Új versenyjátékon dolgozik a Codemasters

Nem az F1 2011, nem a DiRT 4, de még nem is a GRiD 2-ről van szó. Akkor miről? Nagy a titkolózás a brit kiadónál. Csupán annyi bizonyos, hogy egy álláshirdetés szerint a Codies vadonatúj autóverseny címen dolgozik, s ehhez keresnek rátermett programozókat. Érdekes.

Az árulkodó álláshirdetés a Codemasters Facebook-oldalán tűnt fel, ebből tudjuk, hogy a kiadó egy szupertitkos autóverseny-címen dolgozik. Pontos tudnivalókat nem közöltek a cég munkaerő-hajhászai, de vélhetőleg nem az F1, nem a DiRT 4 és nem a GRiD második részéről van szó. Annyit tudunk, hogy a Codies már hivatalosan is megerősítette, hogy a 2012-es év a GRiD 2-é lesz, de hogy utána mi következik, arról csak halvány sejtéseink vannak.

Másik álláspont az, hogy a pár éve megjelent, nyitott világú versenyjáték, a Fuel kaphatna egy esetleges folytatást, bár az első rész sem a kritikusoknál, sem a kasszáknál nem muzsikált fényesen - így ezt a pletykát félre is dobhatjuk.

Egyelőre megy a titkolózás, az biztos, hogy a GRiD 2-n kívül más tudnivalókkal nem szolgálnak egy jódarabig a kiadó munkatársai.

13 komment - szólj hozzá!