko
#5: Te kis gyümölcs mániás! Erre kiváncsi leszek :D
6.
6.
falselight
#4: azok hány évvel ezelőtt jelentek meg?
4.
4.
Optimist
#3: szerinted ps3 és xbox-ban-ban mennyi van?
3.
3.
falselight
512mb ram? hol van ezeknek az eszük, most komolyan?
1.
1.
gucho
várom ezt a nagy konzolháborút, remélem jobbnál jobb gépek lesznek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...