E3 2011: Egyszerűen Nintendónak hívják a Wii 2-t?

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 6.
  • Pletyka
Link másolása
A Nintendo eddig egyetlen dolgot árult el a Wii utódjával kapcsolatban, mégpedig azt, hogy a holnapi sajtókonferenciáján fogja leleplezni a kicsikét. Éppen ezért a nevéről is csak sejtéseink vannak, állítólag jelenleg Project Café kódnéven fut a gép, a végleges neve pedig Nintendo lesz.

Na, nem Nintendo Nintendo, hanem csak simán Nintendo. Talán merész lépés lenne ez a kiotói konzolgyártótól, ugyanakkor tény, hogy a Nintendo nevet még a nagyanyáink is ismerik, ráadásul ez a névválasztás még passzolna is a pletykákhoz, melyek szerint a japánok külsőleg a retro felé fordulnának, így a gép inkább hasonlítana a NES-hez vagy az SNES-hez, mint az újgenerációs platformokhoz.

Ahogy azt már több helyen is írták, jelenleg a konzol Project Café kódnéven fut a Nintendónál, és a találgatások szerint a Stream és a Beem elnevezések is a potenciális jelöltek között vannak. Hogy mi igaz mindebből, az majd holnap este, a Nintendo sajtókonferenciáján kiderül, addig maradnak a pletykák és a merengés, hogy vajh mi jóval készül nekünk a cég.

11.
11.
Stocc
9.
9.
Slik
#7: nem mondtál újjat
8.
8.
#4: Inkább 2-3 éven belül, szerintem. Jövő ilyenkorra már valamelyik nagycég (MS, Sony) új konzoljáról hallani fogunk! Mint most a Nintendo új konzoljáról.
7.
7.
Robbie17
#2: De a PS-t a sony csinálja úgy mint a boxot a Microsoft, Project Cafe-t meg a Nintendo....
6.
6.
vergil14
Na végre visszakapja a nevét !!! XD
5.
5.
strike19
#1: Én is abba reménykedek ,hogy végre kijönnek Nintendóra HC gamek.Én csak akkor veszek új nintendót ha lesz rá vagy Mortal Kombat vagy Resident Evil.Nem az én világom a Super Mario.Mondjuk egy Fall Out-nak és örülnék Nintendón.
2.
2.
Slik
mondjuk a playstation is csak playstation egy számmal :D
1.
1.
BloodyDeath
Felkeltette az érdeklődésemet ez a masinla. Remélem sok HC gamma fog jönni, és nem megint family-zni fognak. Majd a játékfelhozatala eldönti megveszem vagy sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...