Wii 2-re fejleszt a Rockstar Games?

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 19.
  • Pletyka
Link másolása
A Grand Theft Auto-sorozat megalkotói lehetnek az első olyan nagy független fejlesztőcsapat, amely már nagy titokban készíti új programját a Nintendo új, Project Café néven emlegetett konzoljára. Be nem jelentett játék, egy be nem jelentett konzolra? Túl sok a kérdőjel, de érdemes eljátszani a gondolattal!

A francia 01.net értesülései szerint a Nintendo azzal a szándékkal kérte fel a Rockstar Games-et következő játékuk elkészítésére, hogy a rutinos öreg rókák majd visszaszerzik a japánok számára a hardcore játékos közönséget. Ugyanez az oldal szellőztette meg nemrégiben azt a pletykát is, miszerint a Wii 2 kontrollerre beépített, érintésérzékeny LCD-kijelzőt fog tartalmazni, és minden eddiginél pontosabb mozgásérzékelést tesz lehetővé.

Az első generációs Wii-vel elsősorban a kezsüel réteget célozta meg a Nintendo, ám minden jel szerint vissza akarják hódítani a keménymagot is, s ehhez talán a Rockstar új projektje lehet az egyik delejes próbálkozás a kampány során, elvégre a játékfelhozatal teszi fel a pontot az i-re.

A Wii 2-vel az elemzők szerint fordíthat a Nintendo a megítélésén, habár még mindig a Wii vezeti a konzoleladásokat, hardveres teljesítményét tekintve a szóbeszédek szerint a következő generációs konzoljuk jóval a PS3 és az Xbox 360 fölé magasodhat.

Nagyon is elképzelhető, hogy a fent említett rejtélyes munkacímen kívül a GTA V-t is tiszteletét teszi a Wii 2-n.

21.
21.
volkornka
#20: Amugy azt írta ,hogy elvileg ,,jóval,, erősebb.
20.
20.
Mathia$
Erősebb a ps3-nál kijelentés kész vicc... Ez olyan mint ha a Sony 2006-ban azt mondta volna hogy a ps3 erősebb lesz ps2-nél. Egyikben 300Mhz-s másikban meg 8x3200Mhz-s proci munkálkodik. A nintendo meg most majd kidob egy picivel erősebb gépet, de hiába mert a sok mozgatós,érintős cucc majd sokat lehúz az egészből így az is kétséges hogy grafikailag eléri a mostani maximum szintet. Például Battlefield 3-at kiváncsi vagyok hogyan futtatná el.
19.
19.
#9: Miért ne érné meg? Most megérte? Igen. Ennyi :)
18.
18.
volkornka
#10: Nem látok rá okot hogy mért ne lehetne wii2re, szerintem még jobb is lenne úgy.
#11: Szerinted gagyi, mindenkinek más tetszik. Leginkább a többgyerekes családokat célozza meg szerintem, meg a régi nintendosokat. Nyilván például aki csak a lövöldözős minnél jobb grafikájú játékokat szereti az majd mást vesz.
#14: Nekem eddig a super nintendo, n64 és a wii jött be. Wii-t nem vettem csak pc-n tolom emulátorral mert így olcsóbb:). nincs kontroller, de így is nagyon jó. Super Smash Bros ennyi év után is megunhatatlan 2 testvéremmel:)
17.
17.
XDannyL
Ráférne a Nintendo-ra egy igazán ütős game :)
15.
15.
gagyinho
Hajrá nintendo, nyomjátok le a két"vezérgépet":D szoritok nektek ;) :D
14.
14.
Jason Voorhees
A Wii csodálatos gép, és a gyenge hardvert ellensúlyozza az Wii kontroller élménye. Ez az első konzol, amit megszerettem. Pedig van több is.
13.
13.
Apostol360
#12: na jó az éjjel nappal tulzás :D eddig 1 napot és 15 percet nyomtam multyba :D(nálam ez már sok )
12.
12.
Apostol360
#8: éjjel nappal codozok szal cinkess....most is épp cod 6ba huzom a snipert :)
10.
10.
Mortis
Azért durva lenne az új GTA Wii 2-ön. Nem oda való.
9.
9.
huszti
Hát ja, nem lenne nehéz most túlszárnyalni a mostnai konzolgenerációt, csak kérdés hogy megéri-e beleölni csomó pénzt? Mert ha jobb is lesz, mint a box meg a ps3, attól függetlenül 2-3 évig még práhuzamba fog menni a wii2 velük, és lehet hogy így csak bajlódnának a multiplatformok, és inkább csak az exklúzív cuccok (és a nintendonak azért nincs túl sok nagy eget rengető grafikájú exklúzívja) mutatnák meg mit is tud. Szóval kérdés, hogy megéri-e már most behozni nekik, csak azért, hogy a grafika jobb legyen. Szerintem nem elég csak a grafika, kell valami új találmány is, mint a Wiinél a kontroller
8.
8.
nero66
jajj bocs nem neked akartam hanem Apostol360-nak...
7.
7.
nero66
#5: És ki mondta h nem? xD
6.
6.
Apostol360
#5: hát azért ez nem így van..lásd :cod
5.
5.
volkornka
#2: Az eladás minősít (minnél több ember használja annál jobb), abban rég jobb a Nintendo. Csak azért írom mert lekicsinylőnek tűnt a kommented:)
4.
4.
NECROSMOKE
Na erre kiváncsi leszek :)Ha akkor a kontroler mennyi lesz?vagy 20.000 Ft?
2.
2.
Apostol360
#1: 2011ben marha nehéz lepipálni a 2005/2006os konzolokat....
1.
1.
nero66
Na azért ezt birom HD - még a PS3-nál is jobb grafikájú - felbontás, érintős LCD kijelzőő... Mért nem tudták megcsinálni ilyen erősre a Wii 1-et is??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...