Tokióban játszódik majd az új Resident Evil film

Egyenesen Milla Jovovich, a Kaptár filmek bájos főszereplő hölgye szellőztette meg az új infókat a Resident Evil: Retribution kapcsán, mely zsinórban a sorozat ötödik epizódja lesz. A jövő év végén mozikba kerülő akcióbombáról a hölgy Twitter-üzenetéből tájékozódhattunk. Cooltúrálódjunk kicsit!

Habár eddig csupán azt tudtuk biztosra, hogy készül az ötödik Resident Evil-film, az első részleteket egyenesen Milla Jovovich Twitter-csatornájából kaptuk. A színésznőt nem csak azért szeretjük, mert kiáll a természetes szépség mellett, hanem azért mert kellően szószátyár.

"Nem, ez nem az úgynevezett 'kezdetek'. LOL. A kezdet már 10 évvel ezelőtt volt. LOL. Azt hiszem, RE: Retributionnak fogják hívni, de még meg kell kérdeznem Pault biztos, ami biztos."

A rendezést vagy a producerkedést minden bizonnyal Paul WS. Anderson vállalja magára, aki Jovovich kisasszony férjeura. Aztán itt következnek a konkrétabb részletek is:

"Szeretem Tokiót, az egyik kedvenc városom a világon. A következő RE néhány jelenetét Tokióba megyünk majd felvenni" - mondta a hölgyike.

Nem vehető még biztosra, hogy az egész film a japán fővárosban zajlik majd, bár kissé szatírikus megjegyzésünk szerint akár még egy poszt-nukleáris zombifilm is kisülhet belőle, tekintve, hogy milyen magas a sugárzás még mindig a szigetországban. Ez persze csak pletyka, de annak igen biztos, ha maga a főszereplő hinti el. Amit tudni vélünk: a Sony Pictures az év elején jelentette be az ötödik filmet és azt, hogy az sztereoszkopikus 3D-ben érkezik, 2012. szeptember 12-én - jelen állás szerint.

25 komment - szólj hozzá!