Wii 2 - kiszivárogtak az első képek?

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 26.
  • Pletyka
Link másolása
Alig jelentette be a Nintendo, hogy az ide E3-on fognak előrukkolni a Wii utódjával, máris megindultak a találgatások az új konzol külsejét illetően. Néhányan már biztos forrásokra hivatkozva közöltek képeket a masináról, melynek valóságmagját természetesen megerősíteni nem tudjuk. Csekkoljátok azért!

A Project Cafe munkacímen futó konzol némileg erősebb teljesítményű gépnek ígérkezik, mint a jelenlegi generációt képviselő Xbox 360 és PS3 - legalábbis a pletykák szerint. Ahogy ez ilyenkor lenni szokott megindult a netre a biztos forrásokra hivatkozó képek tömkelege, melyek akár valósak is lehetnek. Néhány napja bukkant fel egy állítólagos prezentációról kiszivárgott kép, amelyet jobb minőségű, ám szinte ugyanolyan designt képviselő konzol képei tettek teljessé.

 

 

Annyi biztos, hogy nem fogja elfoglalni az egész szobát és a Wii-hez hasonlóan viszonylag kompakt készülékkel lesz dolgunk. Legalábbis a pletykák szerint.

44.
44.
zola2000
jó hát lehet a nintendot megsürgette a move és a kinect, aztán lehet hogy utána a PC (project cafe : ) fogja megsürgetni a sonyt és az mst a generációváltásra ha tényleg látványosan szebbek lesznek a játékok PCn mint a másik két HD konzolon.
43.
43.
Drider
Szerintem erősen megnyírbálta a Move és a Kinect a Wii-s eladásokat, azért jött kényszerből ez a lépés. Valószínű, ha nincs tavaly a nagy mozgásérzékelős hadjárat, akkor nem sürgetik ennyire az új konzol fejlesztését, hanem várnak a következő generációig.
42.
42.
zola2000
#41: jah, és szerintem ez egy jóféle átmeneti gép lehet, szerintem ami közepes graffal jön ps3/x360ra 720pben (vagy 640pben), az ezen high graffal fog futni 1080pben 3Dben, és miután kijön a ps4/x720, akkor azok a játékok meg ezen fognak 720pben futni közepes graffal...
41.
41.
Kumite
Sose értettem, hogy miért hiszi azt bárki, hogy Wii-t csak a casual réteg vesz... Természetesen a 86 millió tulajból szerintem 50 millió csak azért vett, hogy hadonásszon, de a maradék 36 biztosan nem csak azért, de megteheti a kezdetektől fogva... Kapásból tudok mondani 15-20 játékot, amelyek egyáltalán nem a casual réteget célozzák meg. Azért meg nem kell valakire mondani, hogy casual gamer lenne, mert nem érdekli, hogy van-e HD kimenet vagy nincs.

Szerintem ez a konzol ütni fog, mert ugyanúgy megjelennek rajta a cross-platform tömegtermékek is és a Nintendo only óriás címek is, azaz minden réteg számára jó választás lesz / lehet.
40.
40.
zola2000
#6: "Rengeteg ismerősömnek van, akik csak azért vettek, hogy hülyüljön a család, menjen az ugra-bugra, és a gyereket is könnyű lekötni esős, viharos időkben. "

már kezdem érteni hogy a namco miért csak a ps3mas tales of graces Fet adja ki errefelé míg az alap wiis változat miért nem, csak a last story/dragon quest 10 ne járjon így! (asszem ez erősen a xenoblade sikerétől függ)
39.
39.
kae-chan
nem valami szexy darab D: ha már a kinézete "ócska", akkor remélem lesz belül valami "anyag"....
38.
38.
Grand Hustle President
A legfelső LED világít, pedig nem látni sehol sem tápkábelt, amely biztosítaná az áramellátást.

