WRC 2 - az első ingame jelenetek és képek

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 25.
  • Videó
Link másolása
Tavaly nem volt örömteli az a tény, hogy a Black Bean Games és a Milestone újra feltámasztotta a WRC-sorozatot - egy meglehetősen középszerű ralis címmel volt dolgunk. Idén viszont változhat a képlet, a fejlesztők tapasztalatot nyerhettek az előd hibáiból. Lássuk előzetesen, hogy mire jutottak!

Természetesen a World Rally Championship 2 rendelkezik a 2011-es ralinaptárral és minden csapattal, járgánnyal, hiszen hivatalos adaptációval van dolgunk. A fejlesztők nem győzik hangsúlyozni, hogy "sokkal több tartalom van benne, mint az elődjében", 15 különböző helyszínen, 25 különböző terep- és időjárási viszony között nyomulhatunk mind a kilenc autókategóriában.

Kezdhetjük akár az 1960-as évek klasszikus aszfaltszaggatóival, a single mellett akár 16 fős online kooperatív módban. Ez utóbbi kifejezetten nem hangzik rosszul. A karriermód is számos egyéb fejlesztésen esett át, a játékmenet is finomodott, valamint a vizuális effektusok is jobban gyönyörködtetik a szemet.

A WRC 2 októberben jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

20.
20.
KIM666
Szerintem jó lesz,az első résszel is tök elvoltam,a Mini-re kiváncsi vagyok.
19.
19.
aludttej
Hát nem tom hogy vagytok vele, én a dirt3mal sem vagyok annyira megelégedve, valahogy olyan üres és semmilyen az egész. Persze még mindig jobb mint ez, mer ez egyszerűen gagyi :D

#15: nagyrész igazad van, csak abban nem hogy az rbrnek megjelenésekor nagyon ott volt a grafja, csak mivel a játék mér 7-8 éves, nem csoda hogy ilyen silánynak tűnik. Én már régóta egy uj rally szimulátorra várok, nem igaz hogy 10 évenként egyet nem érdemelnek meg a szimulátorosok. Szivesebben játszanék rbr2vel mint ezzel a...
18.
18.
Józsi_Doe
17.
17.
Nekem bejött a WRC, többedmagammal jókat játszottunk, és tök hosszúra is be lehet állítani egy versenysorozatot, egész éjjel kitart : D
16.
16.
kharami
#15: Pontosan! Ha valami túlságosan HC az kisebb rétegnek adható csak el!
15.
15.
Giggsy
#13: A régi CMR széria volt úgy összességében nézve a legjobb rallyjáték a nagyközönség részére. Ezzel biztos, hogy vitatkozni sem lehet. Szép volt, és megfelelően egyensúlyozott az arcade és szimulátor között. A Dirt sem lenne rossz, már ha nem mostak volna össze benne minden olyan versenyszériát, ahol alapból nem aszfalton autóznak.
Ami a Richard Burns Rally-t illeti, mint szimulátor valóban a lehető legjobb. Igazából csak két gond van vele. Az egyik, hogy valami rettenetesen ocsmány és fakó a grafikája, még a megjelenésének idejéhez képest nézve is. De ez még csak a kisebb baj. A nagyobb, hogy annyira komoly szimulátor, hogy normális kormány nélkül JÁTSZHATATLAN. Néhol még a nyílegyenes úton is alig lehet egyenesben tartani a kocsit. Ez persze így reális, csakhogy egy korrekt FF-es kormány nélkül így esélytelen rendes időt menni. Szerintem ezek miatt maradt kicsit underground a játék.

Amúgy lehet megkövezni, de szerintem az előző WRC nem lett olyan nagyon tré. Azt persze nem állíthatom, hogy ne lehetett volna sokkal jobban is megcsinálni, de azért sokszor esnek durva túlzásokba a gyenge minőségét illetően.
13.
13.
Cooper911
Ha jó rallys játékot akarok akkor Colin McRae Rally 3-4-5.
Ha jó rally szimulátort akkor Richard Burns Rally.
A DIRT-ek szépek, hangulatosak, de más világ.
9.
9.
gg01
NA ezen már most látszik hogy iszonyatosan gagyi lesz!!! Ezeknek a srácoknak nem megy a rallys játék készítés erre már rájöhettek volna az első rész után is! Szörnyű volt az 1. nem érte még a wrc 4 ps2-es játék közelébe sem! Nem is értem miért erőltetik förtelmesen szar már ez a video is, nem is akarom inkább látni mozgás közben uh kihagyom a kész verziót...
8.
8.
waynerooney108
Ja, jó! Akkor nem csak nekem tűnt gagyinak!
7.
7.
kharami
#6: Hát igen, pedig a Dirt nem a hivatalosságáról híres de messze élvezhetőbb és szórakoztatóbb volt! itt a kocsik megint mint a szappanos dobozok! Nem értem miért nem lehet egy Dirt szintü fizikát, hogy mégis szórakoztató a pór ember is tudja játszani és nem csak a szimulátor guruk és még valamilyen szinten "reális" is!
6.
6.
krommer19
Nem az igazi ez még mindíg nem az igazi
sehol sincs a dirt3-hoz képest de még azt is meg kockáztatom hogy a dirt 2 is lepipálja
5.
5.
krisii
Jónak ígérkezik,hátha sikerül kijavítani az előző rész okozta csalódást
4.
4.
tjames
Az első rész messze alulmaradt a Dirt3-al szemben. A látottak alapján ez a második rész sem üti meg a lécet... :(
3.
3.
kharami
Jajjjjj neee ne büntessenek még egyel!
2.
2.
givi6
ennyi új bejelentést, és mindjárt megjelenést nem bírok tovább .D
1.
1.
SSJ Gábriel
Várjuk!!!
Csak el ne szúrják...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...