Mikor lesz már szerkesztési lehetőség az oldalon?
37.
37.
Grand Hustle President
A legfelső LED világít, pedig nem látni sehol sem kábelt, amely biztosítaná az áram ellátást.
36.
36.
Scoo
#10: Ha erősebb lesz a mostani generációnál, akkor van esélye, elvégre jó pár évig, se a sony se az MS nem akar új konzollal előrukkolni. Mindenesetre a Nintendo csak akkor lesz megint ennyire sikeres, ha megint kitalálnak valami nagyszerű újítást valamint ha végre a HC gamereknek is kedvezni fognak.
35.
35.
PcSanyko
#1: Jah,olyan mint egy Belkin Router.... :D xD
34.
34.
wildláma
#33: hmmm úgy látom nem csak én asszociáltam a benzines kannára :D
33.
33.
wildláma
ez csak egy modern benzineskanna nézzetek már rá! .D
32.
32.
Shadowsomi
Hát ez tényleg nem túl szép. Nekem is egy router jutott eszembe róla :D Bár inkább a színe ami szörnyű. Egy ilyen szürkés fehéres krémszíntől még retrosabb lehetne :D Szerintem fontos a kinézet. Amúgy nem értem, hogy annak mi értelme van, hogy csak egy ilyen x360 ps3 configtól éppen egy kicsivel erősebbel akarják felruházni. Ha kiadják leghamarabb 2012-ben, akkor is a microsoft meg a sony rá 3 évvel válaszol egy sokkal komolyabbal, amikhez szintén meglesznek azok a plusz kütyük ( kinect move és hasonlók), amivel ugyan ott lesznek mint a Wii2. Lehet persze hülyeséget mondok, és a Wii 2 annyival olcsóbb lesz, hogy ugyan így lazán fogyni fog a mario és hasonló ( elnézést előre is) gagyi játékok miatt. ( Nem mondom a mario jó poén, mai napig nyomom gépen emulátorral, de ezért egy wii-t venni.... hát én nem fogok). De hát meglátjuk, eddig is taroltak ugye a casual rétegben.
31.
31.
Slik
a ps3 slimre is mindenki azt mondta h fake és hogy lehányják a bokájukat mégis megteremtetett
30.
30.
McDuff
ez sztem csak a HDD,amit majd bele akarnak rakni...
29.
29.
xICEMANx
Hát... elég szarul néz ki xD Semmi ötletesség nincs benne csak egy egyszerü lekerekitett keskeny doboz... Csukott szemmel is jobban sikerült volna ha valóban ez akarna lenni a végleges...
28.
28.
Gorre
#27: Tényleg! Nem is olyan rossz ez, ha az ember megunja akkor kiszedi belőle a rezet, beadja a vasasnak, aztán a házba lehet önteni a benzint!
27.
27.
myrte
hát biztos nem így fog kinézni xD hehe még egy virágcserépnek se használnám XD
26.
26.
Gorre
#25: Figyelj a kazuároknak (tehát az egyetlen rétegnek aki van elég hülye fizetni ezért) tuti nem mindegy hogyan néz ki a konzol.
Biztos egyből eszükbe jutna, hogy mit szólna ahhoz a 70 éves szomszédasszony, hogy egy benzineskanna előtt táncolnak.
25.
25.
simi
nem teljesen értem, miért kell leszólni a kinézetét, jó lehet hogy nem szép, de most komolyan azért veszitek meg a konzolt, mert jól illik a tölgyfaasztalhoz?
24.
24.
soap mactawish1982
23.
23.
Tokodboy
22.
22.
Tokodboy
Mint egy bazi nagy akku:P
21.
21.
Mortis
Tényleg elég puritán a kinézete és nem jó értelemben.
Nem hinném, hogy a Nintendo bevállalna egy ilyen külcsínt. A klasszikus, túl ronda, hogy igaz legyen eset áll fenn.
20.
20.
Mathia$
Ez egy hányadék!
#3: nekem is egy 5-6 éves modemet juttat eszembe...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...